"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 831
  • 789
  •   1
Отговори
# 510
  • Галифрей
Ще бъда благодарна ако Игрите на волята спрат да взимат времетраенето, но както й да е. Почва най- сетне да има развитие. Имам чувството,че Марин - Вампи ще измъкне Лора от затвора. Тя си му беше любимка 😂

# 511
Пак не разбрахме Поли как плаща.

Тя сложи едни пари под мивката преди да дойде май.

# 512
  • Берлин
Сцената в затвора беше като сбогуване. Обикновено след мечтите за слънчевите лъчи и "аз ще те чакам там" следва смърт. Наистина ми се струва възможно сделката да се случи и при излизането на Лора да се яви Юлия и да я свитне.
Героинята Поли е непоносима, но артистката се справя добре, даже много добре. Виждам у нея част от заученото поведение на Т.Духовникова и К.Русева. Не че е лошо де.
Зайкинята се е заплодила.
Черкезов освен добро тяло, изгради и достоверен образ. Аз го харесвам все повече.
Не ми е достатъчно страданието на Сашко, след като му търпях мизериите и физиономията цял сезон.
А Радо...припоти се и той милият сто пъти.

# 513
Ох, това чие е детето вече го гледахме в този сериал, но ме изненада, признавам 😀
И на мен сцената с Драго и Лора ми се струваше като сбогуване, актрисата написа доста емоционален пост за края на снимките, та може да не участва в следващия сезон.
Сандето много сила изкара, в спа-то мислех, че няма да успее да се ръкостиска с Барона 😆 И двамата как препотиха костюмите, да им бяха дали по един халат 😀

# 514
Зайка няма и 40, някъде колкото Лора е, която разбрахме, че е на 37. Симката е на 18 някъде. Така че е напълно реално да е бременна и тук вероятно пак ще има лека интрига кой от двамата е бащата - Черкезов или Йосифов. Митко пак ми напълни душата, като каза "Симо е много добро момче". Умее да си признава грешките, страхотен е. На Зайка не знам къде й е умът, но ще има материал за 4-ти сезон и дилема кого да избере. Simple Smile
Доста се смях отново и този епизод, като комедия ми е с лафчетата на Денис, Радо и Сандо. Joy А Лора очевидно ще излезе, въпросът е какво ще се обърка, та да има интрига за следващ сезон... Ако загине трагично от ръцете на Юлия, която вече дори не споменават, може жената от сторитата на Владо да е новопоявила се тръпка, все пак няма как да оставят главния герой без любовна история. Но не ми се ще... Предпочитам щастлив финал и да няма следващ сезон-боза. Simple Smile

# 515
  • Галифрей
Аз си мисля,че стоката тамън да я шитнат на Барона и иненадващо Вампи освобождава Лора. Тамън се събират Лора и Драго, хоп нова буря се задава.  
Сашко май найстина ще вземе мястото на “големият” бос ще се съюзи с Юлка.
Ако зайка е бремена, бащата е Калин. Чезката скъса с нея лятото, сега е есен. Тя и Калин доста правеха кексове, тъй,че тя е бременна сигурно 3 седмица.
Жената от сторитита е от друг проект, музикален клип. Нещо такова.

# 516
Не мисля, че ще изтърпя бременеещата Зайка в 4-ти сезон. Явно това с гледането на профила и снимките на Черкезов не е било просто пълнеж. Сигурно са загатвали, че пак ще има драми там и Animal Rabbit ще се чуди той ли е бащата, не е ли...

Черкеза ми е сухар, но тоя епизод ме изкефи на макс. Ако и Калин беше постъпил така експедитивно, когато разбра с кого се е забъркал Симо, щеше да покаже, че не е просто Animal Rabbit, а и мъж.

Промото
Маринцата с к'ви цаки се е барнал. Joy Калин изглежда щастлив, дано това не значи, че е сгащил Драго.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 15:27 от Yo_Ana19

# 517
  • Галифрей
Ако Лора найстина си отиде какво ще правим без нея в сезон 4?Disappointed RelievedWeary

# 518
А Лора наистина ли подписва самопризнания ? Явно Жана и Марин са в комбина , затова толкова бързо арестуваха Лора .

# 519
Ива не е бременна в трета седмица. Симптомите на бременността като гадене, повръщане и т.н. започват към 7-8-ма седмица, което значи, че преди 2 месеца е станало, тамън, когато беше при Митака. Simple Smile Той е страхотен мъж, много по-добър и великодушен от тесногръдия Калин.

# 520
  • Другата България
Сигурна съм, че Лора няма да подпише нищо, както и че няма да умре. Звездите ми го говорят.
Не знам какво ще стане за един час още, но финалът ще е отворен.
За Зайкови ....бляк. Imp Направо ми се отщя да гледам следващ сезон, ако около това ще се върти драмата - кой оплоди Майка Зайка, и защо Калинко не може да свали рогата, които носи. Много блудкаж ще е нова бебеистория и "открий татко полицай". Май на Калинко верно щеше да му е по-изгодно да се вземат с Топал, ама този Топал все го няма, и го няма, и го няма.....
Радо форевър! Hands Ok Hand
Отново страхотно представяне от негова страна.

# 521
  • Пловдив
За къде се стяга Дражко пак с тая жилетка? Нали не трябваше барона да разбере, че стоката е негова...?

Не мисля, че Черкезката има общо с на Ива състоянието...мина твърде много време...

# 522

Това излъчвано ли е или предстои?

# 523
По Нова - среща с екипа на Братя. Сега!

# 524
  • Пловдив
По Нова - среща с екипа на Братя. Сега!
разкажи после...

Общи условия

Активация на акаунт