Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 415
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
И при мен няма кой знае какъв ефект с рициновото, май трябва да се примеря с веждите си. Sweat Smile

Мога да пробвам с някой от тези продукти тук https://makeup.bg/categorys/784570/ и леко с молив да попълня, ако нещо се получи ще пусна снимка тук. Sweat Smile

# 466
Миноксидил помага за веждите, а ако искате да е масло определено розмарин, но трябва да се смеси с друго например с масло от арган. С маслата трябва поне половин година редовно ползване за да дойдат резулати.
Моите вежди само сапун ги задържа, имам всякакви други продукти за това и нищо не правят освен да ми правят веждите да изглеждат мокри.
Иначе този ефект ми харесва само когато са сресани на една страна да изглежда що- годе естествено. Има такива, които ги зализват прави нагоре и са направо ужасяващи.

# 467
На мен пък тези рошави вежди хич не ми харесват. Като върколак. Сресани нормално и подредени косъмчета ок, ама тез настръхналите не, не.

# 468
May Ling, благодаря много!
Аз съм в Канада и няма при мен в кафяво, но ще си взема тази в черно да се уча.
Иначе имам 2-3 други, но нещо техниката ми куца, или не са им хубави тушовете и се бели на цяла люспа.
Упражнения си трябват!
Благодаря отново! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 469
Аз пак ще ви се изтипосам, но днес излизахме, че имаме годишнина, та това е гримът ми. Лично на мен ми хареса как се получи.

Много красив грим, много красиви очи!

Какви сенки ползваш?
Отлично се комбинират със спиралата

# 470
Аз пак ще ви се изтипосам, но днес излизахме, че имаме годишнина, та това е гримът ми. Лично на мен ми хареса как се получи.

Много красив грим, много красиви очи!

Какви сенки ползваш?
Отлично се комбинират със спиралата
Според мен спиралата е малко и миглите изглеждат по-редки. Бих оформила веждите и бих слагала по-малко сенки в горната част на клепача (под веждите).
Формата на очите и цвета са страхотни.

# 471
  • Варна
Еделвайс7 и Lana Gatto, благодаря! Сенките са на Революшън. От чисто любопитство какво има да се оформя на веждите ми? Не се заяждам, питам! За миглите понякога като наслагвам спирала, стават по-добре. Тук може и по-малко да е, а може и от ъгъла така да са излязли.

# 472
На дясната в началото изглежда по-празна, може би да ги оформиш с молив ?
Аз моите винаги ги попълвам, иначе изглеждат като на дупки.

# 473
На мен така ми харесват миглите, мисля че просто вече всички сме свикнали да гледаме само изкуствени мигли и окото търси този уау ефект. Но аз продължавам да ги харесвам по- семпли.
За веждите само мога да завиждам Simple Smile

П.П. Има ли някои от вас с място на лицето където просто грим не се задържа по никакъв начин? В смисъл изобщо да не може и да се нанесе там.

# 474
Момичета, моля ви, препоръчайте ми молив за очи, който да се задържа по-трайно на клепача и да не се размазва.
С очни линии не ми се занимава, тъй като към повечето съм чувствителна.
Вчера една позната ме светна, че тя ползва молив за очи, но отдолу нанася пудра. Пробвах се и аз със един на Аура, който имам отпреди. И пудра, и сенки сложих и като излязох в тия жеги, всичко се беше размило. С мазна кожа съм и в горещината ако сложа и едни тъмни цайси, така ми се запарват очите, че май най-добре ще е изобщо да не слагам грим. Ама като ме напъва...

# 475
Ами преди известно време носът ми не задържаше грим. Осъзнах, че проблемът е в грижата за кожата или по-точно в хидратацията. След като започнах да полагам по-сериозни грижи, всичко се подобри.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 14:42 от Queen V

# 476
  • Варна
На дясната в началото изглежда по-празна, може би да ги оформиш с молив ?
Аз моите винаги ги попълвам, иначе изглеждат като на дупки.

А ако визираш това под оформяне, да. На едната вежда в началото са ми нагоре и не са толкова гъсти сякаш. Те по принцип моите косми са всеки със собствено мнение. Аз мислех, че самата форма не ти е ок.

# 477
Според мен съвсем добре си изглеждат и веждите, и миглите на scalestone. Аз не съм фенка на “рисуваните” лица и съответно вежди. А миглите знам, че няма как да се хванат понякога. Аз имам огромни и със спирала стават уау, но просто не си личи на снимка.
Иначе това за незадържанехо на грим, според мен колкото по-мат и гладка е една “повърхност”, толкова по-добре и равномерно ще се нанесе даден продукт. Но мен челото ми е изключително мазно и с подходящата основа и пудра, мога да задържа фдт и бронзър там, та малко крайно мнение, но казано от човек с мазна кожа - прекалената хидратация прави кир, петньосване и износване на грима с оред мен.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 17:18 от MarilynM

# 478
Момичета, моля ви, препоръчайте ми молив за очи, който да се задържа по-трайно на клепача и да не се размазва.
С очни линии не ми се занимава, тъй като към повечето съм чувствителна.
Вчера една позната ме светна, че тя ползва молив за очи, но отдолу нанася пудра. Пробвах се и аз със един на Аура, който имам отпреди. И пудра, и сенки сложих и като излязох в тия жеги, всичко се беше размило. С мазна кожа съм и в горещината ако сложа и едни тъмни цайси, така ми се запарват очите, че май най-добре ще е изобщо да не слагам грим. Ама като ме напъва...

Най-най- трайните моливи/сенки, които ползвам и като основа и като сенки и като очна линия от всичко което съм опитвала са тези:

PS Bobbi Brown стиковете не са много бюджетни, но тук в темата са ми казвали, че тези на Кико са добър аналог. Стиковете на Laura Mercier също са чудесни, особено по-бляскавите и са само малко по-нетрайни от тези на ВВ (от тях харесвам повече матовите)

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 12:02 от Agent Provocateur

# 479
  • Варна
Не съм забелязала да имам места, където не се задържа грим. Понеже работя с очила за компютър, та само там се изтрива. На други места не съм забелязала.

Общи условия

Активация на акаунт