Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 395
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
Много красиво, scalestone! Тотално ти подхожда точно този вид опушено око с ефект очна линия!
Наистина много ти отива Heart Exl

# 406
  • Варна
Casual, много благодаря!

# 407
Пристигна ми поръчката от Scarlett. Нямам възражения към качеството на продуктите. Ще поръчвам пак.

# 408
  • в 1001-та нощ
Lip Spark червилата на Том Форд са може би най-изумителните, които съм ползвала - като трайност и качество.

Креместо-хидратиращи са, във времето при консумация на храна и напитки леко попиват, не са като току що нанесени, но частиците остават нежно с лек пигмент и червилото не изглежда изтрито. Нанесени сутринта, могат да не се подновяват през деня. Имам доста цветове и с всички е така, дори с тъмните.

Частиците са много деликатни,  няма цигания.

# 409
На мен пък въобще не ми допадат на носене. Не намирам поводи къде да нося толкова блясъци. Имам 4 и така висят. То частици, брокати, чудо.

# 410
За мен lip spark също са too much. Не мога да отрека качеството, наситеността и издръжливостта, но ми е малко прекалено. Евентуално, за някакъв супер парти грим бих взела червеното stunner Simple Smile

# 411
И на мен не ми харесват и вече визия с тях ми изглеждат много демоде. Но толкова метал и блясъци никога не съм харесвала по устни.
На Том Форд червилата са хубави, но не чак толкоз. На Шарлот Тилбюри и Герлен ми харесват много повече, а за матови абсолютен фаворит са ми на Пат. Две имам от тях и ми стигат. Установих, че общо осем червила, един балсам и два гланца са ми напълно достатъчни. До толкова ги редуцирах и съм някак спокойна.😁 Като стана дума за продукти за устни, искам да споделя, че вече не мога да живея без скрабовете на Джефри. Голям разкош са и елиминираха вечните ми проблеми със сухи устни и недобре стоящи червила.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 16:09 от Анонимен

# 412
А, обожавам си аз червилата на Том Форд, най-много ми харесват, заедно с МАС, но на Шарлът никак. Обичам и тези на Джефри, особено глосовете. Скрабове ползвам само на МАС.

# 413
  • Варна
Аз пак ще ви се изтипосам, но днес излизахме, че имаме годишнина, та това е гримът ми. Лично на мен ми хареса как се получи.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 14:59 от scalestone

# 414
Честита годишнина! Пожелавам щастие и безгрижие! Хубаво се е получило.

Нека да раздвижим малко темата. В какво се състои летния ви ежедневен грим? Всички минахме през някакъв застой, не качваме нищо, но с хубавото време не ви ли дойде и настроението за красоти?

# 415
Честно казано на мен ми дойде настроението за покупки. Набелязала съм си няколко продукта на Диор и Худа. Иначе гримът ми не се състои от нещо особено, дори не се гримирам всеки ден. Използвам фдт, коректор, пудра, контур, спирала и някакъв продукт за устни, рядко слагам нещо повече.

# 416
Никога не съм била в застой, по отношение на грима.Зиме,лете, пълна програма-сенки,очна линия,спирала,фон дьо тен,пудра,хайлайтър,червило. Лятото предимно в оранжево,зелено,розово и синьо,а зимата преобладават кафяво и сиво в сенките. Червила- основно червени,оранжеви,розови и много рядко нюд.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 17:52 от Lioness77

# 417
От мен нищо интересно- камък се пука от жега и влажност тук. Та някакъв ФДТ, колкото да не е без хич или нещо тонирано, спирала за вежди и любимият ми летен грим- дрейпинг на руж- толкова съм му свикнала вече, че варирам между дрейпинг на различни бронзъри и хайлайт + руж, до смели изпълнения в червено, коралово и оранжево. Заедно. С неонов или отново цветен хайлайт. Или това, или ярко червило без никакъв друг акцент. Сенки нося изключително рядко, спирала- също.

# 418
И аз ежедневно с дрейпингите с руж, бронзанти и двете заедно. На очите леко течни сенки Сисли и червила предимно техни блестящи и глосове в момента.
Когато ми се прииска пълен грим залагам основно на новите колекции на МАС, защото много ме кефят. Сега имам нови моливи и ги нося тях. Спирала нося рядко, фон дьо тен още повече.

# 419
  • София
Айде, пак нова дума научих! Дрейпинг! Хайде, разкажете повече! 😊

Общи условия

Активация на акаунт