Професионални серии за коса- тема 152

• 48 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Аз и затова по-скоро он лайн, че не обичам да ми досаждат в магазина като си обикалям, а и вероятно е да знам повече от тях 😃

# 481
Момичета, иска ми се да отворя отново темата за плексовете, тъй като Аня ги спомена. От кои сте доволни и оправдава ли Олаплекс толкова високата си цена или има и други достатъчно добре работещи?
Аз съм пробвала само Пауър Плекс доза, но определено има голяма разлика с и без него.
Оля, аз си поръчах от Нотино този плекс. Много по-евтин е. Вече 3 пъти го ползвах и съм много доволна.

# 482
От рибите вероятно ще ти препоръчат Лакмето си и евентуално филъра на Олиосета, повече не очаквай от тях.

# 483
Девойки, някой има ли впечатление от INSIGHT STYLING HAIR REPAIR COMPLEX

Марката е под една шапка с o.way и този продукт конкретно ми навява асоциации на капките.

# 484
Момичета, благодаря на всички, които дадоха съвети и препоръки по моя казус. Аз писах и на ЗР на консултантите.
Имам път към Сф утре и може би ще отида на място.
Четох, гледах, реших, че едно от нещата, които ще взема със сигурност е 2 мин реконструктор на Афоджи, по описание и коментари е точно за моята коса и проблеми. Харесах и някои ампули за възстановяване и вероятно ще взема и маска и олио хидратиращи. Любопитно ми е какво ще ми отговорят консултантите(не, че много им разчитам), но писах. Директно им казах Абсолюта да не ми препоеъчват😃
Бавят се обаче, по 2,3 дни с отговора. Питаха ме каква ми е косата.
Не им вярвай много, като знам колко са 'компетентни'.
На Афоджи реконструктора, да, можеш да го комбинираш с шампоана който имаш на Лореал абсолют. Вземи си и хидратиращ балсам за запечатване. Може пак на Афоджи, защото в бюджетен.
Виж и серията C9 на Напура.
Аз напоследък много харесвам Олиосета за боядисана коса, моята коса е руса, обезцветена и ми се отразява чудесно!

# 485
Момичета, иска ми се да отворя отново темата за плексовете, тъй като Аня ги спомена. От кои сте доволни и оправдава ли Олаплекс толкова високата си цена или има и други достатъчно добре работещи?
Аз съм пробвала само Пауър Плекс доза, но определено има голяма разлика с и без него.
Оля, аз си поръчах от Нотино този плекс. Много по-евтин е. Вече 3 пъти го ползвах и съм много доволна.
А само номер 1 ли имате, защото видях, че има и номер 2, а повечето плексове са в комплект 1и 2?

# 486
А само номер 1 ли имате, защото видях, че има и номер 2, а повечето плексове са в комплект 1и 2?
Само това имам и съм доволна.  Предполагам, че и другото ще става.

# 487
В интерес на истината Напура ц9 е много добра, сравнително бюджетна алтернатива. Друга хубава протеинова серия е на Давинес с леща, но техните цени, мисля не са много ниски.

# 488
  • София
Момичета, имам нужда от съвет какво да си взема за суха и обезцветена(вече червена, от почти черно коса). Взех Лореал Липидиум новата серия, но не съм доволна като преди. Трябва ми нещо, което да преобрази сухичка и изсветлвна коса, дайте някакви насоки, защото се чудя коя терапия ще ми помогне, много гледах, но не  мога да си избера.
Косата ми е гъста, плътна и чуплива.

Аз също смятам че най добре ще ти се птрази шампоан и маска терапист и шампоан и балсам joico moisture surge + едно термо нектар термик и капки на oway.

# 489
Виж и серията C9 на Напура.
И аз ползвам сега за разнообразие от хидратиращата на Ланза тази серия и съм доволна. За цената резултатът е много добър.

Мислите ли, че мога да хидратирам с преуош Еластисайзър Philip Kingsley преди да ползвам тази кератинова серия? Питам, защото четох в една статия, че хидратация преди кератин не е добра идея. Нищо не разбирам от реда на ползване.

# 490
Джойко от доаста време не ги виждам в ЗР.  От Олиосета сън много приятно изненадана и ще взема и нещо тяхно

# 491
Джойко от доаста време не ги виждам в ЗР.  От Олиосета сън много приятно изненадана и ще взема и нещо тяхно
Джойко никога не са се предлагали в Златна рибка.

# 492
  • София
Mима ги в арлен и в xpert beauty на добри цени сега, както и в нотино.
Мисля че преди се предлагаха в златна рибка но преди доста години

# 493
Да, вероятно ср бъркам с трите сайта и не помня къде ги имаше.

# 494
Joico са на -30% в Арлен и с безплатна доставка над 11.90лв.
На мен и така пак ми се виждат по-скъпи от нотино, например.

Общи условия

Активация на акаунт