Професионални серии за коса- тема 152

• 48 603
  • 739
  •   2
Отговори
# 105
Neelly, хубави съвети даваш, и аз спазвам тези условия, но наистина си трябва и читави четки и сешоар. Едното го отмятам сега, следва да избера сешоар, но ще търся нещо под 100лв.

Мики, аз имам чувството, че с хидратиращи продукти още повече бухвам, но наистина единственото, което има поне частичен ефект, са финиши без отмиване. Аз съм и с чуплива коса, от лятото филирана на места почти до скалпа... не питайте, още съм в шок. Може да пробвам и тоя лак на Chi, който споменах.

Попаднах на хубав линк със синтезирана информация за сериите на OG, който ми помогна да избера, споделям: https://www.salonsdirect.com/blog/brand-spotlight-olivia-garden-brushes/

# 106
Nneellyy,тази падъл четка на Марокан за издухвсне със сешоар ли е пригодена? Търся такава,понеже ми е по-удобна от кръгла.

# 107
Незнам дали е специално пригодена за това, но няма никакво изменение в четката от топлината. Тя също заглажда косата. Но за целта може да се ползва всяка друга paddle четка стига да не скубе.
На Оливия също има подобен тип модели и намалени сега в нотино.
https://www.notino.bg/olivia-garden/nanothermic-ceramic-ion-flex … za-kosa/p-599551/

# 108
Благодаря,точно тази заглеждах👍

# 109
Момичета обожавам аромата на Керастаз Генезис. Имате ли идея за парфюм с такъв/близък аромат?

# 110
  • Варна
Нилските градини Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
  • София /Абсурдистан
Записвам се и се връщам да чета. Търся средство за непокорна коса защото стърчи във всички посоки и ме дразни ужасно. За естествено права коса иде реч.

# 112
  • пловдив
Момичета, моля за препоръка как да се справя с косопада ми

# 113
  • София
Apopova, за косопада има най-различни продукти, както и може да има и много и различни причини за появата на такъв. Трябва да се установи първо причината преди лечението. Иначе тук едни от най-препоръчваните май са продуктите на Mediceuticals. Може да следите темата за Косопада.

Аз ще си повторя въпроса за терапията Cellula de madre, моля за препоръка с какъв шампоан да направя терапията, защото това го няма упоменато в инструкциите 😀 иначе разбрах, че не подсушена коса нанясам и затоплям за 15тина мин.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 21:49 от LoLo30

# 114
  • Някъде по Дунава

Аз ще си повторя въпроса за терапията Cellula de madre, моля за препоръка с какъв шампоан да направя терапията, защото това го няма упоменато в инструкциите 😀
ДПШ или протеинов.

# 115
От неделя започват намаленията в ЗР, за който питаше. Аз още съм в чудене на кои ампули Напура за заложа Анаген или Стамиген? Целя и бърз растеж и сгъстяване По възможност. В момента имам Нуминокс, не мисля да го спирам, по скоро бих комбинирала с ампули. Приемам съвети и мнения!

# 116
От неделя започват намаленията в ЗР, за който питаше. Аз още съм в чудене на кои ампули Напура за заложа Анаген или Стамиген? Целя и бърз растеж и сгъстяване По възможност. В момента имам Нуминокс, не мисля да го спирам, по скоро бих комбинирала с ампули. Приемам съвети и мнения!
Ползвала ли си вълшебството на Магнолия? За мен то има по - голям ефект от ампулите Стаминген. Знам, че са много популярни във форума, но накрая на кутия от ако не се лъжа 12 ампули честно казано не виждам кой знае какъв ефект. Искам да ги приключа и се върщам към Вълшебството. Мисля около празниците през месец декември да си взема отпуск и да пръскам сутрин и вечер от него.

# 117
  • София
Може ли разяснение какво представлява "вълшебството на Магнолия" за изтървалите?

# 118
Намалението в ЗР започна вече.

# 119
Може ли разяснение какво представлява "вълшебството на Магнолия" за изтървалите?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1179718392448380& … __tn__=%2As%2As-R

Общи условия

Активация на акаунт