"БРАТЯ" - сезон 3

• 28 678
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
Нереално тъпо е, да. Най-малкото, че можеше да подгони лекето с дъждобрана. Rolling Eyes
Симо па и той "Трябва да занесеш телефона на специалист." Joy Той направи цял софтуер и не знам какво още, но не може да оправи телефона на баща си.

# 241
  • Велико Търново
Сега беше моментът, в който Ива трябваше да "удави" телефона на Калин, ама ... полицейският хакер ще разгадае по-рано загадката.

# 242
Това идвам да питам, той пак ли не видя кой е? Сериозно?!
Да, цяла мафия разчиташе на познанията на Симо, сега не можел. 😁
Калин май подозира Ива за телефона си или скоро ще се светне.
"Ей отворко, ако е пак кьорфишек не в Централния ами в Сибир ще те пратя", харесва ми Калин как се държи с лекето.

# 243
  • Галифрей
Не му видя лицето… Срещата в Южният парк можеше да дойде по рано и да се крие в храсталакът или да проследи козела ама тия сценаристи 😒
На тая Жана може ли Ива да й удари един бой?

# 244
На тая Жана може ли Ива да й удари един бой?
Рушвет давам да го видя този бой Simple Smile Жанчето от предния сезон не я дишам.

# 245
  • Велико Търново
Значи не телефонът ще е ключът, а Гери.
Мдаа...

# 246
Тая Гергана каква е овца!

# 247
Оф и сега кой намери дрогата, двамата келеши. Нищо не ѝ разбирам като боботи на тази порта-Гера.

# 248
  • Галифрей
Тая Гергана просто тъпа патка, намери къде е драготата и Сандо с един нож го отвори. Нали ще се усетят,че е пипано?  🤦♀ Не мога да ги дишам, да очистват и двамата в сезон 4 да не ме занимават повече  с тях!
Ся Калинчо като си оправи iphone 5s ще пипита зайко. В този сериал много хубава реклама правят на apple дори с техен телефон от преди 6/7години железо работи като нов.

# 249
  • Берлин
Изнервих се вече. Искам да се свършва. Не ми е интригуващо да гледам тъпотии.

# 250
  • Другата България
Изнервих се вече. Искам да се свършва. Не ми е интригуващо да гледам тъпотии.
Тъкмо това идвах да пиша.
Накрая о@к@х@ пеЙзажа.
Ама много се омазаха.
С какво ли не, но най-вече с тази прословута дрога и това като че ли малоумно и умишлено НЕразбиране на БИГ мафиотО кой го порти на едни още по-нелепи куки. Това приложение се оказва, че е за разговори и съобщения, всички при това, на човека, който се подслушва. Колко пъти Калин говори със Сандо? Не са само СМС-ите, как така чете някакъв СМС, но нито вижда от кого, нито разговори....нищо. Егати и приложението, че то в WAZE за камери и ченгета повече предупреждения има, отколкото в на боса глупавото нещо! Обикаля Денко в парка като горски, залага се зад дърветата, и аха-аха да гепи работника от пътното с жълтата униформа и да му види фейса, и оня отпрашва с велосипеда! И един мармот му носи каската.....
Върхът обаче беше с наркотика, 200 кг. хероин, които чалмата така и не потърси след смешния обир. Толкова криене, толкова залагане в кучешки колибки и разни автоморги, за да ги донесе накрая къде - в това прословуто студио, в което се случва всичко, и да ги нареди под ринга! Дето се разхожда кой ли не, и може да го намери кой ли не, както и стана - Гери Тъпото снесе веднага на Сандокана с двата ножа. То дори не е смешно. Накрая взех много да се изнервям, ама много.
За Ива и Зайко, и на Зайко терзанията кой колега го цака с дюлева ракия да не отварям дума.

# 251
Да, това с дрогата под ринга беше не малоумно, ами не знам какво, освен ако не е капан... Денис не е възможно да е толкова тъп...

# 252
  • Другата България
Да, това с дрогата под ринга беше не малоумно, ами не знам какво, освен ако не е капан... Денис не е възможно да е толкова тъп...
Именнно защото е супер малоумно допускам да НЕ е капан, но силно се надявам да Е, защото иначе .....

# 253
  • Велико Търново
Аз останах с впечатлението, че Денис чак сега се сети да гледа какво му е пратило приложението. То па... вече не е там, където трябваше да бъде... Ама що спа досега бе, аланкоооолу?!

# 254
  • Галифрей
😂🤣😂😂много се смея от Merri_An постовете.Обичам чуството ти за хумор. Уникална си ❤😘
“Денко в гората се залага като горски” 😂😂 Този сериал е уж драма а стана комедия пародия, само в гащи и салами не са криели дрогата. Защо по дяволите ги скри под ринга? Толкова лесно го намериха, трябваше да го скрият зад оная грозна картина. Трябва Краси да ни наеме за сценариски за сезон 4. Ние тука всички ще напишем страхотен сценарий. Ще стане топ.

Общи условия

Активация на акаунт