"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 533
  • 789
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък мисля, че Сандо е адски секси 🤣

В началото на сезона много го харесвах, но после звездата на Радо изгря в моите очи и отиде на заден план. 😀 Мисля, че Сандо е най-висок от тримата (с Владо), което в плюс. Бодигардът на Денис също е готин, днес го загледах по време на молитвата. 😀

Май 4 сезон ще е делото на Лора.

Логично е, не се бях замисляла. Иначе защо Денис да остава в града, ако я пуснат, нали се канят да се махат още от първи сезон.

# 556
Даааа, и аз загледах бодигарда, ха-ха 🤣 Но Радо определено не е мой тип, има нещо странно в погледа му

# 557
Не бих искала отворен финал. Искам хепи енд и да няма повече сезони, за да си остане добър сериал. Всичко изкуствено удължено и разтеглено, не струва. Но едва ли ще бъде така.

# 558
Даааа, и аз загледах бодигарда, ха-ха 🤣 Но Радо определено не е мой тип, има нещо странно в погледа му

Забравих как се наричаше този тип поглед, но остава място под зеницата му и изглежда по-странно. Иначе гласът му е един път😍 и е харизматичен някак.

# 559
Зайка е бременна и това е . Сега пак ще направят нещо последния епизод . Юлето ще ги поизлъже малко и Лорчето ще се окаже в затвора . Предполагам , че финалът ще е отворен и продажбата на наркотика няма да е успешна.

# 560
Кой е този бодигард? Дори не съм го забелязала. Joy Покажете, плс.

# 561

Бодигардът ⬇
Скрит текст:

# 562
  • Галифрей
Сандо трябва да е благодарен на Никсъна и Радо,че не са го набили. Малко се размекнаха и двамата но да трябва да целува по земята по която ходят,особено Никсън.
Иначе като цяло сезон 3 беше доста по-добре от сезон 2. Доста кринджово. Можеха да ни си спестят доста ако бяха затрили Юлка и Вампи, ама айде да цъфнат в най- неподходящият момент за повече ДРАМА. Ще видим утре каква ще я свършват.
До сега да бяха измъкнали Лора поне 10 пъти. Оф иска ми се сезон 4 да почне с ново начало,нови проключения и нови врагове.

# 563
  • София
И на мен ми се струва, че зайко ще даде фира. Дано, че с тази свита устичка ми бърка в здравето.
И Черкезката ще дондурка бебе. 😃

# 564
Не знам за Калинко, но като гледам промото, със сигурност някой ще даде фира. Всъщност може и да е Калин. Май не е имало толкова много негативни коментари за някой друг актьор и герой (и тук, и във ФБ), а на няколко пъти съм чувала К. Ванков да казва, че сценаристите четат реакциите на феновете и според тях правят някои промени в сценария. Няма да ми липсва г-н Рогоносец, ако го ликвидират.

Любимката ми Мая май ще прецака нещата...

Сега като на филм да не стане така, че измислените показания на Юлия да имат някаква тежест? Rolling Eyes Жана не ми беше толкова противна дори когато се млящище с чичо си Калин.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 01:36 от Yo_Ana19

# 565

Бодигардът ⬇
Скрит текст:

Явно ви е много интересно щом забелязвате такива статисти на втори план🤣

Аз пък забелязвам лепенките на застрахователя на колите….😆

# 566
Не искам Калинко да го убиват, нищо, че е от отрицателните.
Ако сценаристите четат веднага да го променят за мен утре. Stuck Out Tongue Winking Eye
И Лора не искам да умира Sweat Grinning
Може Юлето да смотат

# 567
Аз пък видях Дани от София ден и нощ,охрана на Барона. 😁
Този не е зле,но май е от калибъра на Денис,т.е. дребен. 😂 Имам непоносимост към ниски мъже. 🤭
Дано не трепят никой. Не искам драми да гледам. Нека е хепи енд! 😁

# 568
  • Пловдив
Голямо мелле ще е и мятане на перчеми Satisfied Това видях в промото!
Другото кво да го коментирам...нищо за Юла и мазника 20 епизода и накрая хоп! цъфнаха и двамцата. Ми то очаквам и тате да доде на срещите...
И Мая кво се пени и тя Rolling Eyes така ли не можаха нещо по-достоверно да измислят? Уф...

# 569
  • Другата България
Аз не съм гледала промо, просто снощи докато гледах епизода и с такова чувство останах. Че Калин ще го гръмнат. Плановете му как ще заминат, като всичко свърши, молитвата на полицаите, това, че Калин е там, а не трябва да е там.....да, така мисля.
И е лошо решение, защото от другата страна със снайпера е Драго.

Общи условия

Активация на акаунт