Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 49 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
# 286
От 19 юли полети на Пегасус от Истанбул до Черна гора (не се уточнява дали до летище Тиват или летище Подгорица).

# 287
Нова промоция на Пегасус по случай Курбан Байрам (Eid al-Adha):

# 288
  • Варна
Еееех, кога ще ги стигнем комшиите..

# 289
# 290

SunExpress ще изпълни първия си полет от международно летище София (SOF) до Анталия (AYT) през септември 2023 г. Авиокомпанията, която беше наградена за „Най-добра авиокомпания за свободното време в Европа“ от Skytrax, ще предлага 2 полета седмично до Анталия до края на 2023 г.

„С най-добрата развлекателна авиокомпания в Европа, кой не би искал да се качи на тези полети до Анталия? Нашият оживен и разнообразен роден град предлага всичко, което прави една успешна ваканция: страхотно гостоприемство, завладяваща култура, кристално чиста вода, красиви плажове, отлична кухня и несравнимо съотношение цена-качество“, казва Питър Глейд, търговски директор на SunExpress.

Анталия ще се обслужва с 2 седмични връзки всеки вторник и петък. От Анталия SunExpress също ще изпълнява 6 свързващи полета. Тези полети включват 4 вътрешни и 2 международни дестинации, включително Адана, Диарбакър, Газиантеп, Измир, Бейрут и Дубай.

# 291
Не разбирам от цени до Анталия и за Сън експрес не бях чувала, ама 300 лв. в посока не е ли скъпичко?

# 292
Sun Express e съвместна компания на Луфтханза и Turkish airlines.
Не знам къде има цени по 300 лв на посока, при мен са по-ниски от 300 лв двупосочно. Като гледам, и часовете не са лоши.

# 293
Някой участва ли в Star Alliance? По колко точки вървят билетите на Търкиш?

# 294
Някой участва ли в Star Alliance? По колко точки вървят билетите на Търкиш?

цените са според дестинацията и програмата от Star Alliance в която са милите

# 295
Сън експрес не бях чувала
E как, известна турска авиокомпания, още от 80-те някъде. Ама мисля, че в тази тема е най-подходящо да се публикува въпросната "новина", нищо, че в заглавието не е спомената. За Onur Air, Sun Express, Corendon и други турски може да слагаме тук новини и оферти.

На мен ми е ранен този час на връщане, иначе бих взел билети. (Това означава в 8 сутринта да съм на летището, тоест към 7 да тръгна от центъра на Анталия. Пък ако съм в някой от курортите... не си е работа)

# 296
***може да са известни - за про-та като вас Simple Smile аз съм летяла веднъж с търкиш и това ми е турския опит, ако не броим чартърите 😁
Сън, онур, монур не са още от моя контингент - да пуснат изкушаващи оферти и ще станат Wink

# 297
Промоция на PEGASUS, която важи до 19 юли вкл.

We are offering you an exclusive 50% off so you can explore new destinations!

Use your exclusive 50% off, excluding taxes, to book your international flights and fly between 26 September - 15 December 2023!

The last day to redeem this offer is 19 July 2023!

# 298
Промо на Пегасус валидно за 20 и 21 юли, важи за международни полети между 19 септември и 31 декември.  За 9 евро+таксите.  Флекс за 1 евро.

Pegasus BolBol members can plan their holidays now with the Incredible Summer Sale and fly as much as they want.

Visit flypgs.com or the Pegasus mobile app between 20-21 July, and book international flights exclusive to BolBol members from €9 + taxes to fly as much as you want between
19 September 2023 and 31 December 2023!

Don't worry about your plans changing. For €1, you can add
Pegasus Flex to your international flights, change or cancel
without penalty.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 22:24 от diziler

# 299
Зов за помощ! Някой да е пътувал за Турция с лична карта наскоро?

Трябва да пътувам до Турция с Pegasus след 2 дни - буквално. Онлайн чек-ина е отворен, но ни изписва, че документите не са валидни. Опитваме се да се чекираме с лични карти, от агенцията ни увериха, че споразумението с Турция е в сила и не е проблем да не сме с международен паспорт.
Естествено, е неделя и трябва да изчакам утре сутрин, за да говоря с туроператора. Ще трябва ли да вадя международен паспорт на пожар за един ден в понеделник, някой има ли наблюдения как стоят нещата?

Общи условия

Активация на акаунт