Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 445
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
Точно този! Аз имам BD35, много красив финиш, a ако не се лъжа Ния каза, че  е много доволна от B50... Може и да се лъжа, трябва да проверя!

# 256
  • в 1001-та нощ
От мен една лилава история Simple Smile Гримът е на 12 часа - не е като току що направен, но по-рядко правя лилаво и  гледах да го "запиша" макар и в края на деня Simple Smile Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 20:59 от a.l.e.n.a

# 257
Agent, като се гримирам тези дни ще покажа.🤗

# 258
Алена, кое е червилото? Страхотно е Purple Heart

# 259
  • в 1001-та нощ
На MAC Forget-Me-Naughty:

Наскоро съм го взимала - в последните месеци - май е от някаква колекция - от Delirium или Scarlet Simple Smile Имам още две от тази серия - много са приятни.

# 260
Алена, чудесна си!

Аз гол руж, хайлайтер или каквото и да било никога не бих си сложила. Звучи ми като сенки без спирала. Но всеки с кожата и разбиранията си.

# 261
Даааа Heart Eyes Това беше миналогодишна лятна колекция. Много е яко!

# 262
Алена, чудесна си!

Аз гол руж, хайлайтер или каквото и да било никога не бих си сложила. Звучи ми като сенки без спирала. Но всеки с кожата и разбиранията си.
Да и сенки без спирала нося.

# 263
Търся палитра изцяло в сивата гама, освен на Джефри Стар Cremated има ли друг аналог достъпен за и в БГ.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 19:38 от dani-ela-80

# 264
Търся палитра изцяло в сивата гама, освен на Джефри Стар Cremated има друг аналог достъпен за и в БГ.

Има на Революшън.

# 265
Без революшън, забравих да кажа.

# 266
Търся палитра изцяло в сивата гама, освен на Джефри Стар Cremated има друг аналог достъпен за и в БГ.
Mini Xenon на Наташа Денона.

# 267
  • обл. Шумен
Рядко ги ползвам, имам тези от ДМ : https://edigital.bg/grim/loreal-paris-la-petite-palette-palitra- … fetishist-p651360
Страхотни са, особено за човек който не умее много добре да се гримира.

# 268
  • Стара Загора
Скоро не съм се включвала, а вчера имах муза за нещо пролетно свежо. Гримирах се в розово отново. 😍
Виждам че с Алена сме били на една вълна. Тя с прекрасно лилаво червило, а аз с рокля. 😊💟

Скрит текст:

Аромат на деня

Нямам контур, само руж и хайлайтър, но беше за из квартала и на майтап се нарисувах за 10 мин. Simple Smile

# 269
Иве, много си хубава. Много ми харесваш с такава коса. Роклята е страхотна. Рядко харесвам нещо в лилаво.

Общи условия

Активация на акаунт