"БРАТЯ" - сезон 3

• 28 494
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
Така де, сценарият се мисли в движение. Може би и на две, три питиета Satisfied И к'вот стане Smile
Ама поне мааалко логика да внасят по ягодите. 😜😏
Дъщеря ми на 5 разказва по - логични приказки. 😂

Индийски сериал стана работата...зайка ту с Тооал, ту с колегата на мъжа си, и накрая пак толкова влюбени....

# 121
  • Берлин

Добро утро! Дано вървим към развръзка, че не останаааа

# 122
  • Галифрей
Хаха това е много добро 😂😂😆
Момичета защо ми се струва,че те снимат  вече сезон 4 🧐 някак си тайно или аз съм 🤡 Гледах нещо сторита на Владо нещо тука тука, незнам може да е друго.

# 123
Радо е трепач 😍

# 124
Мъжкарят този сезон-Радо!
Много ми е нелепа тази сватба в затвора.
Страхотно е като гледаш Влади и звучи хубава   музика с неговият глас.

# 125
  • София
Страхотен Радо. Добре му каза на Драго, че винаги е бил сам за себе си......а на Сандо малко му е било, че го е изгонил баща му. ....
Реших, че Ива ще се изповяда какви ги е свършила. Това тяхното е страшна пародия на семейство.

# 126
Сериала го спасяват Мая и Брат'чедите. И Николайчо Simple Smile
Колата отворена като по поръчка, Никсън Доброто сърце се втурва да бута и Михайлов Магесника хаква gps-а. Алооо, сценаристите, мнооооого фантастика ви се насъбра.
Направо ум не ми побира как само Мая остава здравомислеща навръх всичките си залитания по езотериката.

# 127
А, така! Мая фоторепортер хвана най-важната част от сватбата. 😁

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 23:43 от Вαнuлuя

# 128
  • Cyprus, Пловдив
А, така. Мая фоторепорер хвана най-важната част от сватбата 😁

И сега Йосифов като разгледа снимките и видеото от сватбата и ще разкрие сделката на Денис, добре че е Мая, за да  помогне на топ полицаите  Simple Smile

# 129
  • София
Офффф, и тази Мая........много тъпо ще поднесе Топал на тепсия.

# 130
Знаейки възможностите на Калиновата дружинка… не мисля, че ще им бъде от полза записа.
Най-много да осуетят сделката, но Драго едва ли ще го хванат.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 23:29 от Вαнuлuя

# 131
  • Галифрей
Ехе Радо е номер едно!! Най- големият!!  ❤❤🥇🔝🏆🥇🥇  Знаех си,че се появи на сватбата малко в последният момент евала!! Признавам,че в сезон 1 никак не го харесвах, сега ми е любим персонаж!!
Йее Лора и Драго се ожениха след толкова много време!! ( отново промениха цялата името име на Лора, но няма значение) Пуснаха готина песен на Влади ец, перфектно!! Магически е ❤❤❤
Да им честито на младоженците! 🎉🥳🍾 Къде ще карат брачната нощ? Меден месец?
Аве Мая го снима как говореше с оня за дрогата и прати нещата на Ива. Ся Калинчо ще гледа оффф аз ви казвам,нищо няма да стане. Както винаги ако стане гаф Радо ще оправя полужението. Той е супер герой. Трябва да кръстят първородният си син на него.
Искам ми се Денис да разбере,че оня козел

# 132
Аз не разбирам защо беше този зор за сватба в затвора, като нали уж ще изкарат Лора до дни... Разбирам да бяха решили отдавна да се женят на определена дата и да не искат да отлагат, но в тази ситуация ми е странно.
А полицаите са банда идиоти, както знаем, и сигурно за нищо няма да им послужи видеото от Мая. Joy

# 133
  • Галифрей
Няма ще чуят само Четвъртък 😂

# 134
Ако една от няколкото сцени в последните два епизода между Драго и Радо е тази, която е разчувствала дори екипа, то мен никоя не ме грабна. Въпреки добрата игра и на двамата актьори. Някак целия сюжет е объркан и недомислен, бих казала наивен.

Общи условия

Активация на акаунт