32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 430
  • 350
  •   1
Отговори
# 210
Ех, тези нива, интелектуални и други...

# 211
  • София
Той на 32 г е в разцвета си, било то и с леко бирено коремче. Но защо не се хване примерно с някоя на 25, с не по-малко стегнато тяло от 17 - годишната? Заради "забранената любов" и неумението явно да впечатлява млада жена с малко повече опит. Днес на 17, утре ще се пробва и с някоя 13 - годишна и ей така ще се озове в затвора за изнасилване. За единия си неконтролиран ищах към непозволената зона от законова гледна точка. Живеем в България, не сме талибани, нали така? Защото знаем, че Мохамед е имал и 8-годишна, но ние уж сме по-цивилизовани??

# 212
Предполагам не е търсил нарочно 17-годишна, а просто са се случили нещата. И аз някога не търсих умишлено да открия някой с 15+ по-голям от мен, та да му родя дете, ама тъй се случи.
Вероятно първоначално не е и знаел точно на 17 или 20+ е девойката. Невинаги можеш да прецениш точно, някои хора младеят, други изглеждат по-зрели.

Освен ако не си в сайт, дето възрастта я пише, ама аз говоря за реала. Wink

# 213
  • София
Абе някои си ги търсят съвсем нарочно. Помня като ученичка, някои чичковци сновяха около кафетата около училище и се опитваха да ни заговарят. Определено не ни мислеха за 20-годишни. А иначе, случайности има, да, но повечето, които си падат по такива, си търсят момиченца съвсем умишлено.

# 214
Да се надяваме ,че не е това.Голяма е разликата, спор няма, но са почнали.Не пита някой дали е уместно.

# 215
Аз не обвинявам никого за нищо по принцип, всичко зависи от това какъв е човекът!Това, че много хора не са виждали истински отношения между партньори с голяма разлика във възрастта не означава, че те не съществуват.Никой няма как да знае за намеренията и на мъжа и на жената в една връзка по-добре от самите тях, но бих била склонна да го приема за нормално, ако дори и с голяма разлика, и двамата са на едни адекватни за сериозни отношения години.Това на 17 за мен няма как да се случи....

# 216
Абсолютно! (+ 1)
Ако е същата двойка, но 27-42 и дори създадат дете заедно, бих казала: Wow! Това може би е любов!...
Ама на 17? Come on!
 Та тя е още ученичка и не знае на кой свят се намира! Confounded

# 217
  • Paris, France
Той на 32 г е в разцвета си, било то и с леко бирено коремче. Но защо не се хване примерно с някоя на 25, с не по-малко стегнато тяло от 17 - годишната? Заради "забранената любов" и неумението явно да впечатлява млада жена с малко повече опит. Днес на 17, утре ще се пробва и с някоя 13 - годишна и ей така ще се озове в затвора за изнасилване. За единия си неконтролиран ищах към непозволената зона от законова гледна точка. Живеем в България, не сме талибани, нали така? Защото знаем, че Мохамед е имал и 8-годишна, но ние уж сме по-цивилизовани??

32 годишния не се е влюбил във възрастта на момичето, а в самата нея. На 25г имах по-красиво тяло и лице, отколкото на 17г, но и на 17 и на 25г в мене са се влюбвали мъже без да знаят възрастта ми. Когато на 17г се влюбих в 32 годишния не знаех на колко е години. Влюбих се в осанката му, красивото лице с широка брада, тясна, вертикална долна челюст, в плътните му устни, в сините му очи с дълги, кестеняви вежди, в къдравата му коса, галеща широкото му, високо чело, в широките му рамене и плоския корем, в мощните му бедра, в басовия му глас. Беше ми интересно с него. За бирени кореми и дума не може да става. Мъжът си беше расов жребец физически и все още е, макар и побелял.

Въпросният изобщо нямаше трудности да вкарва в леглото и да влюбва в себе си всякакви жени, на всякаква възраст и доста му шареха очите. Докато му бях на гости често му звъняха на домофона 🤩. Даже и женената ми съседка залитна по него.

17 годишната не е непозволена зона в България. Може да е станало неприемливо социално, но е факт, че много млади момичета се влюбват и в 32 годишни мъже. На 24г бях влюбена в 45 годишен. Бях влюбена в него, не в парите му. И не, нямаше бирени кореми и мазни плешиви темета, а огромен, дебел к....... 🤐. И от двамата имам само хубави спомени. За първия можех и да се оженя. Вторият вече имаше голям син и не се интересуваше от бракове и деца.

Всички мислите как ще изглежда 42 годишен до 27 годишна. Зависи. Не всяка 27 годишна изглежда като богиня и много 42 годишни са си атлети.

Сега си представете сбръчкваща се 50 годишна, обливана в горещи вълни с някой 65 годишен здравеняк, който все още иска секс по 2 пъти дневно и заглежда 30 и 40 годишни! Пак, че е със 65 годишен, защото повечето 50 и 55 годишни мъже си искат редовен секс.

