"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 532
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
  • Берлин
Мислих, че нищо няма да ме изненада днес. Обаче съм наистина приятно изненадана от саможертвата на Сандо, с която широко отвориха вратата за новия сезон.
Ми...ще гледам.
Бяхте готина компания, момичета. Светли празници и до сезон 4 🥃🥰🎉

# 691
Що да не можем да си харесваме наркобос поне в изкуството, питам аз? Joy Ейй, че сме долни и неморални значи... Тия хора все едно не гледат филм, а им се разиграва в хола сериалът. Grinning

# 692
Те някои фенове във ФБ все още не правят разлика между Владо и Драго, така че няма да се учудя, ако си въобразяват, че действието се развива пред тях. И гледат сериала с децата си!? Flushed Като няма "Братя" сигурно им пускат "Под прикритие" за лека нощ.

# 693
  • Галифрей
Хората трябва да разберат най- сетне,че актьорите не са персонажите си те просто играят това им работата. Дори някой акьори заедно на екрана и в живота, тяхната връзка не е както на екрана. Те са нормални хора и те трябва да плащат топла вода,парно,ток,храна и тн.

# 694
Хората трябва да разберат най- сетне,че актьорите не са персонажите си те просто играят това им работата. Дори някой акьори заедно на екрана и в живота, тяхната връзка не е както на екрана. Те са нормални хора и те трябва да плащат топла вода,парно,ток,храна и тн.

Мисля, че гледах на Башар Рахал едно интервю, в което разказваше как една баба го смъмрила в магазина, че бил нещастник, защото в последната излъчена серия на Стъклен дом изнасилил някоя 😀

# 695
  • Галифрей

Мисля, че гледах на Башар Рахал едно интервю, в което разказваше как една баба го смъмрила в магазина, че бил нещастник, защото в последната излъчена серия на Стъклен дом изнасилил някоя 😀
Да беше изнасилил героинията на Елена Петрова ( ох забравих й името) 😂 Аз си спомням малко от този сериал, бях ученичка когато го даваха и всички бяха луди по него и Калин Врачански.

# 696

Това аз го разказвах в темата. Grinning Култово е, да.

# 697
  • София
Да, наш роднина познава лично Башар и той е разказвал как му се е случвало случайни хора да го спират и съвсем сериозно да го критикуват , да го обиждат и дори да му казват какво е трябвало да направи или да каже, за да не ставало еди какво си!! 😂

# 698
  • Галифрей
Аз го гледах заради охранителя защото беше пълен с лафчета и имаха уникална химия със Стефка Янарова 😘❤ После и двамата ги гледах в театъра уникални са.

Очаквам сезон 4 Лора,Драго и Сандо да се покрият от враговете си и отиват назад във времето и трябва да попречат на родителите на Юлия да се срешнат.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 00:40 от Диана Бишоп

# 699

Това аз го разказвах в темата. Grinning Култово е, да.
Извинявай, сигурно тук съм го чела, много смешно ми стана 😀
И аз бях доста малка като го даваха, затова си падах по Дани, героят на Бойко Кръстанов,  Калин Врачански така и не го харесах като актьор, мъж и изиграни герои.

# 700
Уникален финал! Доволен съм! Май познах, че Карата ще се появи Joy Кофти стана за Калин, много тъжна сцена с Ива, доста хора познаха и смъртта на Калин! Евала! Simple Smile

# 701
В крайна сметка финалът си беше своебразен хепи енд, какъвто си пожелах. Simple Smile Любовта победи. Т.нар. "лоши" в случая искаха да измъкнат невинен човек от затвора, борил се за живота си и този на любимия си и убил престъпник при самозащита. А поуката от смъртта на Калин е човек да не се вманиачава, озлобява и вглъбява до фанатичност и до степен замъгляване на разсъдъка. Ако беше оставил Лора и Денис да отворят нова страница (и да живеят праведно) като изкупление за загубата на бебето им, щеше да е жив и да отгледа детето си. Но уви.

# 702
В крайна сметка финалът си беше своебразен хепи енд, какъвто си пожелах. Simple Smile Любовта победи. Т.нар. "лоши" в случая искаха да измъкнат невинен човек от затвора, борил се за живота си и този на любимия си и убил престъпник при самозащита. А поуката от смъртта на Калин е човек да не се вманиачава, озлобява и вглъбява до фанатичност и до степен замъгляване на разсъдъка. Ако беше оставил Лора и Денис да отворят нова страница (и да живеят праведно) като изкупление за загубата на бебето им, щеше да е жив и да отгледа детето си. Но уви.

Според мен, през цялото време Калин искаше да отмъсти за Борката, без да знае, че Топал не беше виновен! Wink

# 703
  • Галифрей
Да фанатичноста,омразата, тъпотията го убиха,  ръката на Денис само го изпълни. За всички беди,които му случиха той сам си беше виновен а не Денис. Винаги използваше оправдание, заради Борката. Да ама Боби не би искал това. Найстина трябваше да ги остави на мира и да иска прошка.

# 704
  • София
Как да не е вманиачен Калин, като трима от най-близките му страдаха задари Денис - Ива, Борис и Симо.... какво значи да ги остави на мира, нали е полицай? За мен образът му беше много реален и правдоподобен. Типичен български мъж, включително и гадните сцени с Ива преди.

Общи условия

Активация на акаунт