WIZZ AIR - 40

• 43 794
  • 791
  •   1
Отговори
# 570
В Мадрид махнаха и термометрите от входа на летището.
Тестове и сертификати чак в София. Карайте си почивката спокойно.

# 571
Резервация за полет само от мобилното приложение ли може да се направи? Опитвах с различни браузъри, но когато стигам до финализиране излиза съобщение, което пита човек ли съм или „бот” и трябва да започна отначало и т.н.

# 572
Опита ли с Firefox или Microsoft Edge? Проблемите идват главно от Chrome.

# 573
Опитвах с Opera, Google chrom, Edge и Модзила. Нищо! Направих резервация през мобилното приложение, но искам да знам за бъдещи резервации.

# 574
всичко може да се прави през мобилното приложение, както и през сайта
ако са прецакали нещо, няма да работи, както и виждаш със сайта

# 575
Обикновено мозила е по-благосклонна, но този бот е постоянен проблем при уиз. Пробвайте да си изчистите бисквитките.

# 576
Опитвах с Opera, Google chrom, Edge и Модзила. Нищо!
Аз направих снощи 3 резервации (с натрупаните точки от W!Zz картата), от Google Chrome, нямаше никакъв проблем, поне при мен.

# 577
  • ПЛОВДИВ
Това с бота и на мен ми се случва и според мен става, ако се задържиш дълго време в сайта.
Онзи ден до като се на умуваме вкъщи дали да взимаме билети ми се появи.

# 578
Резервация за полет само от мобилното приложение ли може да се направи? Опитвах с различни браузъри, но когато стигам до финализиране излиза съобщение, което пита човек ли съм или „бот” и трябва да започна отначало и т.н.

На мен и на Хром и на Мозила ми се появява този проблем. Оправя се като изчистиш бисквитките.

# 579
В Уиз портфейла имам пари, с които искам да купя билети за двама други човека. Като стигна до плащането обаче не ми дава да ги ползвам. Има опция само да платя с карта или банка. Това е понеже аз не съм единият пътник ли? Трябва и за мен ли да купувам билет, за да ползвам парите?

# 580
Да, кредитите можеш да използваш само ако и ти си в резервацията.
Не е нужно да летиш.

# 581
Здравейте. От края на 2019 не сме пътували и съответно не съм  влизала в темата, но в средата на юни имаме повод и решихме да се върнем в любимо за нас място. За съжаление прочетох по- назад, че съвсем скоро е имало намаление и искам да попитам, очаква ли се скоро отново такова? И двуго- искат ли трета ваксина за Западна Европа или може да пътуваме само с две дози от миналата година август месец? Дискаунт клуб гледам доста е увеличен и май не си заслужава за 3- ма?
Надявам се да ми отговорите!

# 582
Каква трета доза, какви предишни две дози? Може и без дози да пътувате, само с тестове, а за половин Европа вече не е нужно абсолютно нищо. Даже има парадокс, че примерно пътуваш до Нидерландия, без да показваш никакъв документ за нищо, не ти изискват. Но на връщане в БГ искат Green pass. Щом имате такъв, значи нямате проблем.
Намаления има постоянно.  А Wizz Discount Club не е нужен, щом пътувате толкова рядко. Трябва да пътувате всеки месец, за да можете да си го избиете и да ви е от полза.

# 583
  • Варна
Точно за Нидерландия пътувахме ние миналия месец и на отиване само със сертификат (еднодозова, без бустер) нямах проблеми. Но навръщане в деня на полета ни излезе заповед, с която Нидерландия минава в тъмночервена зона и като пристигащи от такава страна, трябваше освен сертификат за завършен ваксинационен курс, да имаме и бустерна доза или тест. Та нямах време за реакция и ме карантинираха.
Ситуацията е силно динамична и буквално всеки ден се променят правилата. Човек колкото и да чете, няма как да хвърля боб и да разбере от утрешния ден какво ще му хрумне на здравния ни министър.
Силно се надявам с наближаване на лятото да се кротнат малко.

# 584
Здравейте до колко време става връщането на пари в сметката,след отложен полет.

Общи условия

Активация на акаунт