Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 381
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
На рождения ми ден бях с червило в кафявата гама, но стои като гланц.

За съжаление не съм надарена с хубави, обемни устни и мисля, че са важни едно червило да стои наистина добре.

Та бях споменавала и в тази тема за едни масажи, които Гала беше показвала. Една мацка беше казала, че имали ефект. Аз  също съм виждала, но много краткотраен, защото не бях редовна. Та тя каза, че ги е правила 2 седмици всеки ден. Та от днес си обещавам и аз да ги пробвам 14 дни, та да видим.

Харесала съм си няколко грима и стига да имам време, ще ги направя. Имам 2 обещани на Агент!

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 20:41 от scalestone

# 526
  • Тук... някъде
Здравейте!
Споделям за кратко днешният ми грим. Абсолютен аматьор съм,така че приемам забележки и съвети 😁

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 20:57 от KOKONDRELLA

# 527
StoneАз имам големи (сравнително) устни и повярвай, червило с цвят стои по-добре на устни с ясен контур и симетрия, като твоите.
Аз знаеш, че те харесвам всякак, ама хайде метни го тоя mauve и lilac някъде и метни нещо коралово и с блясък. Пиши ми където си пишем с теб, ще ти пратя нещо за проба като си дойда.
Kokondrela, много свеж вид, аз забележки нямам.

# 528
  • София
Kokondrela, ей това ми е любимият стил на гримиране - поглеждаш и си казваш Егати свежата мацка!, хич и не мислиш да анализираш грима. Всъщност,  много малко от активно гримиращите се го умеят, без да се увличат в боичките.Heart Eyes

# 529

scalestone, определено с този грим ми харесваш повече, и златните обеци са ти тамън. И не, няма нужда да са ти големи устните за да са красиви. Лицето ти е много хубаво и акцента определено са очите, няма нужда да отвличаш вниманието от тях с големи джуки. Simple Smile

KOKONDRELLA, много е свеж и приятен грима. Отделно и ти си изключително красива.

# 530
  • В полите на Пирин планина
Хайде и от мен един днешен грим:

# 531
  • Варна
Glossycherry, много ти благодаря! Ще пробвам все пак масажите за мааалко  повече обем, че горната не ми харесва особено.

Не, че си нямам работа за вършене из вкъщи, но...

Спирам да се показвам, че само мен гледате последните страници.

Kokondrela, супер си! На мен също ми харесва!

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 18:06 от scalestone

# 532
На мен с тези цветове повече ми харесваш- чудесна. А с ярки цветове мисля, че ще си страхотна лятото. Не че с тези крака някой ще забележи грим, но все пак!

# 533
  • обл. Шумен
StoneАз имам големи (сравнително) устни и повярвай, червило с цвят стои по-добре на устни с ясен контур и симетрия, като твоите.
И аз съм като теб с големи устни. Като студентка носех червено / с какъв акъл!!! / и приличах на цапната в устата. Цвят стои по-хубаво на по-тънки устни.

# 534
О, въобще не мисля така. Има хора им отива цвят, а на други не.

# 535
  • Варна
Аха, то затова всички видеа на тема устни са как оптически да ги направим по-обемни. Ако сравним устни тип Адриана Лима и моите.... Аз рязко отпадам от класацията!

Не спорите с инато близне!

# 536
И аз мисля, че не е до обемност на устни, а до тен и цвят на очи и коси.
На мен ми отива червено червило, и то не всякакви нюанси, но аз и според професионални гримьори търпя по-ярки цветове, заради това че по принцип съм бледа и по-наситен или ярък цвят ме отваря .
Имам една колежка с по-матов тен, която си е внушила, че топли и ярки цветове, камо ли пък червен, не й отиват. А аз я виждам прекрасно с корал или скарлет червено. Даже веднъж й дадох да пробва мое червено червило и направо лицето й грейна. Но тя не, та не. Придържа си се към телесно или нежно розово.
Но...все пак важно е и как човек сам се възприема и колкото и да те убеждават, че нещо ти отива, сам като не се одобряваш така, няма смисъл.

# 537
  • Варна
LaCumparsita, абсолютно съм съгласна! Ако някой се приеме по един начин и Господ не може да го убеди в обратното!

А което и да е червило на чного тънки устни, според мен, няма да стои красиво!

# 538
  • В полите на Пирин планина
Аз също считам, че твърде наситени цветове за грим не ми отиват и ги отбягвам, вкл. и червило. А с напредването на годините предпочитам и по-светли цветове за грим.

# 539
На мен ми отиват всякакви цветове червила, с изключение на много светъл нюд. С очите обаче не е такава ситуацията. Не че не ми отиват на формата и цвета, но просто много цветове сенки не отиват на цялостната ми визия. С червила проблем нямам, само че не ми се носят. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт