Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 67

• 84 696
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Оплаквам се от този пилинг гел...

Още при прилагане на лицето направи кир ефект. След което по лицето ми останаха едни топченца, които не успях да премахна по никакъв начин. И в момента са си още там...Човърках с нокти, минавах няколко пъти с тампон с мицеларна вода... Не и не...Тези гадости са още на лицето ми. На такъв боклук не бях попадала скоро....
Този е с като на Худа един известен. Тези точета и кир всъщносъ е целулоза. Ако имате многократни тампони изплакнете с хладка вода и такъв тампон. Ползвам гела и съм доволна, но аз търсих евтин вариант на този на Худа.

# 571
А какъв точно се очаква да е ефектът от тази целулоза?

# 572
Кир ефектът от гела всъщност си е баш кир- мъртвата кожа, която киселините от пилинг гела разхлабват и почистват. Ако е останала по лицето ти след изплакване, значи мъртвите клетки не са се разхлабили напълно и още са захванати за кожата.
Ти как го нанесе този гел? Потърка ли достатъчно? За да падне кирта/мъртвата кожа, наплискай лицето с топла вода, сложи к-во гел на пръстите, намажи едната буза и хубаво втрий, притискайки с пръсти продукта. Тьркайте с пръсти по кожата докато спре да се образува кир под пръстите ви Не се притеснявайте, не е агресивно, гелът няма частички и не наранява по никакъв начин кожата. Като приключите с едната буза пак сипвате на пръстите гел и изтърквате другата буза и така поетапно чело, нос, брадичка понеже е мн течен
 Просто когато сте го ползвали първия път не сте втрили и потъркали достатъчно и така процесът по излющване само е започнал. Повторете го още веднъж и ще видите колко гладка става кожата. Успех и споделете резултат.

# 573
Съгласна съм с горното мнение, този пилинг е хубав, но трябва да му схванеш цаката как работи.
Понякога и на мен ми се случва да не се отмие тук-таме някое ‘топченце’, но наистина кожата се усеща много мека и изгладена след него.

# 574
  • Пеликания
От пилинга и аз съм много доволна. При мен не са ми се получавали такива топченца. Даже ми е на привършване и трябва пак да си поръчам.

# 575
От къде го взимате този пилинг гел?

# 576
В Лили го има. .

# 577
Благодаря, а приблизителна цена?

# 578
  • някъде под слънцето...
И аз не съм доволна от него.Изхвърлих го след втория опит.
Не е от сполучливите продукти на марката

# 579
  • София
Много съм доволна от крема за лице на Регал с мед. Ползвам дневния и нощния. Страхотно се отразяват на моята суха кожа!

# 580
Благодаря, а приблизителна цена?

Сега виждам, че е изчерпано количество, а в търсачката на сайта въобще не ми излезе нищо от марката Ревюел. Да не би Лили да са спряли да ги предлагат?

# 581
  • Бургас
Дано да не са я спрели марката,че ми свършиха кремчетата.
Трябва да проверя.

# 582
Ревюел май вече не се предлага в Лили.
В Елитис ги има.

За пилинга, ако не греша, някой беше споделил, че се отмива много лесно с гел на Ревюел. Други гелове не се справяли добре с този пилинг.

# 583
  • Пеликания
Днес минах през Лили, нямаше нищо на Revuele. Не знам дали в други градове има.
Иначе от DM си взех някой неща.
Шампоана на Balea много го харесвам. Зимата ми се изсушава кожата на главата и много ми помогна. Ама чак сега видях че съм взела балсама Grinning Трябва да ходя пак за шампоана. Ще пробвам и пилинга.
Скрит текст:

# 584
Тази грешка с шампоана и балсама и аз съм я правила 😂 Уви, балсамът не е кой знае какво

Общи условия

Активация на акаунт