Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 49 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Промоция на ПЕГАСУС за полети с прекачване, от 20 септември до 15 декември на доста изгодни цени.

https://web.flypgs.com/profile/campaigns/32515350-9fdb-4fe2-9c65-1ed1a374a607

От европейски градове (вкл. София) до Средна Азия, Каспийския регион, Близкия Изток и Северна Африка.

На цени от 51 евро на посока, до Казахстан, Киргизстан, Азербайджан, Грузия, Оман, ОАЕ, Египет, Мароко и др.

Ето и някои предложения: https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/cheap-flights-from- … tinations-in-asia

# 526
Имам престой на летището в Истанбул 7 часа през нощта. Моля за отзиви, ако някой е ползвал хотела в транзитната зона на летището. В букинг отзивите са, че е много мръсно. Дали наистина е толкова зле положението?

# 527
  • София
Имам престой на летището в Истанбул 7 часа през нощта. Моля за отзиви, ако някой е ползвал хотела в транзитната зона на летището. В букинг отзивите са, че е много мръсно. Дали наистина е толкова зле положението?

Два пъти съм спала в хотела на летището (yotel или нещо подобно беше). И в двата случая стаята ми беше чиста и хубава, но цените са високи. Последния път (ноември 2023) платих около 300 евро за една нощувка.

# 528
  • София
И аз като hatred мога да похваля хотела. Изключително чисти и хубави стаи. Цените е вярно, че са малко височки, но пък е голямо удобството след полет, кацащ на Сабиха Гьокчен след полунощ само след 15-20 минути да си в леглото, вместо да се лашкаш най-малко до Кадькой по нощите.

# 529
Май за различни хотели говорите, в истанбулското летище и Сабиха

# 530
  • София
Май за различни хотели говорите, в истанбулското летище и Сабиха
ааа, възможно е Simple Smile Така ще имаме отзиви за хотелите на двете летища
Аз говоря за хотела на Сабиха Гьокчен....

# 531
  • София
Аз споделих опит от Yotel - хотелът на летище Истанбул.

# 532
ПРОМОЦИЯ НА ПЕГАСУС НА 10 и 11 СЕПТЕМВРИ
За международни полети от 1 ноември до 30 март догодина, на цени от 9 евро + таксите
https://www.flypgs.com/en/campaigns/10-11-september-internationa … ghts-from-9-taxes
От София до Истанбул има полети за 27 евро на посока.
Има и добавка на чекиран или голям кабинен багаж за 5 евро или 3700 бол бол точки

International flights from 9€ + taxes!
Campaign Offer: Pegasus BolBol members who book Light Package tickets for the specified international routes between 1 November 2024 and 30 March 2025, for flights booked on 10-11 September, can enjoy prices from 9€ + taxes! In addition, for guests purchasing the Light Package, additional cabin baggage allowance is €5 and 12 kg Check-in baggage allowance is €5! You can also choose the Saver package by paying an additional €10 on top of the Light package ticket price! Book your flights at flypgs.com and the Pegasus mobile app and don't miss out on this opportunity valid for 250,000 seats!.

# 533
Промоция на Turkish airlines до края на септември за полети от Източна Европа до по-далечни дестинации. Важи за периода 1 ноември 2024 - 31 март 2025
https://www.turkishairlines.com/en-int/campaigns/fly-from-easter … at-special-fares/
София-Ню Йорк-София 529 евро
Варна-Маями-Варна 599 евро

Fly from Eastern Europe to the world's most popular cities at special fares!

Between October 01, 2024 - March 31, 2025 you can fly from Eastern Europe to destinations around the world at advantageous fares. Purchase tickets between September 13, 2024 – September 30, 2024 and travel to exciting cities such as New York, London and Dubai with Turkish Airlines privileges and special fares.

# 534
  • софия
Привет,
Имам билет Сф-Истамбул с Turkish в икономична клас, с доплащане за багаж 23кг.
Ето тази тарифа

Малко съм объркана?
-това допълнителен среден куфар, до 23 кг ли е или е малък куфар?
-ако е малък, мога ли да го взема с мен на борда или трябва да го пусна по лентата?

# 535
това, което може да вземеш на борда е cabin luggage
23 kg e чекиран багаж, малък, среден, голям какъвто имаш

# 536
Промоция за мили на Turkish airlines

# 537
Някакви професионални прогнози за следващата разпродажба на Пегасус? Отменили ми полета в едната посока и сега не става с промени, връщам си парите и искам да направя напълно нова резервация, но цените са си регюлар. Ако го бяха отменили малко по-рано, да фана примоцийка, ма на.

# 538
Здравейте! Имам няколко въпроса😊
Обмисляме резервация за Анталия-Лара(09.25г), но да си организираме транспорта сами, тъй като билетите ми се виждат доста скъпи от агенциите, за 2ма възрастни +дете на 3год- около 1500-600лв
1. Дали ще ни бъде по-изгодно, ако ние си организираме полетите?
2.Кога най-рано излизат датите за месец септември?
3.Има ли директни от Пловдив(Летище Крумово)?
4.Кой вариант би бил по-изгоден? София-Истанбул-Анталия, или с кола до Истанбул и от там полет Анталия.
Благодаря предварително! 😊

# 539
  • София
Здравейте! Имам няколко въпроса😊
Обмисляме резервация за Анталия-Лара(09.25г), но да си организираме транспорта сами, тъй като билетите ми се виждат доста скъпи от агенциите, за 2ма възрастни +дете на 3год- около 1500-600лв
1. Дали ще ни бъде по-изгодно, ако ние си организираме полетите?
2.Кога най-рано излизат датите за месец септември?
3.Има ли директни от Пловдив(Летище Крумово)?
4.Кой вариант би бил по-изгоден? София-Истанбул-Анталия, или с кола до Истанбул и от там полет Анталия.
Благодаря предварително! 😊
Рени 93, не само транспорта и хотелите може да си организирате сами на по-ниски цени от агенциите. Резервирате или от сайтовете на хотелите или от чуждестранни онлайн платформи за резервации.
Отговори на въпросите ти:
1. Да
2. Излязоха отдавна хотелите, полетите за септември директни София Анталия ще излязат през март на сайтовете на двете авио компании, които имат директни полети София Анталия
3. не
4.По-изгоден е варианта: София Анталия

Общи условия

Активация на акаунт