"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 531
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
Ей, украинката със сина като не стана, дай с бащата 😀
Сандо си изкупи греха към Денис и си станаха братя, ама айде да изкарат Радо, че с костюм е по-симпатичен.
Сега Черкезов ще изгледа детето на Калин от уважение ли 😀, но със сигурност Ива и Лора вече няма да са дружки.

# 661
Не очаквах, че ще убият Калин, макар всичко да водеше към това.

Татенцето изплува от езерото… каква изненада! 😃

Сандо ми е неприятен, но тук го признавам, добре постъпи.

# 662
Радко оживя, ох отдъхнах си. Grinning
За Калин ме хвана жал, много истински и драматично го изигра.
Обаче изобщо не ми дожаля за Сандо. Даже смятах, че ни лишиха от неговото присъствие, но уви.. Изобщо сериалът може да си върви и без Сандо и баща му. Не са ми интересни.

# 663
Калин си остана с шаранестата физиономия докрай. Явно сценаристите ни четат наистина. Неприятното обаче е, че в 4-ти сезон ще трябва да търпим на Шопов присъствието. Дано поне не ги дават как се мляскат с вампирката му. Weary 
Радо го хванаха, за да има още повече драма за следващия сезон. Grinning

# 664
Ще има ли следващ сезон?
Сигурно щом таткото е жив 😂.Това прераждане за нищо го нямам в тия български филми.По сто пъти умират и се съживяват от нищото.
Друг път от едно спъване и вече героят е мъртъв !!!
Отделно Юлката подкара и бащата … остана и малкия брат … ама нищо, де …. Сезон 4 Simple Smile

# 665
Очаквах като излезе Лора,да се появи Юлка и да я гръмне. 😁 Егати злобарката е тази!
Калинчо... ми наистина прекали с тая мания. Кофти е,че го убиха.
Мая и мен взе да ме дразни. Велин добре я изигра.
Ся да видим Драго дали ще се измъкне в другия сезон от пандиза,за убийството на Калин.
Карата очаквано е жив,че и са двойка с Юлка,също очаквано.
Оставиха си доста материал за нататък.

# 666
  • София
На мен ми хареса финала. Без кой знае какви изненади. За Калин ми е криво.

# 667
Доволна съм от финала. Лора е на свобода. Изкефи ме как Денис, с кръв по лицето, току-що гръмнал няколко топ ченгета, си я чакаше най-спокойно пред затвора, беше просто нереално. Joy Много ме беше страх Юлия да не ги гръмне и двамата, докато се прегръщаха, но слава Богу, не. Карамитев е жив, както си и знаехме. Калин наистина стана жертва на обсесията си, която го уби. Стана ми тъжно за него. Той все пак можеше да натисне първи спусъка, но не го направи. Бях убедена, че Денис няма да му се подчини и да хвърли оръжието, защото с негова помощ Лора абортира. В крайна сметка и тези отношения между двамата трябваше да имат някакъв завършек.
Сандо се реабилитира. Тази жертвоготовност не беше точно в стила му, но все пак ми хареса благородството му. Радо е в затвора и има много хляб за 4-ти сезон, да го измъкват. Още някоя сделка и е аут, нали си имат човек. Simple Smile
А сцената, която насълзи очите ми, беше между Поли и Симо, когато му каза, че го обича и да забрави за тъпите приказки за свободата.

# 668
  • Другата България
Ииии - честито на печелившите!
Да ме викат сценаристите направо за сезон 4,  освен звездите, и кристалната топка явно ще трябва да ми проработи. А и 6то -то чуФство, много се издадоха снощи, с тези планове на Калинко, с тези молитви, с тези негови заричания, че е за последно, с това, че не трябваше да е там, а той все пак се навря.....е, не знам за вас, но на мен ми стана мъчно. А и Стойо Мирков изигра блестящо сцената, това вторачване и мания на Калин по Топал всъщност му изиграха последната "шега" в живота. Не трябваше обаче точно Денис да го застреля, едно такова гадно чувство ми остави, със сигурност ако не беше това със Сандо и Денис не беше под афект, надали щеше да го гръмне директно ....а може би и щеше да го направи, все пак дете загуби заради него, омразата им е от доста време. Но тъпо беше, сега очаквам и Денис в сезон 4 да се разкае заради това, а Черкезов, особено ако има свидетели и се знае, че Денис е стрелял, да стане новия Калинко, още повече, че ще става и баща по неволя. Ще стават едно голямо щастливо семейство, Поли ще се сдобие с доведен брат /а всъщност гадже/, и....те така те.
Сандо да, доста му изчистиха образа за една минута време. Това беше умен ход, а Кольо....ееех, Кольо.....и тук познахме, че ще има нов възкръснал от мъртвите, но чак пък "скъпи"....Юлката доста бързо се е ориентирала, браво.
Обаче Радо, прибраха ни Радо, ето това не трябваше да става.
Доста хляб за следващ сезон, но лично на мен това с Кольо не ми допада.
Сюжетната линия с него за мен се изчерпа, отдавна.

# 669
  • София
Аз пък да ви кажа, че когато накрая Юлия каза “скъпи, защо си си свалил апарата?”.. реших, че ще възкръсне Борис. 😂

# 670
  • София
Много съм доволна, че ни отърваха от Калин и в един евентуален четвърти сезон няма да се налага да го гледам. Иначе останалото беше очаквано - Лора излезе от затвора, бащата се оказа жив. Добра изненада за мен беше, че Сандо се жертва за Денис и сякаш изкупи вината си спрямо него.
И аз! Такъв подляр...

# 671
  • Галифрей
Merri_ An  е писала сценарият! ❤🥰
Усещах,че така,ще стане с Ива ще разбере,че е беремена и после да каже хубавата новина на зайко и разбира,че той е умрял. RIP Калин сега ще си седи с Бобката в отвъдното  и ще пият бира.
Не виня Драго,че уби Калин, направи го да спаси брат си и отмъщение. Все пак след всичко което направи Калин
Зарадвах се,че изкараха Лора в затвора и Юлка я хвана яд. Как се прегръщаха с Драго. ❤😘❤❤  Ей хубава сцена тримата и Драго прости на Сандо и Лора гледаше отстрани. “ Братя?” “ Братя” 🥺 Той не го залсужава,но Драго постъпи човешко. ❤😘
И дам Тати - Карата жив и се съюзил с Юлка, гаджата са. Лика прилика и двамата еднакво откачалки, ама ние това го знаех ме. Сега поне е офицално.
Да като цяло епик финалче, хареса ми. Сезон 3 беше готин спокойно можем да го сложим до сезон 1 най- добрият им сезон! 😉

# 672
  • Euskal Herria
Явно четвърти сезон ще е братята срещу тате, Юлка и Вампи. За цвят - и полицаите ще се мешат.

# 673
  • София
Велин беше героят на вечерта - газ, стоката и газ назад, дим да го няма. "Кой е в колата, кой е в колата?"Smiling Imp

# 674
Ще има ли следващ сезон?
Сигурно щом таткото е жив 😂.Това прераждане за нищо го нямам в тия български филми.По сто пъти умират и се съживяват от нищото.
Друг път от едно спъване и вече героят е мъртъв !!!
Отделно Юлката подкара и бащата … остана и малкия брат … ама нищо, де …. Сезон 4 Simple Smile
В новият сезон Сандо последен да го убиват !Харесвам го, даже го последвах в инстаграм 🤣😂.Заради него се загледах и по филма.Умре ли -спирам го 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт