Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 50 030
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Свищов
Не съм почнала да попълвам, но от техния сайт първото поле е това, а второто Surname...там е ясно

# 256
First/middle name ще рече, че там пишеш собственото и бащиното. Иначе аз вече 20 години пиша само две имена (име и фамилия), никой не ме е спрял. Принципно каквото и да напишеш става, стига да ги има в паспорта ти имената.

# 257
Ето малко и конкретни цени покрай новото промо на Пегасус (от 13 до 16 април): само за BOLBOL членове, тоест за регистрирани. Важи за зимния сезон, след 29 октомври. Промоцията е по случай наближаващия Рамазан Байрам.

Пловдив-Истанбул - €19

Истанбул-Франкфурт - €19
Истанбул-Тбилиси - €27
Истанбул-Хургада - €27
Истанбул-Техеран - €27
Истанбул-Бейрут - €28
Истанбул-Бахрейн - €33
Истанбул-Кувейт - €34

Хелзинки - Истанбул €19
Тирана-Истанбул €20
Скопие-Истанбул €21
Лондон – Анкара €28
Атина-Истанбул €33
Будапеща-Истанбул €34
Осло-Истанбул €42

Цените включват: Hand baggage (55x40x20 cm)

В Истанбул полетите са от/до летище Сабиха Гьокчен

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 17:18 от diziler

# 258
Здравейте
искам да попитам с Пегасус (София-Анталия) може ли с лична карта да се пътува? Онлайн чекина не ми дава с лична карта (но ми дава с паспорт), но паспорта на единия от групата ни е изтекъл и сега се чудя дали на летището ще стане с лична карта?
За сухоземно преминаване на границата знам че може само с лична карта, но със самолет не съм пробвала

Благодаря предварително!

# 259
  • София
Здравейте
искам да попитам с Пегасус (София-Анталия) може ли с лична карта да се пътува? Онлайн чекина не ми дава с лична карта (но ми дава с паспорт), но паспорта на единия от групата ни е изтекъл и сега се чудя дали на летището ще стане с лична карта?
За сухоземно преминаване на границата знам че може само с лична карта, но със самолет не съм пробвала

Благодаря предварително!
интересен казус, който лично ще ни касае след месец и половина, защото и при нас единият е с изтекъл паспорт и ще пътува с лична карта от София до Анталия с Пегасус.
В интерес на истината с Пегасус на 90 процента се чекираме на летищата, защото пътуваме с тях почти винаги с чекиран багаж и така или иначе ще трябва да се мине през гише или през автомат в Истанбул...

# 260
Чекирането въобще не го мислете, вижте дали може границата да се мине без паспорт. Няма начин за чекиране да ви искат нещо повече, отколкото на границата.

# 261
  • София
За границата няма проблем да се премине с лична карта.
На 27.07.2022 бе издаден указ на президента Ердоган, според който българските граждани могат да влизат в Турция  с валиден международен паспорт или с валидна лична карта, без значение от вида транспорт, с който ще го направят.

# 262
Значи няма проблеми, във формата какво се попълва няма никакво значение, не се гледа после. Трябва да покажете валиден документ на гишето или на гейта.

# 263
Благодаря на всички за отговора. Ние няма да чекираме багажи така че май човекът просто ще трябва да си изкара спешно паспорт, за да не се налага да се чекираме по летищата..За пръв път летя с Пегасус и не знам какво да очаквам наистина..

# 264
Както казах, може просто да напише 7575747575 за номер, няма значение. Не се вижда никъде после. Но разбира се паспорт си е добре да имаш, като правило в живота.

# 265
Нови дестинации на Anadolu Jet:

Bodrum-Baku
Ankara-Tashkent

# 266
Промоция на Пегасус от 27 април до 4 май  с 40% намаление за полети между 18 септември и 24 октомври

# 267
Промоция на Пегасус до 4 май с 30% намаление за полети до Алания, Анталия, Балъкесир, Бодрум, Даламан и Измир. Важи за полети от 14 септември до 28 октомври.

# 268
SunExpress също ще летят София-Анталия от 12 септември, всеки вторник и петък, часовете са подобни като на Pegasus и засега са заредили полети до януари.

https://www.sunexpress.com/en/offers/from-sofia/to-antalya/

Това не им е първият "опит за летене" по тази линия, но този път се надявам да им се получи, за летния сезон предполагам, че няма да имат проблем, полетите на Pegasus са си пълни още от март, за зимния ще видим какво ще направят и едните и другите.

Сложи си ги и тях на мониторинг, diziler, летят до Турция от всякъде и периодично правят промоции...

# 269
Супер, мерси за инфото Wink

Общи условия

Активация на акаунт