"БРАТЯ" - сезон 3

• 28 500
  • 789
  •   1
Отговори
# 135
  • Ню Йорк
Тя Мая видео ли снима, че полицията чак ще чуе къде и кога е сделката?

# 136
И Денис повтаря на територията на затвора като папагал. През ум не му минава, че някой може да го следи подслушва. Най-малко полицаят-охранител.
Сценаристите рият дъното.

# 137
  • Пловдив
Дъно не ами...незнам вече....и кво беше тва със зяпането на профилите от Черкезката и Ива..? Тъгуват един по друг? Ай стига ...

Помислих, че изтупаният Николай ще застане за кум, ама ...

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 14:49 от mystic woman

# 138
А, точно! Не можеше ли Никсъна да е вторият вариант за кум, ми надзирател някакъв 🙄

# 139
А Никсъна присъства ли изобщо на сватбата? 🤔
Че на онзи с таксито нали каза, че е на сватба. Ама май не го видях вътре? 🤔 😜

# 140
  • Пловдив
Той караше младоженеца Wink

# 141
Да, и после вися като сопол ПРЕД вратата от външната ѝ страна. 😂😂😂
За "извинението на Денис пред мен Радо нищо не казвате - от самото начало знаех, че не си ти. 🤣🤣🤣
Риъли? 🤔 Ами защо го унижи така, тогава?
Смешен, смешен БОС.

# 142
  • Пловдив
Ми то кво да кажеш..."благодаря ти брат" беше достатъчно Grin

# 143
  • Берлин
Пълно разочарование снощи. Успокоявам се, че още 9 серии остават. Хем ми е тегаво, хем искам да догледам 😜

# 144
Мен ужасно много ме дразни Сашко. Обикаля, слухти и разпитва като махленска клюкарка. И тъп да си, ще се сетиш какво прави, обаче само батко му,
най-изпечения мафиот на балканите ли беше, не загрява. 😁
Много аматьорска работа.

# 145
От ден първи го кръстих "леке" и към днешната дата още съм права.Grinning
Аз пък не искам да свършва ,ще ми липсват героите.

# 146
  • Галифрей
То някой харесва ли Сашко , освен Гери? И в съседният сериал не го харесвах та камоли тука.😒 Само бях съгласна с него за татенцето. Дори след като разбраха кой е кого Денис и Сашко не си станаха близки.  Не го допуска до себе си както Бобко. Има си Радо за какво му е това леке?

# 147
Да, и на мен ми стана странно това с повтарянето на уговорката в рамките на затвора. Денис не е толкова тъп, освен ако пак не мисли да прати полицайчетата за зелен хайвер, да се е разбрал с Мая тя да снима, после да прати видеото в дома на Йосифови, пък да е очаквал Калинчо да е на компютъра и да го види... Хахах, нереално ми се вижда! Joy А Ива и Митко не са ли си станали приятели във фейса по време на връзката си, та чак сега си пращат покани за приятелство? И какво искат да покажат - че Ива тъгува и съжалява за Черкезов ли? Нали бяха много щастливи зайковците, какво стана? Нещо много неща са недомислени.

# 148
Ива и тя не знае какво иска. Хем боли,хем сърби... Дразни ме много! То не беше Денис,Черкезката,пък иначе мноооого обича Зайкото Байкото. Пфууу...
И за мен беше тъпичко това с разговора на Драго в затвора,както и като цяло сватбата там. Обаче много се смях като Мая му каза,че надзирателя ще му е кум. 😂 Няма начин ченге да ми е кум! 😆
Дано има още сезони. Въпреки гафовете,този сезон беше що-годе поносим.

# 149
  • Пловдив
Ще има...4-ти сезон е потвърден.
Та пеперудката Ива сигур пак ще се чуди при кой да долети Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт