ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - четвърта тема

• 48 908
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Ми не зная защо няма да се върне. Тя е към 60 и изкара много тежък (пореден) ковид. Стоя дълго (над 2 месеца) в болница, в интензивно, дори някой беше казал, че е била и интубирана (не зная дали е така). Днес е писала на децата, че все още не може да говори, но се справя с писането и ако някой има въпроси да й пише и тя ще отговаря.

# 646
  • София
Дано се възстанови жената. Сигурно е преценила, че не и се рискува повече да се разболее отново.

# 647
  • София
Честити да са всички именници днес, а и вчерашните! Само с добро да се споменава името им! И Митко днес не е на училище. Прилошало му е в метрото на път за училище и му казах да се прибира. Днес ще почива вкъщи и дано не е някое вирусче.
Иначе не мога да не го похваля, че последните почти два месеца с изключения на една тройка по история (не ми е приятно, но не й обръщам много внимание, че там учителят е доста странен) има само петици и шестици. Стартира лошо обаче годината, но виждам, че нещата се подобриха. Факт е, че аз започнах да контролирам някои предмети, особено математиката. Решаваме заедно задачи и аз преподавам като преди това мен ме е обучил Агентът Simple Smile. Харесва му да ходи на училище, не иска пак ДО, защото тъкмо свикна отново, но подозирам, че в един момент пак ще ги спрат. Надявам се и учителите да са здрави, за да има кой да им преподава. 

# 648
Честито на именниците!
И при моят успехът, а и желанието за повишаването му, се върнаха и нямам оплаквания. Нямам оплаквания откакто сме с нова класна. Единственото е, че не се сближиха много децата, поне моето,но е нормално предвид всичко

# 649
Честит имен ден на Всички Именници!

# 650
Честити да са всички именници днес!

# 651
  • София
Честито на всички именици и именички!
Нещо приказките за поредно затваряне на учениците в ОЕСР хич не ми допадат. Дано измислят някакви други мерки от правителството.
Момчешки майки, споделете каква козметика за бръснене ползват младежите. Нещо при нашия младеж много се опъпчва лицето от бръсненията. И се чудя дали не е от козметиката за бръснене. Да трябва да ползва някаква по-специализирана.

# 652
  • София
Аз като гледам моите синове - малкият ще започне да се бръсне преди големия... Та засега мнение не мога да дам за такава козметика.

# 653
  • София
Честито на празнуващите днес!

Не разбирам и аз предстоящото затваряне на учениците. Ако се тестват, би трябвало да няма затваряне. Не успяват на никой друг да наложат някакви мерки и с учениците си измиват ръцете, че правят нещо срещу вълната. Да, има болни деца, винаги януари е бил тежък откъм болести, но като чета из темите има и много болни учители.

# 654
Малкия още няма изгледи за бръснене.
Големия  няма много брада и ползва машинка. Доволен е много, защото е бързо и не се наранява лицето.

# 655
  • о`майна лунна нощ е
Честито на всички именици и именички!
Нещо приказките за поредно затваряне на учениците в ОЕСР хич не ми допадат. Дано измислят някакви други мерки от правителството.
Момчешки майки, споделете каква козметика за бръснене ползват младежите. Нещо при нашия младеж много се опъпчва лицето от бръсненията. И се чудя дали не е от козметиката за бръснене. Да трябва да ползва някаква по-специализирана.

Наборът ползва тример на Филипс. Реално не бръсне до кожа. Но ежедневно си почиства лицето с антиакне козметика и за сега задържаме положението.

# 656
Честити да са всички именици!🍀🧙‍♂️

Уж ново правителство, а пък същите приказки, че децата разнасят вируса слушам. Как пък все децата са им виновни на всички управляващи?!

# 657
  • София
Зазу, и моят маха окосмяването с тример. Ползва само антиакне козметика и то не всеки ден, само при нужда.

# 658
  • София
Синът ми ползва продукти на Жилет и Нивеа - гел, самобръсначка Жилет, афтършейф Нивеа.

# 659
  • София
Ох, изобщо не искам да чувам за ДО, аман вече! Rage Тъкмо децата заприличаха на себе си.
За бръснене иначе моят ползва машинката за подстригване, но той бръсне само мустак. Иначе ползва за лице гел за измиване на Балеа ( на ДМ) и добре чисти, аз също го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт