Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 440
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Аз съм тъмна и ако сложа черно.....

Но благодаря, може да пробвам вкъщи да видя как ще е.

# 451
Да, баш щото си тъмна с тези бадемчета и блясък по средата на опушеното ще стане скандал. В добрия смисъл на думата. Давай, ама като пробваш вкъщи не се трий преди да стигнеш до спиралата. Ако те е шубе и не се възприемаш, пробвай с черно само във външния ъгъл и тъничка очна.
Слагам стара снимка да покажа.

# 452
Втория грим е прекрасен. Мисля че седи много добре, но не знам от далече как ще се откроява. От близо седи много хубаво. Препоръка не мога да дам понеже нямам палитра с такива цветове и не съм си играла с тях, но въздишам отстрани и набирам "лудост" която ще отприщя по някое време и ще накупувам всичко което съм си набелязала 😁 А тези цветове са ми в топ 3 😉

# 453
  • Варна
Ще пробвам, но тези дни ще е шаферският грим, че е с голям приоритет.

И на Agent съм обещала два, не съм забравила!

# 454
Преди да заспя пак ти разгледах грима. И да не е с черно- цвят ти стои прекрасно. Единствена критика от мен е, че бих нанесла очната линия по-различно, по-скосена. Независимо тънка или дебела. Виж как променя погледа. Не знам обаче какво търсиш като цел с нея, имаше едно готино видео на Александра Анел с различните ефекти на очната линия, ще го кача като го намеря, но исках да онагледя 2 различни вида очна, по-скосени от твоята.

# 455
  • Варна
NiaV, душа, мерси, че си отделила от времето си!

Вижте нещо от 2014 г. Опитах се да е запушен грим, обаче ако се вгледате, ще видите, че на едното окото съм го заострила, а на другото не. Но който пие мента, докато се гримира, ей го резултатът.

Аз, въпреки всичко, много си я харесвам снимката. JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 21:54 от scalestone

# 456
За нищо!
Ето ги и видеата по темата:
https://youtu.be/4DKIuWQw8TM
https://youtu.be/z7DgI9Pm9bk

# 457
здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали подходяща четка за нанасяне на финиш компактна пудра, интересува ме самата форма - с коя се нанася най-равномерно и добре? ако е от значение в момента използвам пудрата на дъглас, но съм отворена и за предложения за друга - компактна до 30 40 лв най-много.

# 458
За финишни пудри ползвам тази:

# 459
Тази година ми прави впечатление това

как ги правят тези "сапунени вежди" със сигурност първата стъпка е веждите да са ти по гъсти, с които аз не мога да се похваля поради причината, че през тийн годините бяха на мода много тънки вежди и до ден днешен едвам ми изникват. Persevere

# 460
Със сапун се праят. И четка тип такава за спирала, намокря се леко сапуна и се разтърква четката и започвап да заглаждаш веждите на където искаш. Но ако не разполагаш с гъсти вежди няма да стане. Има от известно време на пазара и такива продукти, които си се продават под името сапун за вежди, но става и с обикновен.

# 461
Със сапун се праят. И четка тип такава за спирала, намокря се леко сапуна и се разтърква четката и започвап да заглаждаш веждите на където искаш. Но ако не разполагаш с гъсти вежди няма да стане. Има от известно време на пазара и такива продукти, които си се продават под името сапун за вежди, но става и с обикновен.

Много благодаря! Ще се помъча с рициново масло ако успеят поне малко да пораснат много бих искала да пробвам. Sweat Smile

# 462
Аз си ги правя така с някакъв известен сапун за вежди, получава се много добре.

# 463

Много благодаря! Ще се помъча с рициново масло ако успеят поне малко да пораснат много бих искала да пробвам. Sweat Smile
При мен рициновото не помогна. Дълги години нанасях - подстригвам, а след това всяка вечер нанасях рициново.

# 464
Аз ги правех с глицеринов прозрачен сапун, после си купих специален за вежди, но бързо се върнах на глицериновия. Важна е също и техниката. След тази процедура много малко попълване ми трябва. Не стои като на снимката чак, защото нямам такива вежди, но и не ги искам.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 09:37 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт