"БРАТЯ" - сезон 3

• 28 502
  • 789
  •   1
Отговори
# 165
  • Галифрей
Те толкова драма създадоха не могат да я разрешат за 9 епизода. Много ми иска Калинчо и Сандо да се махат, ама те са злодейте. Ако очистят Сандо кан за 4 сезон трябва да изкопаят нов брат.
Предлагам отново да се появи по-малка сестра на Лора и тя да се влюби в Радо.

Имам чуството,че Ива май й липсва Чезката. Офф майка зайка хормоните я гонят от всякъде…

# 166
Сашко не е злодей, а смешник. 😃 Измекяр, както казва Никсъна 😉, е много точна дума.

Ива и аз я разбирах в началото, макар че беше виновна. За Драго ясно, полакоми се от бляскавия живот, амбициозен мъж, с възможности, с характер и авторитет… хубаво.
За Черкезов също я разбирам. Свестен, вежлив, привлекателен, имаха еднакви интереси и разбирания. На фона на истериите на Калин, нормално да хлътне по стабилен мъж.
Залипсва ѝ миналото, обаче, разбра, че това, което е търсила, е било винаги до нея. Ок, върна се при Калин.
За чий … сега аджеба пак върти опашка към Черкезов?! Нагло е вече.
Мислех, че ще се терзае и изяжда за постъпката към Калин, а то изглежда въобще не ѝ пука и друга била работата. 😁

# 167
  • Галифрей
Е да така е съглана съм. Казвам,че е лош защото цялото му държание е такова и аз не видах нито една капка доброта. Не видях нито едно добро поведение освен към парите и кекса.

# 168
Вярно ли е ,че Лора умира в края на сезона.Поне така пишат във файсбоок ,заради нейното изказване след приключване на снимките на сезона.

# 169
Еее, сценаристите съвсем ще се олеят, ако очистят Лорчето. Като за начало нека махнат лекето, няма да го изтърпя още един сезон.
Цитат
Въпреки че празненството в залата на „Арол Холдинг“, организирано в чест на сватбата, разбираемо се състои без присъствието на младоженците, то успява поне леко да свали напрежението в цялата групировка. За настроението на гостите се грижи красивата секретарка от агенцията на Ива – Силвия, която се оказва със страхотен певчески талант и впечатлява всички присъстващи с изпълнението си. Най-омагьосан от нея остава един от приближените на Денис. Кой е той и каква изненада ще поднесе Мая пред присъстващите?
Силвето и Никсъна? Thinking

# 170
  • Велико Търново
Четох интервю с актьора в ролята на Марин.Не знаех, че е арменец.
Да, брат е на Ованес Торосян.

# 171
По-скоро Радо може да налапа въдицата. Силвето е готина мацка.
Тя и като певица се изявява доколкото знам.

# 172
Нямам намерение да защитавам Ива, обаче - в някоя от предните серии Калин не и ли каза нещо от сорта, че няма как да забрави онова с Топал? А уж все казва, че е в миналото. Май тогава тя реши за проследяването и явно нещо се пречупи в нея. Не знам. Малко работата е като прощавам, ама не забравям. Доста е тегаво за паметливия.

Всеки хубав сериал в БГ в един момент го превръщат в боза.
Излишен е 4 сезон.

Права си, но ние и за трети така казвахме, а пък той взе, че стана доста добър.

Ех тоя Радо бе.......

# 173
Да, с Ицо Хазарта имат много свежа песен.
Вярно има логика да е Радо, уви, искаше ми се да ги видим с Майчето...

# 174
Да, с Ицо Хазарта имат много свежа песен.
Вярно има логика да е Радо, уви, искаше ми се да ги видим с Майчето...
Ооо, наистина е тя. Любима песен ми е. А Силвето не я познах. 😊

# 175
  • Берлин
Припомнете ми какво стана, че Симо не работи при Денис вече.
...
За Ива - доказано е, че нещастните във връзка хора са особено чувствителни на сватби и подобни събития. Често вземат емоционални решения. Мисля, че това се случи с Ива вчера. А и ако Зайко е като заек в леглото 🙈

# 176
А, не я виждам отегчена от Зайко в леглото.

# 177
  • Пловдив
За коя Силвия говорите?

# 178
Къдравата в офиса.

# 179
  • София
Страхотен Радо. Добре му каза на Драго, че винаги е бил сам за себе си......а на Сандо малко му е било, че го е изгонил баща му. ....
Реших, че Ива ще се изповяда какви ги е свършила. Това тяхното е страшна пародия на семейство.
И тази напълно внезапна и нелогична страст м/у двамата е една от нелепиците в сериала... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт