Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 438
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
На мен ми отлежават пудри като за три прерита и се чудя с какъв акъл съм ги купувала. И няколко кутии с перли на Герлен стоят неотваряни не знам от кога. Супер ненужни продукти ми се виждат вече.

# 286
  • в 1001-та нощ
При мен ФДТ и метеоритите са консуматив - купувам, като свършат. Нямам запаси. Предпочитам матови ФДТ и пудрта идва малко излишна, но добавям малко Метеорити за ритуала Simple Smile

# 287
Като някой, който цял живот е борил мазна кожа пудри обичам, купувам, ползвам, подарявам на приятелки, пак купувам, с надеждата, че новата ще е чудо. Чудеса не се случват, но определено има много хубави пудри на пазара. И аз ползвам различна в зависимост от това какъв продукт имам под нея и какъв сезон е. Онзи ден се постопли и и си напомних да си извадя кутиите с насипната АБХ (силно матираща) и матовата на Нарс (замазва пори чудесно), в несесера в колата да си сложа класиката на ЕЛ, а в чантата си нося едно корейско мини. Изобщо през топлия сезон във всеки джоб имам пудра и попиващи листчета и това не е за хвалба.

# 288
Пудра и  ФДТ купуваме в очакване на чудо🤣ма уви.. .Кога ли ще ме изхвърлят заедно с кутиите😀

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 16:38 от Neli1978

# 289
Много пъти сме коментирали косметичните огледала, препоръчайте ми някакво настолно. Счупих моето и сега нямам идея как ще се гримирам, докато си намеря ново. Предпочитам да е с осветление, но може и без, тъй като спешно ми трябва ново 😂

# 290
Виж в Лолипоп козметикс.

# 291
  • Тук... някъде
Здравейте!
Наскоро попаднах на темата и с интерес се върнах да чета и миналите теми. Споделяте много интересни и полезни неща.
След близо две годишен период на негримиране (в майчинство съм с малка фурия,която не ми дава и миг спокойствие), скоро ми предстои завръщане в “реалния” свят и съответно подновяване на гримовете. В тази връзка имам въпрос към Agent Provocateur, понеже видях,че живееш в САЩ. Попаднах на една дама в Instagram, която показва гримиране със Seint(за съжаление е налична само в САЩ и Канада) - дали имаш опит/впечатления от техните неща? Всичко изглежда много лесно и бързо, а за човек,който не се е гримирал от толкова време,мисля ще е от полза 😁
Това е видео на поставяне на грима

https://www.instagram.com/reel/CTSu8w9pNEB/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

А това е сайта им

https://www.seintofficial.com/en/shop/retail/107/makeup
Интересни са ми,защото може сам да си правиш палитрите.

# 292
За съжаление нямам, не съм ползвала никога техни продукти, а са направили много красива и минималистична концепция.

Но имам 2 забележки:
1. За мен всяка компания, която твърди, че "досега не сте могли да се гримирате, но с нашите продукти това е детска игра" прилага дърт маркетинг трик. Да, има начин да го направиш лесно - правиш супер естествени цветове и полупрозрачни формули, с които е безкрайно трудно да се направиш на клоун, но това не означава, че няма безкрайно много други компании с такива продукти (бърз пример - Боби Браун да речем)
2. Концепцията "направи си палитрата сам" е разкошна, много подходяща за минималисти и отново - съвсем не е нова на пазара. Бърз пример на прима виста - Surratt - чудни продукти, но и цените им са чудни.

Горното не бива в никакъв случай да се приема като критика към компанията, така се прави бизнес модел и реклама, разбира се, просто като човек, който винаги е обичал грим смея да твърдя, че трябва да имаме реалистични очаквания. Ако ви харесват и съответстват на бюджета ви - купете си ги, но не очаквайте революционен продукт.

# 293
  • Тук... някъде
Много благодаря за бързия отговор ❤
Имам колебания, но имам познати,които скоро ще пътуват към България, и може да се възползвам да ми донесат нещо. Все още съм в “проучвателен” процес 😁

# 294
Няма за какво Simple Smile Вижте и това ревю (стана ми интересно и понеже още пия кафе ги попрегледах)
https://www.juststartwithkelly.com/maskcara-makeup-review-unbiased/
Дистрибуцията им е ъъъъъ да кажем не особено удобна, но да речем, че се предлага персонализирана услуга по този начин.

Навън грее слънце като пролет въпреки, че е кучи студ и съм в настроение за нещо свежо, но се чудя какво...
https://www.glamour.com/gallery/best-spring-makeup-looks
https://www.ellecanada.com/beauty/makeup-and-nails/spring-summer … 022-makeup-trends

Имам 2-3 брутално блестящи глоса за устни, за които ми трябва специално настроение, дали не е време да си зазимя матовите червила.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 22:14 от Agent Provocateur

# 295
Мммм летни глосове.
Знам за забраната ти за нов пазар, но още не е 6ти май, а и предложението ми е Супер пролетно и дрогерийно- вземи някой цвят на NYX magic maker- не се трие цял ден, глосът е чудесен, без грам лепкавост.
Петрова ще потвърди, вчера като купувах памперси взех 2 за проба за мен и нея.
Обаче след пролетта не мога да си кривя душата, обичам лепкави, силно хидратиращи глосове. Мак, Пат и показаните от Кевин са чудесни.

# 296
Тези червила на Никс са железни. Ние даже не изчакахме колкото трябва преди да сложим гласовете и пак не мръдната. А днес изчаках и до преди малко си седеше, малко трудно го измих обаче

# 297
Също имах лека драма с премахването- необходимо беше мазно почистващо + муселинена кърпичка.

# 298
Знам за забраната ти за нов пазар, но още не е 6ти май, а и предложението ми е Супер пролетно и дрогерийно- вземи някой цвят на NYX magic maker- не се трие цял ден, глосът е чудесен, без грам лепкавост.
Петрова ще потвърди, вчера като купувах памперси взех 2 за проба за мен и нея.
Обаче след пролетта не мога да си кривя душата, обичам лепкави, силно хидратиращи глосове.

Ха, днес след мача на синковеца минахме през една плаза, но не ги открих! То не че успях да вляза в повече от 2 магазина с мрънкащо мъжко чадо, но Меджик Мейкър не видях и на двата стенда! Нали за такъв тип продукт говорите?

(имала съм подобен на Ревлон, ако не се лъжа, но толкова калпав цвят си бях подбрала, че замина към приятелка)
Но пък забърсах набързо друг трибуквен течен оцветен балсам за устни и на първо мазане усещането е за нощна маска за устни, супер овлажняващо, но никаква лепкавост. Доволна!

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 14:00 от Agent Provocateur

# 299
  • Варна
Днес излизах с приятелка и реших да сложа малко грим.

Този път сложих в края на окото кафяво, но не личи много.

Нещо не сте много активни, защо така?

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 09:29 от scalestone

Общи условия

Активация на акаунт