"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 845
  • 789
  •   1
Отговори
# 465
По мое скромно мнение Сандо беше най-неподходящият човек да изпратят на най-важната сделка, при положение, че винаги о@ква всичко. Grinning А жалкият му опит за самоубийство пак ме накара да се смея, барабар с чупенето на ръце и крака от Драго. Grinning

# 466
Така ли отчитат водомера в София - та? 🤔
5 мин на затворена врата?
Очаквах повече от дамата, която пази Поли. 🙄

# 467
За съжаление се снима 4 сезон. 😒

# 468
  • Галифрей
Не, имат едно устройство отчитат  и записват. Никога при затворена врата ( знам защото живея в София 😁)
 Черкезов и русата мадама да си изядат дипломите.

# 469
Не само, че не е при затворена врата, ами е в присъствие на собственика. Когато са идвали при баща ми, и двамата влизаме заедно с инкасатора в банята.
Много дупки в сценария, много недомислици. Ставам банална, но наистина не издържам да ми навират лошите кожи и ужасния грим в близък план. Направо недоумявам как т. нар. актриси не си поддържат лицата?! Гримьорът им да си изяде долнокачествените мазила. Ще проверя да не е същия като в ПЧ, че и там същия ужас.

# 470
Е, не ми се вярва актьорите да ги обличат от втора употреба, звучи ми абсурдно. Нали има фирми, които ги обличат, които рекламират. На края на епизода ги изписват, но пък странно досега не съм се загледала.
Там е работата, че вече не изписват никаква фирма освен тази, която им предоставя колите. Thinking Видях, че миналият сезон само за дрехите са имали 4 фирми. Сигурно са се оттеглили след бълвоча дето беше 2-ри сезон.
Струва ми се, че няма много време с тези 20-25-минути серии да развиват история с връщане Юлия, татето и забравих как наричате онзи смахнатия, Марин май беше Laughing
Маринчо Вампира. Актьорът беше казал, че ще се завърне преди финала ама то не остана за кога.

Сега ми светна, че Влади може да е снимал някой чалга клип. Виждала съм, че наемат актьори да играят мафиоти, лоши момчета, златотърсачки и други такива чудни образи. А аз вдигнах такава врява за едното нищо. Trollface

Няма как да е така … с дрехите, де.
Мая специално я облича Кензол … и това не са дрехи втора употреба !!
Онзи ден на разговора с Вели беше със сако от тазгодишната колекция, имам същото Stuck Out Tongue Winking Eye

# 471
  • Русе
Радо уби боксьора с щанга тип кози крак. Помня го това.
Честно казано се надявам Поли да я изпратят в САЩ да се лекува. Предпочитам Виктория за Симо.
Не искам да се маха Лора. Искаше ми се хепи енд за нея и Драго въпреки всичко.
Не съм гледала последните два епизода, оставям сериала за уикенда.
И в Пътят на честта, и в Откраднат живот е имало доста брутални сцени, а са ги давали в прайм тайма.

# 472
Фейсбук феновете ни четът 😂❤

И ни цитират. Радвайте се, само класиците ги цитират!

# 473
  • Пловдив
Пълнеж...и дъно /визирам Поли/ това беше за мен.

# 474
Цитат
Онзи ден на разговора с Вели беше със сако от тазгодишната колекция, имам същото Stuck Out Tongue Winking Eye

Тъкмо щях да пиша, че много ми хареса сакото на Мая от предния епизод.
Пак не разбрахме Поли как плаща.
Като кажат да я пратят в САЩ. Че там е пълно с наркомани. Стига да иска.

# 475
Цитат

Тъкмо щях да пиша, че много ми хареса сакото на Мая от предния епизод.
Пак не разбрахме Поли как плаща.
Като кажат да я пратят в САЩ. Че там е пълно с наркомани. Стига да иска.

А каква е историята със шоколада …. сори за тъпия въпрос Simple Smile

# 476
На кой, всъщност, му пука за Поли, че заема екранно време?
А на Жанчето върха в кариерното развитие ли е да докаже, че жена е убила някаква мутра при самозащита? Мнооого се раздава в таз насока. Топ полицаят Борис беше убит, май никой толкова не се стараеше да му намери убиеца, предвид че още не са.

# 477
То всъщност разбра ли се официално, че Борис е бил в клиниката или все още се води изчезнал?

Симката се надявах да стопли защо Поли търси фолио, но не би…
То можеше и дилъра да ѝ остави, не беше нужно да го правят толкова наивен.

# 478
Ако наистина се снима 4-ти сезон и наистина Драго ще го замесят с нова любов... не, не мисля, че ще е удачно.
Лора, колкото и противоречив и недолюбван образ е, е жената на Денис.
Та целия му живот е подчинен на нея, как да си я върне, как да бъде с нея, конфликта с Борис...
И на този фон нова жена никак не е логично за образа му. Надявам се въобще да не е вярно.

# 479
  • Пловдив
А Симо за чий и донесе шоколад с фолио? Очакваше тя да го навие пред него ли...? Ай, стига че...Angry

Общи условия

Активация на акаунт