Подготовка за малкия човек - тема 16

• 39 172
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Седмото небе
Аспиратор е нужен за изтегляне на секрети от нослето, май почти всички ползват такива. Но пък и видове има доста. Аз взех най-обикновен силиконов/гумен или както там се води. Върши работа, лесно се почиства с топла водичка и сапун.
Инхалатор мисля не е необходим предварително. При евентуална нужда винаги можете да поръчате.

# 616
Съгласна съм със супермама! И ние имахме най-обикновен аспиратор. Инхалатора е удобен когато детенцето е болно има хрема или кашлица, но Ви пожелавам да няма за какво да го  използвате дълго време☺

# 617
Съгласна съм със супермама! И ние имахме най-обикновен аспиратор. Инхалатора е удобен когато детенцето е болно има хрема или кашлица, но Ви пожелавам да няма за какво да го  използвате дълго време☺
И при нас аспираторът е най-обикновен гумен. Ползвали сме го на бебе по 4-5 пъти до 1г. възраст. Инхалатор не сме купували, но ако педиатърът ви съветва, разбирам. Нашите до над 2г не са боледували и веднъж и не ни се е налагало. Бих купила само най-належащото за новородено бебе.

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 01:44 от Aminka

# 618
Аз купих инхалатор. За година за детето не съм го използвала. За мен обаче го използвах няколко пъти.

# 619
  • София
Инхалатор никога не съм ползвала с никое от децата. Даже не съм сигурна как се ползва.
Аспираторът е полезна вещ. Ползвам най-обикновен ръчен.

# 620
Аспиратор имаме и го ползваме често.
Инхалатор нямаме обаче. Не ми се е налагало да правя инхалации на детето за почти 3години вече, а за себе си правя по стария начин - с вода и тенджера. 😀😀
Майка ми има инхалатор и много го ползват когато има болен. Брат ми също ползва инхалатор знам.

# 621
  • София
Днес ходихме до няколко аптеки и ни препоръчаха аспиратор на Носко, беше и намален и взехме него. Благодаря за информацията!
Откъде сте поръчвали спално бельо и есенни завивки? Аз имам много качествени и хубави от Германия, но за съжаление са само един комлект и трябва да взема поне още 1.
Също така майка ми е поръчала без да ме пита комплект за изписване от angel baby - подходящ ли е, има ли всичко необходимо за изписване наистина? Иначе е много красив десен Heart Eyes

# 622
Аз поръчах зимен комплект на Angel baby, много е хубав, но за февруари месец си трябва още нещо, аз приготвих един космонавт и одеялце от мерино, на място ще реша, кое да ползваме.
Спални комплекти за децатс поръчвам от Aiko на марката Cotton Box, сладки десени и много добро качество, има с различни на брой части.
Завивки олекотени, като цяло всякакви завивки, взимам от Roxyma dream и двете деца са с такива, много са хубави!

# 623
Като сте на тема спално бельо, да попитам Simple Smile- непромукаеми чаршафи ми трябват и за леглото и за количката, нали? Препоръки от къде да поръчам?

# 624
  • София
Аз харесах непромокаеми протектори от вис виталис на марката рейни, не знам колко са качествени и засега не съм ги поръчала, но пък са евтини и в размерите, които ми трябват.

За комплектите на cotton box - имат ли ластици  чаршафите за матрака? По принцип моят матрак ще е 60/120 и този размер на чаршаф ми се струва бая голям Thinking

# 625
Нямат ластици, на кошара 120/60 ми идват идеално да си подпъхна долния чаршаф отстрани матрака и не се изхлузва изобщо.

# 626
  • София
Като сте на тема спално бельо, да попитам Simple Smile- непромукаеми чаршафи ми трябват и за леглото и за количката, нали? Препоръки от къде да поръчам?

Ползвам протектори. Има голямо разнообразие, но за мен е безразлично каква е марката. Купих някакви и това е. Наистина е полезно това според мен.

# 627
Чаршафчета, протектор, завивка, аз поръчах от Nicole baby. Бях посещавала магазина и бяха приятни на допир - все още чакам мойте си. Изработват се по поръчка в колкото части искате и могат да се направят с ластик, което ме спечели. Иначе и Икеа имат хубави и бюджетни.

# 628
Протектори има и в джъмбо ниски цени, относно качество, за мен няма особено значение, не пропускат влага да стига до матрака, всички които съм ползвала и по скъпи и по евтини. Отгоре си има чаршафче, та няма голямо значение протектора какъв е (мое мнение)

# 629
  • Beyond the stars
Гласувам за Икеа и Лидл по темата със спалното бельо. Протекторите бяха някакви от Айко, нямам спомен какви.

Общи условия

Активация на акаунт