"БРАТЯ" - сезон 3

• 28 490
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
Имат предвид когато Борис спа с Лина. Но аз това не го броя, защото тя тогава го напи и нещо май му сложи в питието, лекарство ли, наркотик ли, той не беше на себе си, като в транс го даваха, че се движи.

# 106
Аз го броя, защото преди да му сложи нещо в питието, той си я награби. Wink

# 107
Точно девойките едва ли въздишат по Владо и Калин. 😜
Много несериозно е, че Врачански се е обидил на база фенки.
По - скоро е нещо на база сценарий, хонорари....
Видяхме и другото голямо име колко се задържа в "хитовия" сериал. 😜 😂

# 108
  • Ню Йорк
Това със събличането и аз нещо не го схванах. Сценаристите яко се издъниха тук. Освен това тия шпионски приложения много ясно показват номерата от които се пращат съобщенията. Най-вероятно ще излезе цирк цялата работа, но да видим.

# 109
И аз клоня натам,че е цирк. Дано!
Бахаров си беше топ в Под прикритие. Любим образ.
Още 10 епизода ли има? Ехее ми то не останало. 😃

# 110
  • Велико Търново
Всъщност, знам, че Борис залитна с Лина. Въпросът ми беше риторичен. Защото няма как миналото просто да бъде зачеркнато, забравено и всичко там, каквото се прави, за да се счита нещо, че го е нямало. Просто фактологически не е правилно, че Борис е изневерил първи. Пък и имайки предвид обстоятелствата, може и да не се брои за такова.

# 111
  • Берлин
Владо в Маскирания певец.
Ми страхотна харизма ❤

# 112
Уникален! Наистина супер талантлив човек. Heart

# 113
Страхотен е! Неговата маска въобще не ми харесваше обаче. Жалко, че отпадна. С по-атрактивен костюм можеше да стигне до финал, че и да спечели!

# 114
  • Галифрей
Аз това предаване не го гледам и се зачетох тука и викам си “ Ол я да гледам” видях го. Аз преди се базиках в началото на сезона,че Сандо кан участва там , но просто съм объркала братът 😂
Кланя му се уникален,феноменален,талант!! Жалко,че отпадна, но поне стигна далеч. Ние го обичаме. ❤👏🏻👏🏻❤❤🔝

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 23:44 от Диана Бишоп

# 115
  • Велико Търново
И аз тази маска хич не я харесвах. Да не говорим, че по никакъв начин не ми прилича на самурай. Но пък "пълнежът"... чуден, чуден! Аз тази година превключвам на МП чак за последния един час, но няколко пъти се случи да попадам на Самурая. Ами наистина страхотно се справи със задачата си. Всички предполагаха кого ли не - и мъже, и жени. Голяма изненада поднесе Владо, браво!

# 116
Добре, че не ви четох снощи. Пуснах сега да изгледам края на маските и да се шокирам - това си беше изненада, браво! Никой не очакваше, а беше толкова под носа ни. Всички знаем, че е певец, а никой дори не допусна. Евала!

Наистина защо бързат с тази сватба, като Лора ще излиза? Губи ми се откъде дойде идеята.

# 117
  • Велико Търново
От един разговор между Драго и Лора, докато той ѝ беше на посещение в ареста.
След 16:38 - https://play.nova.bg/video/bratya/season-3/bratq-2021-11-08/549402

# 118
Добре играеше Врачански, само че образът му беше слаб. Поли колко ми е противна, напряга ме с наркоманската си импулсивност. Браво на артистката, много добра! Хубав си е филмът.

# 119
  • Ню Йорк
Да видим на къде ще тръгнат нещата. Някои сюжетни линии съвсем се забравиха: Юлия, Татенцето, Талибанина, Призрака. Последните 2 епизода ще стане едно препускане през сюжета с 300 Wink

Общи условия

Активация на акаунт