Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 48 670
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • У ДОМА
@*Алис*, и аз чакам такава промоция, за зимния период. Винаги има такава през октомври, тази година пропуснаха. Имаше в началото на лятото, за зимното разписание.

@АЛИ РЪЗА, възможно е, не съм купувал за лица над 65 г. и не знам. Принципно цените са доста по-ниски от тези в Европа (за подобен тип влакове), така че... няма драма с отстъпките, поне според мен. Билетът ми до Коня беше около 6 евро (обърнат в лири, по онзи курс... преди 2 г), за 700 км това е смешна цена.

Много Ви благодаря за отговора. Влязох в сайта за закупуване на билети за YHT , след като се избере място трябва да се сложи отметка че билета не е за турски гражданин, искат име , фамилия и номер на паспорта както и дата на раждане, след въвеждане на датата, която е на лице над 65 г,и се кликне на 65+ YAS, цената се намали с 50%  ,значи че отстъпката важи и за чужди граждани над 65г . Чудесно евала на комшиите!  Истанбул -Коня ми дава 790 лири  тоест 42 лева стандартен без отстъпката

# 586
Ами инфлация. И Топкапъ вече е 42 евро, Галата кулеси 30 евро Grinning

Ето го моят билет:
Скрит текст:

За Turkish Airlines... надявам се сега през ноември да има промоция за полети до края зимното разписание.

# 587
Промоция на ПЕГАСУС днес и утре за международни полети до края на март 2025.
Цени от 9 евро + таксите.
Багаж: 5 евро и за чекиран, и за ръчен.

# 588
На пегасус чекирането на летището безплатно ли е?

# 589
Промо на Пегасус за свързващи полети: от 29 евро + таксите от 6 януари до 30 март. Промоцията е в сила до 29 ноември вкл.

@stani.1997, не знам, защото винаги се чекирам онлайн. Дано някой, който знае, да отговори.

# 590
  • Берлин
На пегасус чекирането на летището безплатно ли е?
Да

# 591
5 евро на човек ми взеха за чек на летището

# 592
  • Берлин
5 евро на човек ми взеха за чек на летището
Пегасус? Пътувам с тях поне 6 пъти годишно, никога не се е случвало и не го вярвам.

# 593
Възможно е да греша и да са били Sun Express - ако при тях е 5 евро, тази година, значи са те.
AJET не са със сигурност, онзи ден тествах, не им работеше онлайн чекина /може да е било от дестинацията, не знам/. Та се зарадвах на безплатен, любезен, бърз и ларж чек-ин на летище без втелясване за килограми (+1,7 чекиран и +2 кг салонен), страхотно отношение на борда. Излитането закъсня - предварително обявено и с точно толкова минути колкото е обявено, навакса и кацна навреме. Въобще палец плюс за Ajet, въпреки че ги поплюват по социалните мрежи.
А Пегасус все се заяждат по килограмите на хората и все опашката върви бавно. Парите може да не съм запомнила, но килограмите и опашките съм на 200 процента.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 23:44 от Doro

# 594
@Papurche, винаги ли се чекирате на летището? Никога онлайн?

Може и да е нещо ново. И аз съм се чекирал преди 10+ години на летището, напълно безплатно. Но от няколко години само онлайн чекиране и не знам дали има такси за чек-ин на летището.

# 595
  • Берлин
Май само веднъж онлайн. Последно пътувах Берлин-Истанбул-Аланя - Анталя-Берлин преди месец. Никъде нищо не съм плащала, както и никой на чек ин гишетата. Все си мисля, че щях да разбера,ако има такава такса.
Мм лети утре - ще пиша таксуван ли е допълнително.

# 596
Пегасус са пуснали зимна промоция за полети на Балканите и в Европа:
Повече инфо

София-Истанбул и София-Анталия са с много ниски цени

И промо за кабинен и чекиран багаж, 5 евро.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 21:27 от diziler

# 597
Здравейте! Ще пътувам на 2 март до Шарм ел шейх през Рим.  Нямам билет за връщане, до скоро се чудех да ходя ли до Кайро и от там да се прибера. В крайна сметка реших да остана в Шарм ел шейх.  Следя полет за връщане с pegasus през Истанбул.  В момента цената е 212лв- въпроса ми е това изгодна цена ли е? Правят ли някакви промоции покрай нова година или януари? 212 лв с багаж 55/40/20,8кг

# 598
Съвсем скоро имаше промоция за Connection flights и имаше евтини полети, около 50 евро от БГ до Египет или обратно. Вие не пишете откъде летите? От къде до Шарм ел Шейх?

На 27 ноември, тоест миналата сряда имаше такава промоция, за свързващи полети

# 599
TURKISH AIRLINES:
Истанбул-Охрид от 27 март 2025

AJet:
Истанбул С.Гьокчен-Алжир от 6 януари 2025

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 12:14 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт