"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 825
  • 789
  •   1
Отговори
# 540
  • Галифрей
“ Тежък обрат”  те така говорят винаги и това как правят опасни каскади,екшън,драматизъм,неочаквани обрати,любов просто в смешно 😂 Много ясно,че ще има нов сезон,ся има един процес между  продуценти и телевизия.
Хората още се опклакват защо епизодите са крадки, еми защото така им казала телевизията. Няма как.
Важното,че е забавно и да видим на къде ще се  развият нещата. Ама много ми иска Краси да ни наеме да пишем сценарият, ние ще го направим още по хитов от сезон 1 😳🥺

# 541
# 542
днес ли е финалът?

това с Ива ще е много смешно да има драма дали бебето е от друг, че то не мина ли доста време от Черкезовата ера Grinning

# 543
  • Галифрей
Утре е

# 544
  • Другата България
Сигурна съм, че Лора няма да подпише нищо, както и че няма да умре. Звездите ми го говорят.
Скрит текст:
Не знам какво ще стане за един час още, но финалът ще е отворен.
За Зайкови ....бляк. Imp Направо ми се отщя да гледам следващ сезон, ако около това ще се върти драмата - кой оплоди Майка Зайка, и защо Калинко не може да свали рогата, които носи. Много блудкаж ще е нова бебеистория и "открий татко полицай". Май на Калинко верно щеше да му е по-изгодно да се вземат с Топал, ама този Топал все го няма, и го няма, и го няма.....
Радо форевър! Hands Ok Hand
Отново страхотно представяне от негова страна.

Дотук звездите са се подредили в права линия....браво.
Ох, Мая.....

# 545
Merri_An, всички бг сериали трябва да те наемат за консултант по сценария!
Сериозна съм!

# 546
Ох, тая Жана... Поредната "моралистка" от великата полиция. После защо симпатизираме на "лошите" във филма. Grinning

# 547
Драго се сети да си преследва враговете. 😂
Да беше направил това обаче първо с украинката. 😜
П. П. Май Калин ще даде фира. 😏

# 548
Боже мой, ще повърна Money Молитвата на полицаите беше.... ниво читалище пиеса.

# 549
Като видя и Юлия, и Жана, ме избива на зверска агресия. Дано обратите са някой да ги свитне, че не се издържа. А иначе те сега се сетиха, че им трябва свидетел... Само да ни скъсат нервите. Joy

# 550
Цял епизод си мисля защо Сандо ми е смешен, а то защото ми напомня на Петканови с лепенките след ринопластиките 🤣, беше мило, че призна на Гери, че я обича, но слабо изиграно.
Радвам се, че Поли се маха.
Можеха да дават Юлия и Марин как дебнат от време на време, щом са били в града.

# 551
Аз пък мисля, че Сандо е адски секси 🤣

# 552
  • Другата България
Нещо ми се струва, че утре последно ще гледаме Калинко. Дано греша
И около това ще завъртят интригата в 4ти сезон.
Мая ли ще прецака сделката?

А с Юлия е голяма смехория. Със свидетел КАТА....Joy

# 553
  • Галифрей
Големи демон лисци Джулката,Вампи и Жана офф ужасни са. Искаше ми да бяха изгорили Юлия ‘ burn b*tch burn’ Отворен  финал от всякъде. Драго трябва да разбере за пъкленият им план да си и очисти.
Смешно е че Мая мисли,че Вели има любовница  и то пък Юлия 😂🤣

# 554
Май 4 сезон ще е делото на Лора.

Общи условия

Активация на акаунт