Професионални серии за коса- тема 152

• 47 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
За жадна коса, която е относително толерантна на протеин що се касае до шампоан, този да не пресуши много? Окей ли е?

# 586
Няма да пресуши според мен. Добър е.

# 587
  • Някъде там
Kой от двата шампоан на Керастаз генезис е по подходящ за тънка коса.

# 588
Прозрачния ..

# 589
Искрица, прозрачният дава повече обем със сигурност. Но леко изсушава и не дава толкова блясък.
 Другият дава повече блясък, откъм обем също не е зле. Примерно може да се комбинира с балсама. Харесвам така или иначе и двата шампоана, маската и балсама. Маската дава хубав блясък.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 11:11 от marigold_

# 590
Според мен не е само до тънка или гъста коса, ами и до това бърэо ли се омаэнява или не. Эащото и гъстата коса може да е с маэен скалп, както и тънката да държи на по-кремообраэни шампоани. Аэ примерно мраэя всякакви ,,хидратиращи", кремообраэни и полэвам винаги ,,проэрачни" такива, нищо, че съм с гъста.

Но эа по-сигурно както по-горр кристал е каэала, проэрачният эа тънка коса. Аэ не го намирам иэсушаващ в никакъв случай..

# 591
  • Пловдив
Момичета, докато сте на темата Genesis, да попитам дали при някоя от вас серията има ефект към наелектизиране на косата? Ползвам прозрачния шампоан+балсама и термото. Харесва ми резултата на тънка коса. При изправяне след това обаче се наелектризира много. Не се случва с други продукти, та да го отдам на сезона и дрехите...

# 592
На мен ш и б не ми изсушават в никакъв случай /дори ми е много мека и бляскава косата след тях/, ноо последния път май прекалих с термото и като си изсуших косата стоеше една по-твърда на места /явно където бях пръснала по-отблизо, хем си знам, че трябва друг да ме пръска по отдалеч .. /.

# 593
Може аз да прекалявам с количеството шампоан, затова с Генезис за тънка коса леко да ми се изсушава при няколко поредни ползвания.

# 594
Част от продуктите на Алтерна с 50% намаление
https://beautymall.bg/alterna

# 595
  • Стара Загора
Някой има ли отзиви за този спрей?

https://beautymall.bg/alterna-bamboo-volume-spray-125-ml

# 596
Ако може отзиви и за ежедневна уплътняваща пяна Alterna Caviar Clinical Daily Densifying Foam
https://beautymall.bg/clinikal-daily-detoxifying-foam-alterna

# 597
И аз с въпрос: загледала съм минитата на Joico, дали Defy damage или Kpak color therapy са подходящи за вкарване на мек протеин на като цяло здрава, но суха и хвърчаща коса?

# 598
Някой ползвал ли е новите scalp boosters на ГГ? Звучат повече от интересно-бялата серия за скалп. Като цяло марката е насочена към грижа за скалпа и сега тези нови концентрати много ми дразнят любопитството...

# 599
На мен прозрачният Генезис ми омазнява и замазва косата.Дадох го на ММ и той не го хареса
За моята коса другият е по-добър,придава обем и не омазнява макар че,косата ми не е много гъста и косъмът не е дебел

Saudadе според мен, заложи на Defy damage

Аз търся мнение от ползващите  Wella Koleston Perfect Me +.Какво мислите за боята?

Общи условия

Активация на акаунт