"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 848
  • 789
  •   1
Отговори
# 450
Приятелка, участваща като статистика, казваше че всички участват с личния си гардероб. Спокойно може да е от друга продукция снимката с повтарящата се вратовръзка.
Ясно, значи е фалшива тревога. Joy
Мислих си, че поне за костюмите на Дражко е имало бюджет, а то...

daniela, направи 1-2 мъжкарски постъпки, замърка с тоя глас и вече сме забравили цяло убийство и побой като на сериал. Stuck Out Tongue Winking Eye

Женска му работа Smile

Надявам се тогава да използват къщата за декор на друга продукция, както казах не симпатизирам на Лора, но и  Драго не го виждам с инстаграм модел Laughing  Отиват повече на Никсъна и Сандо.

Ако снимат 4-ти сезон, трябва да е в момента, защото миналата зима гледахме първи и втори. Или може би януари? Не съм запозната колко време отнема снимане и монтиране на епизод Smile

# 451
Приятелка, участваща като статистика, казваше че всички участват с личния си гардероб. Спокойно може да е от друга продукция снимката с повтарящата се вратовръзка.

Статистите да, но на основните герои те им осигуряват дрехи. От втора употреба. За София ден и нощ, си имаха назначен човек, да обикаля в тези магазини. Една позната работеше в такъв и тя ми е разказвала.

# 452

Ако снимат 4-ти сезон, трябва да е в момента, защото миналата зима гледахме първи и втори. Или може би януари? Не съм запозната колко време отнема снимане и монтиране на епизод Smile

Принципно в края на февруари стартира пролетния сезон.

За Радо и аз помня, че го подозирахме и беше доста неприятен в началото.

П.п. Е Симо верно ли е толкова наивен?! 🙄

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 22:48 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 453
Малий, мафиотите облечени от секънд хенда. Аз пък имам някакъв спомен, че жените ги обличат от "Дика".
Иначе това за втория сезон май Мистик писа, че актьор го е потвърдил. И аз бих се радвала на един добре завършен 3-ти сезон, без каквито и да е продължения. Все пак видяхме с докторския сериал к'во стана като го разтеглиха като дъвка.

Калин печели приз "Съпруг на годината" след като за незнамкойси кой си път отказа на Ива да заминат на почивка. Малко му са му рогата. Smiling Imp Лорка пък ще прави самопризнания Rolling Eyes, Симето ще го обвинят, че той е донесъл наркотика на Поли... И то не остана до финала.

# 454
  • Галифрей
“ Защо просто ти и Топал не се омъжите, че можете един без друг.” - Ива 2021 😂
Ох аве на къде тръгна  и на къде отива няма време?!!  Само Радо има ум в главата.
Оффф

# 455
Точно пък Сандо да изберат малко в повече ми идва.
ПолитУ измъкна дрогата от друго място, не където беше оставена. Дано се отървем от Лорчето , утре май ще подпише самопризнанията ,а Юлето или са я забравили , или ще цъфне в последния епизод. Тате и Борис вече ги приемам за несъществуващи.

# 456
  • Другата България
Симо отече.
Гадно.
Жал ми е за него.

# 457
Поля е крайно време да заминава в Америката!
Аз бих се радвала на 4 сезон.
Е, не ми се вярва актьорите да ги обличат от втора употреба, звучи ми абсурдно. Нали има фирми, които ги обличат, които рекламират. На края на епизода ги изписват, но пък странно досега не съм се загледала.
На Сандо му дават шанс да се реабилитира, всъщност им е нужен. Смятам, че този път би се постарал, ако изключим тезата, че мрази Денис и го иска на дъното.

# 458
“ Защо просто ти и Топал не се омъжите, че можете един без друг.” - Ива 2021 😂
Ох аве на къде тръгна  и на къде отива няма време?!!  Само Радо има ум в главата.
Оффф

Беше много на място от Ива.

Точно пък Сандо да изберат малко в повече ми идва.
ПолитУ измъкна дрогата от друго място, не където беше оставена. Дано се отървем от Лорчето , утре май ще подпише самопризнанията ,а Юлето или са я забравили , или ще цъфне в последния епизод. Тате и Борис вече ги приемам за несъществуващи.

Това със Сандо беше колкото да не му теглят куршума, да си запълнят 4-те епизода. А той се опита да се удуши ли? Много никакво го направи Laughing
И аз забелязах, че дилърът я остави зад тоалетната, а не зад мивката. И мен ме е яд за Симо, не заслужава, кой знае как ще го наредят пак.
Лора видя, че може и да недочака Драго да я освободи.
Борис го споменават колкото да се сетим какво гледаме, трети сезон почти няма общо с линията от първи.
Струва ми се, че няма много време с тези 20-25-минути серии да развиват история с връщане Юлия, татето и забравих как наричате онзи смахнатия, Марин май беше Laughing  Ще изглежда много незавършено така, но си е в стила на продукцията Smile

# 459
  • Галифрей
Фейсбук феновете ни четът 😂❤

# 460
Е, не ми се вярва актьорите да ги обличат от втора употреба, звучи ми абсурдно. Нали има фирми, които ги обличат, които рекламират. На края на епизода ги изписват, но пък странно досега не съм се загледала.
Там е работата, че вече не изписват никаква фирма освен тази, която им предоставя колите. Thinking Видях, че миналият сезон само за дрехите са имали 4 фирми. Сигурно са се оттеглили след бълвоча дето беше 2-ри сезон.
Струва ми се, че няма много време с тези 20-25-минути серии да развиват история с връщане Юлия, татето и забравих как наричате онзи смахнатия, Марин май беше Laughing
Маринчо Вампира. Актьорът беше казал, че ще се завърне преди финала ама то не остана за кога.

Сега ми светна, че Влади може да е снимал някой чалга клип. Виждала съм, че наемат актьори да играят мафиоти, лоши момчета, златотърсачки и други такива чудни образи. А аз вдигнах такава врява за едното нищо. Trollface

# 461
"София ден и нощ" беше изключително нискобюджетна продукция, та нищо чудно от секънд хенда да са ги обличали, което обяснява много неща. Grinning Но не ми се вярва в Братя да е така. Владо Михайлов в живота има толкова небрежен стил с тениски и размъкнати дънки, та се съмнявам сам да си е закупил гардероб, пълен с ризи, вратовръзки и костюми на Биг бос. Sunglasses А в тази серия супер много се смях как чупеше крака и ръце наред, искаше да поръчва мафиоти, въобще яко беше издразнен на света и ми беше като някаква черна комедия епизодът. Joy И с включването на Ива "Що не се ожените с Топал, като не можете един без друг" Joy Ама истината е, че само Калин не може без Топал... А Лорчето пак ще надроби кашата точно преди да я измъкне Денис... Дали ще може да оттегли самопризнанията или като на филм няма как?

# 462
  • Галифрей
Stuck Out Tongue Знам,че го правят лошо няма трябва да вземат някой лев инфлация е, ама защо трябва да е чалга? Tired Face Има и други жанрове може да е поп музика. Не сериозно Влади в чага клип пффф не мога да си го представя 😂

# 463
Хайде, дано да е филм, а не каквото си мисля. 🤞 В сутрешния блок каза, че има скромно участие и в "Непобедимите 4". Радвам се, че му върви.

Промото
Сашко се н*сра като видя "ваксинката".Wink

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 01:31 от Yo_Ana19

# 464
  • Галифрей
Ще ваксинират Сандо 😂 Да си има зелен серфетикат за фитнес и барове.

Общи условия

Активация на акаунт