"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 530
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
Черкезов става новия Калин, за да отмъсти.
Борката изобщо не е тип на Джулка, очаквах си Карата, въпреки че като актьор не съм го гледала нито в театър (мисля), нито в други сериали, и не ме впечатли с нищо в този, а имах очаквания.

# 676
Нямаше да е толкова епично, ако друг беше гръмнал Калин, просто нямаше. Остана едно такова гадно чувство наистина, че точно Денис беше убиецът, но много му се насъбра, а и беше като реванш заради детето му. Ако Калин не беше толкова фиксиран в този един-единствен наркобос сред морето от наркобосове, нямаше да свърши така. Ревността и озлоблението го съсипаха. Когато той попита Лора с какво може да се реваншира, тя го помоли да остави Денис. Е, той не го направи и това трябваше да стане. Още 3 сезона не ми се гледа манията на Калин по Топал, който все го няма.

# 677
Кой е този бодигард? Дори не съм го забелязала. Joy Покажете, плс.

Бодигардът ⬇
Скрит текст:

Едва ли ще има резултат, но все пак да попитам.  Някой знае ли как е името на актьора? 😏

# 678
  • София
И мен ме развълнуваха Симо и Поли, която принципно не харесвам. Дано в сезон 4, ако има такъв, все пак ги дават по-малко.

# 679
  • Другата България
Велин беше героят на вечерта - газ, стоката и газ назад, дим да го няма. "Кой е в колата, кой е в колата?"Smiling Imp
А, как можах да го пропусна!
Вели просто беше брилянтен, първо се посмях доста с Мая и разговора им, това как я остави да гледа по колата форсирайки и давайки газ, после как влетя отново с мръсна газ в това цехче ли беше, какво беше, после отново газ на задна.... просто Денис да го взима в отбора Вели, той ще удари в земята всички бодигардове и мафиоти, у-ни-ка-тен!
Обаче БОБ-а да, "кой е в колата", "кой е в колата" ....и никой нищо не предприема, 200 кг. хероин се прехвърлят от един багажник в друг, и всички чакат и се питат кой е той и за какво се бори....и накрая Вели си тръгна като пич. Че то можеше Денко да си докара херцата и да си тръгне отново необезпокояван, Барбарона мафиот изобщо не надникна да види кой му кара мат'ряла.....
Друг е въпросът, че Калинко всъщност официално е отстранен, и освен, че не трябваше да е там, не трябва да дава заповеди. А той си командваше парада като Ким Чен Ун....и Митака го остави да го направи. Е -

# 680
Стефан Пейчев
Скрит текст:
Кой е този бодигард? Дори не съм го забелязала. Joy Покажете, плс.

Бодигардът ⬇
Скрит текст:

Едва ли ще има резултат, но все пак да попитам.  Някой знае ли как е името на актьора? 😏

# 681
Явно четвърти сезон ще е братята срещу тате, Юлка и Вампи. За цвят - и полицаите ще се мешат.

Те обикновено само гледат отстрани, тъй че няма да пречат. 😄

# 682
  • Другата България
Аааа, сега ще мъстят за Калинко.
Очаквам много екшън аз.

# 683
Интересно Лора как ще реагира като разбере за убийството. 🙄
Със сигурност приятелство с Ива няма да има вече.
Дано в 4ти сезон си получи заслуженото най - накрая босЪТ.

# 684
Във фейсбук вече реват, че Денис не е загинал, а Калин... Rolling Eyes И какви са тия деца, будни в 23 ч. и гледащи крими сериал, остава мистерия... Grinning

# 685
  • Галифрей
Хората от фейсбук мразят Драго. 😒 Преди много спорех с тях, ама ги оставих много са токсични.
Да Вели е героят на сезона( не мога да повярвам,че го казвам толкова го мразех) Мая трябва да се гордее с него.
Тъпото,че ще направят Чезката новият Калин оффф, тамън се отървахме от единият сега нов. Не искам да го правят. Аз се радвам,че няма да го виждаме,защото ми беше омразен персонаж и гадняр. Тъпото е че ще го изкарат “ герой” 😒
Нека и аз поздравя Стойо Мирков за хубавата си игра през тези цели три сезона, уникален голямо браво. Много успехи му желая!!! 😘💐
Сега как ще измъкнат нашият Радо от затвора? 🥺 Много тъпо, че го хванаха. Искрено се надявам,да го измъкнат в сезон 4.
Усещам,че майка зайка ще намрази Лора и ще тръгне срещу нея.

# 686
  • София
Пак от фб: “Очаквайте следващия сезон да е прекръстен на “Сестри” и това ще бъдат Юлия и Лора!” 😆😆😆

А за децата коментара направо ме разби.🙄 Чудя се кои са тия родители, чиито малки деца имат пълна воля да гледат сериали с наркотици и пистолети в 23ч😂

# 687
Ива ще гръмне Лора в новият сезон и всичко ще е точно😁

# 688
"Това е филм, не Библията" - право в десетката! Dart

# 689
  • Галифрей
А не без такива няма никой да гърми Лора, ако ще гърмят някой нека е Юлия.
Хаха хареса ми това с джета 😂

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 00:06 от Диана Бишоп

Общи условия

Активация на акаунт