"БРАТЯ" - сезон 3

• 28 543
  • 789
  •   1
Отговори
# 525
Според мен Калинчо се е захилил като зелка, защото е разбрал, че ще става баща. Или поне той така си мисли. Примерно.

# 526

Това излъчвано ли е или предстои?

Това не е ли сцената в която Лора застреля Огнян?

# 527

Не май 🤷♀
Ама Лора ще излезе от затвора. На едно стори на Владо тя е с него, изтупана в черна рокля, като тази-типична мутреса. В един асансьор бяха.

# 528
Не знам откъде дойде инфото, че снимат 4-ти сезон, но на мен нещата ми изглеждат, че вървят към финал.
Особено за Лора. Мисля, че няма да оцелее.

Руса Мама, нещо ти е неточно инфото. Тази снимка на Лора е когато застреля Оги. Споделила я е преди месец, виж датата.
А Лора с Драго в асансьора е от 1-ви сезон.

# 529
  • Галифрей

Да това е сцената където го застреля. Постът е от миналият месец. Кака Лора ще оцеле как оцеля след бомбата в колата хем беше бременна, тъй че.

# 530
На мен Поли не ми харесва и визуално и като образ в сериала, една такава блудкава с воднисти очи. Въпреки че физически с Черкезов има прилика. Не ми допада и как играе. А Драго от симпатичен и харизматичен нарко бос вече започва да прилича на чудовище. Особено като се проследи историята на момиче като Поли и как едно здраво и право дете с бъдеще деградира по такъв начин. Вече и Лора не ми е симпатична, тя е вглъбена в себе си и в своята драма, не вижда нищо и никой друг.

# 531
Мълчат като партизани, нищо не издадоха! А заради тях закъснях за работа, като чух анонса и изчаках.

# 532
Щяло да има "тежък обрат". И май 4-ти сезон, "Братя" нямало да свърши дотук.

"Алекс Иванов е новото ни попълнение в този сезон и играе ролята на доведения брат на Денис. Той самият откри и баща си в трети сезон, а действието се отличи с много екшън и динамика, която заразява аудиторията. Усетили сме, че хората харесват тези неща и искаме да им го предлагаме все повече и повече. Там някъде е заровен ключът към успеха. Дай Боже да продължава така. Аз съм доволен, че ние като компания в последните няколко години имаме само хитови заглавия в нашето портфолио. И затова вярвам, че „Братя“ няма да спре живота си сега“, сподели продуцентът на криминалната драма Краси Ванков.

„Не можем да издадем какво ще се случи, но това, което трябва да очакват зрителите, е много тежък обрат. Няма да изневерим на целия сезон и на всичко, което се е случвало досега“, категоричен бе той.

Ще спаси ли Черкезов дъщеря си в „Братя“?

Героинята на Йоанна Темелкова – Лора в трети сезон преживя голям катарзис и осъзна коя е истинската ѝ любов.

„Моята героиня преживя много неща през този сезон. Беше изключително предизвикателство и за мен, и за целия екип да преминем през това“, сподели актрисата.

„Лично аз се чувствах много добре в своята роля“, разкри Алекс Иванов. „Винаги са ме привличали мракът и противоречивите персонажи. За мен беше изключително удоволствие да се запозная със Сандо и да представя образа му пред зрителите. Той изпитва към Денис уважение и братска любов. Това предателство, което извърши, не беше предателство в чистата му форма. Той знаеше, че каквото и да се случи, Денис ще съумее да преодолее препятствията и че в крайна сметка ще му прости. Но, както знаем, невинаги плановете на Сандо се осъществяват“, допълни той."

# 533
https://nova.bg/accents/view/2021/12/02/348640/тежък-обрат-очакв … епизоди-на-братя/
"Това, което трябва да очакват зрителите, е много тежък обрат." - Краси Ванков
Супер безсмисленото интервю. Сашето, Темелкова и продуцентът се показаха да ги видим к'ви са 'убавци и нищо повече. Joy

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 16:22 от Yo_Ana19

# 534
Типично за такова интервю да говорят общи приказки - очаквайте изнанди, обрати, дрън-дрън 😀
А дали беше снимано предварително или бяха в момента на снимачна площадка?

# 535
А някой знае ли коя е актрисата, която пази Поли? Вкъщи сме фенове, но не сме я гледали никъде досега...
Валерия Тодорова, но почти нищо не намирам за нея. Освен че около 1988 г. е играла в два филма.

# 536
  • София
Как така актрисата влязла в образа на Поли е играла през 88? Че тя ако сега е на 30, трябва да е родена след 90-та!
Иначе Сандо изживява своя катарзис и изкупление с този стоицизъм, с който преминава всички пречки и дори физически полумъртъв и в болки от смесицата от алкохола и хапчетата, намира сили да стисне ръката на "биг боса" от другата групировка. Демонстрира мъжко поведение и опит да се реабилитира каквото и да му коства това.

# 537
  • Пловдив
За жената дето надзирава Поли става дума...
Искам да и отрежа бретона!
Satisfied

# 538
Чак такъв героизъм и мъжество не виждам в поведението на Сандо аз, дори и сега. Simple Smile Прочетох, че самият актьор си е харесал и разбрал образа, Сандо знаел, че Денис щял да се спаси въпреки всичко, дрън дрън. Никак не му вярвам на това леке аз. В моите очи не знам какво трябва да направи, за да се реабилитира.

# 539
Какъв катарзис изживява Сандо..., просто го заплашиха, че ще го убият, затова толкова се старае.

Общи условия

Активация на акаунт