Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 50 033
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
ще ви сложат заедно, иначе на гишето или при онлайн чекин ги сменете

# 241
  • София
ще ви сложат заедно, иначе на гишето или при онлайн чекин ги сменете

При онлайн чекинг не може да си смените безплатно мястото.

# 242
Здравейте, никога не съм летяла с Търкиш и това ще ми е първия презокеански полет- Варна/Истанбул/ Панама.
Въпроса ми е за електронните цигари IQOS , мога ли да ги нося в ръчния или чекирания багаж?

# 243
Може, разбира се. Просто не може да ги пушите на борда, а и на летищата;)

# 244
Цени от 428 евро от София/Варна/Букурещ до Панамá (за двупосочен)

https://www.flynous.com/turkish-airlines-cheap-flights-romania-panama/

# 245
Здравейте. Нужна ми е помощ. Направих резервация през приложението на Turkish airlines за полет, който е с две прекачвания, като последния е с друга авиокомпания. На стъпка плащане ме накара да чакам много и накрая нищо не се случи. Не ми пратиха мейл с PNR. Офисът в София не вдигат цял ден. Свързах се с този във Варна, оттам бяха много любезни, провериха, дадоха ми PNR и казаха, че имам резервация и очаква плащане, но при мен няма възможност за такова (бутона pay е неактивен). В последствие пак от офиса ми казаха, че резервацията е "паднала". Но не знаят каква е причината. Опциите ми са: да опитам втори път през сайта или да отида в софийския им офис да заплатя срещу такса.
На някой случвало ли му се е? Дали няма в последствие да ми дръпнат парите от картата (полета е 2200€). Опасявам се да не си купя два пъти един и същ билет.

# 246
  • София
Здравейте. Нужна ми е помощ. Направих резервация през приложението на Turkish airlines за полет, който е с две прекачвания, като последния е с друга авиокомпания. На стъпка плащане ме накара да чакам много и накрая нищо не се случи. Не ми пратиха мейл с PNR. Офисът в София не вдигат цял ден. Свързах се с този във Варна, оттам бяха много любезни, провериха, дадоха ми PNR и казаха, че имам резервация и очаква плащане, но при мен няма възможност за такова (бутона pay е неактивен). В последствие пак от офиса ми казаха, че резервацията е "паднала". Но не знаят каква е причината. Опциите ми са: да опитам втори път през сайта или да отида в софийския им офис да заплатя срещу такса.
На някой случвало ли му се е? Дали няма в последствие да ми дръпнат парите от картата (полета е 2200€). Опасявам се да не си купя два пъти един и същ билет.
Щом нямате мейл, нямате резервация и в профила, то плащане не е имало, няма и да има.
Пробвайте от настолната версия, че понякога мобилната е бъгава.

# 247
резервацията е паднала, защото не е платена
трябва да купите пак
на мен така ми даваше грешка като имаше отсечка с друга авиокомпания и накрая взех 2 билета - един само с Търкиш и един с другата
може да пробвате по телефона, мисля, че офис в София в момента няма (в ремонт е и не приемат клиенти на място)

# 248
Благодаря Ви. Офиса в София все пак ми вдигнаха на 18-тия път. Провериха, анулирани резервации поради липса на плащане. Направих нов опит през приложението, този път успешен. Явно самото плащане става по-бавно заради другата компания.

# 249
Аз декември имах 4 полета и доста проблеми покрай плащанията. От контактите в приложението или от Feedback бутона в сайта може да се свържете с авиолнията. Много бързи и адекватни реакции имаха.

# 250
Нови линии на Anadolu Jet:

İzmir - Baku
İstanbul Sabiha Gökçen  - Rome
Izmir - Belgrade

# 251
Нови линии на Пегасус до гръцките острови Лесбос и Родос, на цени от 160 долара за двупосочен билет от Истанбул-Сабиха Гьокчен. Може и да има опции от Пловдив с прекачване в Истанбул, на една резервация.

За тези от София не е изгодно такова пътуване. Може би за пътуващите от Югоизточна България, които са по-близо до Истанбул.

# 252
Промоция на Пегасус за зимния сезон 2023-2024, първите 75 000 билета са от по 1 евро+таксите. Самите такси са поне половината от стойността на билета, но все пак... като се тегли чертата, цената е по-ниска от обичайната.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 23:54 от diziler

# 253
  • Свищов
Здравейте, при резервиране на билет с Turkish Airlines какво и как пишете в полето First/Middle name (As shown in ID)?

# 254
Може ли да покажеш скрийншот? Аз си пиша горе фамилното и на долния ред собственото. Бащиното не е задължително. Миналата седмица имах 4 полета с Турските авиолинии и нямах проблем при така попълнени данни.

Общи условия

Активация на акаунт