Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 350
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря момичета Hug. Ще прегледам всички изредени. То е ясно, че трябва да се пробва, но поне знам от къде да почна.

# 646
Като сме още на тема база за сенки, искам да разнообразя малко, защото Shadow insurance Too faced ми е на привършване. В мазни клепачи съм и искам нещо да ми държи сенките поне 12 часа. Записах си Смашбокс, Артдеко е добра, но много блестяща, други предложения? От коя база за сенки на Никс сте доволни? Тази ли?
https://www.google.com/search?q=nyx+eyeshadow+base&client=ms … rc=OcXq3izl9zkJxM

# 647
  • В полите на Пирин планина
Да, HD базата на Никс.

# 648
  • София
От години ползвам силиконовата база на Mac. Казвам от години, понеже я ползвам и е отворена повече от 5 години, сигурно. Ползвам, както и преди paint Pot на Mac за база. Купувам вече цветове, които могат и за база и за основен цвят да минат. Vintage Selection последно.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 17:01 от kopche

# 649
База за сенки - Нарс и Мак, от дрогерийните - Никс HD.

Имам и Боби Браун, неотворена, сигурно е имала добри ревюта, че да я купя, но наистина това е продукт, който се ползва дълго!

# 650
Аз силно препоръчвам база за сенки P.Louise. За лице е малко или много индивидуално, но от известно време много харесвам Hangover на Too Faced.

# 651
Мерси, момичета. Гледах, умувах и пак в крайна сметка си поръчах базата на Милани, която и преди съм ползвала и много харесвам.
На PLouise все се канех, но за 1 продукт не си струва да пускам поръчка и да се занимавам с превозвачи.

# 652
Аз я купих от сайта на Морфи. Доставят и до България, но за там няма голям избор.

https://eu.morphe.com/pages/search-results-page?q=plouise%20base

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 20:14 от Анонимен

# 653
  • София
Мерси, момичета. Гледах, умувах и пак в крайна сметка си поръчах базата на Милани, която и преди съм ползвала и много харесвам..
esmeralda, сподели от къде я поръча?

# 654
От мейкъп бг, там зареждат доста продукти на Милани. Преди съм поръчвала от Бютибей.

# 655
  • София
Понеже виждам и Дъглас да ги предлага, затова ми стана интересно от къде си ги поръчала.

# 656
В Дъглас не беше налична основата за сенки.

# 657
  • Пловдив
Момичета, какво ви е мнението за ФД на Dior FOREVER MATTE NO TRANSFER ?

# 658
Здравейте дами, минавам и аз с въпрос - скоро пробвах тестер на Double Wear Stay in Place и много, много ми хареса цвят и покривност. Обаче дори и с много добра хидратация се усещаше пресушаване на моята кожа, което малко ме спира да си купя пълноразмерен.

Имате ли идея дали някой от другите варианти на DW има по-хидратиращ вариант?

# 659
DW имат light версия. Пробвай нея.

Общи условия

Активация на акаунт