Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 364
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
Всичко е въпрос на практика. Аз за един ден се научих да правя плитка рибена кост. Боляха ме цяла вечер ръцете, но си заслужаваше. С очната линия по същия начин.

# 571
  • Пловдив
И на мен не ми се получава очната линия перфектно. Но всеки следващ път е по - добре. В краен случай замазвам с някой молив. Имам десетки тъмни моливи, ще ми стигнат до живот 😃 използвам очна линия тип маркер, но си взех и на Инглот в бурканче по препоръка на Алена.. е беше преди месеци, но скоро ще я пробвам.

# 572
  • В полите на Пирин планина
Може с тънка четка за очна линия + тъмни сенки да се направи очна линия и няма да е толкова силно отчетлива, а няма и да се виждат несъвършенствата толкова много...

# 573
Мойта очна линия не се вижда, нито е направена съгласно съветите на известни влогърки и Инстаграм звезди , но пък знам,че е там.🤣

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 21:19 от Lioness77

# 574
Супер си !
Червеното около очите е молив, или сенки ?

# 575
Лъвица, уникат си! Heart Eyes Не се променяй!

# 576
Пинки, Lana Gatto  благодаря ви момичета Heart
Това под очите са сенки -оранжеви.   

# 577
Някой запознат ли е дали погребалните агенции приемат дарения от гримове?

# 578
  • София
Лъвице, това е хайлайтърът на Ует енд уайлд, да? Кой цвят, моля?
Чудесно ти стои!

# 579
Льоня , директно ти давам снимка

# 580

Понеже има различни нюанси добавям снимка на моят. Наистина е супер и вече мисля че го има в ДМ на щендера на Wet n Wild. Преди само он-лайн се намираше.
Цената варира, но е около 10 - 15 лева.

# 581
Преди 2 страници показах и палитра от цветовете на същия продукт:

Най-популярният цвят отсам океана е Precious Petals:

PS За друго щях да ви разказвам - в Брюксел видях една палитричка на Милани, която ужасно силно ми напомни за аналогичните палитри на Шарлът Тилбъри и понеже търсех подаръче за 16-годишно момиче взех тази на Милани (около 18-20 евро, ако не се лъжа). Има светла и тъмна и трета "смоуки айс".

Прегледах ревютата онлайн и бяха много прилични!
https://www.milanicosmetics.com/products/all-inclusive-eye-cheek … &gclsrc=aw.ds

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 23:14 от Agent Provocateur

# 582
Здравейте! Бихте ли ме посъветвали как да разбера какъв е моят undertone и да подбера BB крем, хайлайтер, бронзър и concealer в подходящ цвят? Мисля за момента да ползвам, ако мога да намеря, подходящ продукт на Maybelline, Nyx, L’Oréal, Bourjois. От известно време използвам Boirjois healthy mix N 53 beige clair, но напоследък ми се струва, че прави кожата ми да сивее. Ако сте коментирали тези въпроси в предишни теми, ще съм благодарна за линк. Също мога да гледам клипове/статии и на английски. Целта на грима ми е лек ежедневен грим, който да нанасям в рамките на 5 до макс 10 мин сутрин. Предпочитам BB крем пред ФДТ защото нямам нужда от по-голямо покритие. Благодаря предварително!

# 583
Днес ми е цветно

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 15:00 от Lioness77

# 584
Здравейте! Бихте ли ме посъветвали как да разбера какъв е моят undertone и да подбера BB крем, хайлайтер, бронзър и concealer в подходящ цвят? Мисля за момента да ползвам, ако мога да намеря, подходящ продукт на Maybelline, Nyx, L’Oréal, Bourjois. От известно време използвам Boirjois healthy mix N 53 beige clair, но напоследък ми се струва, че прави кожата ми да сивее. Ако сте коментирали тези въпроси в предишни теми, ще съм благодарна за линк. Също мога да гледам клипове/статии и на английски. Целта на грима ми е лек ежедневен грим, който да нанасям в рамките на 5 до макс 10 мин сутрин. Предпочитам BB крем пред ФДТ защото нямам нужда от по-голямо покритие. Благодаря предварително!

На мен това много ми помогна.

Общи условия

Активация на акаунт