# 218
Сега си представете сбръчкваща се 50 годишна, обливана в горещи вълни с някой 65 годишен здравеняк, който все още иска секс по 2 пъти дневно и заглежда 30 и 40 годишни! Пак, че е със 65 годишен, защото повечето 50 и 55 годишни мъже си искат редовен секс.
С изтритото съм съгласна, ама тук попрекали.
Хахаха този 60 годишен атлет ще да е 1/1000 (от личен опит го казвам базиран на моите търсения. Аз предпочитам по-възрастни от мен мъже), докато (поне канадките) на 50 са повече от прилични. За вълните им не мога да отговарям, ама при мен няма и помен от такова чудо. Hе споря, защото приемам, че тук по-скоро аз съм изключението. Ама + 60-сет годишни не ме привличат. Виждат ми се прекалено сдухани.
За 2 пъти дневен секс не може въобще да се говори. То дори с Виагра не е полезно, защото ще си повреди сърцето.

# 219
  • Paris, France
Ravenna, ти спортуваш и вероятно няма да имаш горещи вълни. Аз все още нямам, но си чакам менопаузата всеки момент и не мога да гарантирам, че няма да имам. Французойките над 50г изглеждат прекрасно, но рядко искат връстник и налитат на младо. И мъжете и те така. Няма лошо.

Доста приятелки ми се оплакват от похотливите си 55, 60, 70 и даже 80 годишни съпрузи. Виаграта е новост в историята на човечеството. И преди Виагра мъже са ставали бащи на 70, 80 и 90г, Чарли Чаплин, например. Това за жена е било невъзможно преди хормоналните терапии.

Възрастта на мъжа винаги е била цифрата, която най-малко ме интересува. Или ме привлича или не ме привлича. Тези, в които съм се влюбвала като са били на 25, 30, 35, 40г и които съм видяла наскоро, пък било и на видео или снимка, си ми харесват визуално и сега, след 25, 30 и 35 години, когато вече са на 55, 60 и 75 години, даже още повече.

# 220
Не винаги е толкова черен дявола. С мъжа ми имаме 14 години разлика. Запознахме се когато аз бях на 18 год. Ето ни вече 9 години заедно и чакаме и бебче. Имам още много примери за сполучливи връзки с големи разлики в годините около мен. За разлика от повечето ми връзнички аз си останах с него и не го смених. След като завърших заживяхме заедно и продължих с ученето. Винаги ме е подкрепял и е бил до мен. И само мога да допълня, че моят хубосник беше един от най-желаните ергени. Аз не виждам едно младо хубаво момиче какво ще прави с някой неподдържан и неугледен мъж на тези години.

# 221
  • Paris, France
Интересно на тези 17годишни къде са майките им - да се хванеш с някой двойно по-възрастен означава, че родителите ти са те изтървали отдавна.
И аз предполагам, че момичето има някакъв голям проблем - бедност, липса на родител/и и т.н.
Обикновено проблемът е съвсем прозаичен - родители с определен манталитет - пердета или търговци.

Никак не съм съгласна. Не винаги 17 годишната е по-бедна от 32 годишния. Историята познава и обратното. Естествено, че 32 годишен дебел, износен, очукан от живота бачкатор трудно ще се хареса и на бедна 17 годишна, така че някакво количество пари са нужни, но не са водещото. 32 годишният е в разцвета си, с образование, опит, заплата, кола, собствен терен и по-интересен, даже за разговор, от пъпчивите 17-18 годишни съученици. 

Даже и баба ми и дядо ми, които имаха около 4 години разлика приемаха по-големи възрастови разлики.

Не съм била изтървана, нито родителите ми са били пердета или търговци. За 32 годишния никога не разбраха, тъй като връзката не се задълбочи. Родителите ми имаха 8 години разлика. Тогава баща ми беше женен за жена, която е с поне десетилетие по-млада от него, а майка ми си изживяваше голямата любов с мъж, който беше с 14 години по-възрастен от нея. Как ги виждате да не приемат подобна връзка заради възраст след като възрастта не е фактор за самите тях?

Разликата между Гад Алмалех и Шарлот Казираги е 15 години и си изглеждаха прекрасно заедно. Тук ги има на снимки заедно:

https://www.purepeople.com/article/charlotte-casiraghi-et-gad-el … h_a422714/1?_gl=1*191u2wx*_ga*UG9WMTdZeWI5YkkycXhnbzVaQVdFUm90aWQwdHRsVVA5UVJYMHRQVjE0djN5VGZCbTliekstQncxY0ZOdlZQdg..#slideshow

Шарлот не е бедна, не е изпусната и едва ли се е влюбила в парите на Гад при положение, че е красива, известна, богата и живее сред най-богатите хора в света. Чичо и се ожени за жена, която е с 20 години по-млада от него.

Eто снимки на известни жени, които са се оженили за много по-възрастни мъже. Хич не изглеждат зле заедно:

https://www.ranker.com/list/famous-women-who-married-older-men/celebrity-lists

# 222
Може и добре да изглеждат, но повечето предвидливо са се развели набързо. Особено Кейти като помня как избяга от Том Круз... макар че там има друга психария, не само възраст. От него всички съпруги си бягат бързо.

# 223
  • София
Не знам какви са тези бръчки и горещи вълни на 50. Аз съм почти на 47 и чакам 5-то дете.

# 224
Без донор и стимулации?
И ние го можем бе, ама някои сме предпочели внуци. Примерно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт