Подготовка за малкия човек - тема 16

• 39 128
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря Ви, до 24 градуса е ок, даже са ми много. Замислих се, защото пише 16-20 градуса на страницата. Горещо става чак лятото, но то дотогава, вече ще е малък размера 0-4 месеца.

# 646
Аз лятото не гледам градусите, но влиза много слънце у нас и с климатик на студено и супер изолация има ли слънце напича и става горещо. Лятото бих го слагала с много тънко чувалче или само по боди ако е много топло.

За чувалите имаше една хубава марка в ринг мол, като щанд е с малко дрешки и най-много хавлийки и чувалчета. Не се сещам името, но го има и онлайн. Ако се сетя ще напиша😊

# 647
Ползвам чувалче на Angel baby 2.5 тог при температура през нощта 21 С, под него е с гащеризонче. Имах и на H&M 2 тог, но е по късичко като дължина и вече и омаля.

# 648
Синът ми от есента до късна пролет спи с 2.5 тог, само облеклото отдолу варира. С тънък чувал (1 тог) спи лятото, а в жегите и без чувал.
Мисля че за зимно новородено е по-добре да е по-плътен чувалът, пък ако е необходимо отдолу може да се облича по-леко.

# 649
Моите не са ползвали чувалчета, не ги свърташе никак в тях. А и на мен 2.5 ми изглеждаше доста тънко за зимно...
Има примерни схеми как да се обличат. Обаче това на мен ми идва екстремно 😁

# 650
На мен току що ми хрумна още един въпрос. Някой носил ли си е сешоар в родилното? Хем ми се струва не особено удачно и по принцип мразя да го разнасям с мен, но като си знам косата, няма да се размина без едно миене поне за изписването. А е и зима все пак.

# 651
  • Beyond the stars
На мен току що ми хрумна още един въпрос. Някой носил ли си е сешоар в родилното? Хем ми се струва не особено удачно и по принцип мразя да го разнасям с мен, но като си знам косата, няма да се размина без едно миене поне за изписването. А е и зима все пак.

В болницата, в която раждах, имаше в банята. Частна болница.
Иначе би трябвало да няма проблем Blush

# 652
Живот и здраве на мен ми предстои раждане март/април и смятам да си нося сешоар, с гъста коса съм, която няма изсушаване със слаб сешоар, а да стоя с мокра коса - абсурд, много е неприятно.

# 653
То и аз ще раждам в частна, но си мисля, че чак такива екстри нямат 😁

# 654
  • Beyond the stars
То и аз ще раждам в частна, но си мисля, че чак такива екстри нямат 😁

В Надежда има в банята, тип стандартен хотелски. Та за това казвам, че някои частни си имат на разположение.

# 655
  • Пловдив
Аз бях във ВИП апартамента в Селена и пак нямаше сешоар. Предполагам, че в този случай нямат и в стандартните двойни стаи. Носех си аз, даже и преса имах налична, денят преди изписването влезнаха в употреба Simple Smile

# 656
Големи оптимистки сте с това къпане. Аз едва за 5 - 10 мин оставях малката на другата жена в стаята за да отида до тоалетна. Но явно си зависи от бебето.

# 657
  • Пловдив
Детето беше в детска стая, докато съм правела всичко това с косата. След това ми я донесоха разбира се.

# 658
Аз си бях сама с бебето и двата пъти. Не ми е идвало на акъла да го оставям в бебешката стая, да се къпя в болницата - абсурд. За 2-3 дни бях спала сигурно 5-6 часа общо 🙄 точно ми беше до тъпани и гайди на изписването па и да се гласьосвам 😁 изобщо ми би беше ни до снимки, ни до нищо, исках само да се прибера. Ама хора всякакви.

# 659
  • Пловдив
На изписването бяхме само аз и мъжа ми. Никой не ни е чакал, камо ли да се снимаме. Но за мен е по- приятно да ми е чиста косата и спретната, и аз съм човек все пак 😃

Общи условия

Активация на акаунт