"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 856
  • 789
  •   1
Отговори
# 435
Кой уби боксьора наистина в първи сезон, май Радо беше Hushed

Помня, че този който го уби, го заключи в Таг бара и го удари/ застреля в гръб сякаш. Жалко, че първи сезон го няма в нова плей да си припомня Satisfied

Без Лора може и да е по-интересено, героинята изобщо не я харесвам. Много ми е мудна, Юлия е къде-къде. Sparkling Heart

# 436
Аз се шегувах, че можем да минем без кахърната ѝ физиономия, но като гледам сценаристите не се шегуват. Grinning Ще видим де, сега правим съчинения по картинка, може и нещо друго да са намислили.

# 437
Еее, тъпо, не ми се иска да се разделят с Лора... Но Юлия може да плати на някой да я убие в затвора или пък тя сама да замине някъде и пак да се откаже от Денис (няма да е първото й нелогично действие). А тази много тунингована идва, не е като Лорчето, друг типаж.

# 438
  • Галифрей
Слагам в спойлер, защото някои може да не следват Влади и да не искат да знаят:
Скрит текст:
Да, явно това ще е великият сюжет за 4-ти сезон - някаква мацка с Драго на мястото на Лора. Rolling Eyes Слагам скрийншоти от сторитата:

Излизат ми в главата много теори, тази ми прилича на инфлоренсърка и тикторкърка 😂
Скрит текст:
Тия явно ще гръмнат Лора точно като излезе от затворът или пък ще е жива ама ще отиде в чужбина. Ще е тъпо без кака Лора и нейната депресия на 17 годишна.  Сериозно ще ми лиспва, знам че беше на моменти тъпа ама беше смела и силна жена.Тази  мацка явно,ще е новата любов сигурно по- малката сестра на Лора 😂 Щом сме го обърнали на братя и сестри 😂 Надявам се персонажа й е да е готин,силен и подходяща жена за наш Драго.Да я обикнем и по веднъж в този сериал да има святна двойка. Като гледам кадъра как му оправя вратовръзката виждам химия, поме но начина по който я гледа.    

# 439
Тази девойка с Влади да не е от друг филм? На арабка ми докарва май.

# 440
Излизат ми в главата много теори, тази ми прилича на инфлоренсърка и тикторкърка 😂
Ама от тия инфлуенсърки дето никога не качват снимки с гадженцето, щото е 50+ женен чичи. Joy
Ще се радвам това да са снимките на друга продукция, но Влади са го докарали точно като Драго... Синята вратовръзка, с която е на снимката, е от гардероба на Драго.
Да, Радо беше. Сега се сетих защо беше толкова мразен персонаж.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 21:12 от Yo_Ana19

# 441
Той боксьорът не че беше цвете, но да, Радо тогава беше меко казано несимпатичен. А и не знам защо все го подозирах, че нещо мъти водата на Денис и ще го предаде. Пък той излезе много стабилен.

# 442
Според мен това са кадри от друг филм.👌

# 443
  • Галифрей
Искрено се надявам да са кадри от друга продукция или музикален клип

# 444
Приятелка, участваща като статистика, казваше че всички участват с личния си гардероб. Спокойно може да е от друга продукция снимката с повтарящата се вратовръзка.

# 445
Ама от тия инфлуенсърки дето никога не качват снимки с гадженцето, щото е 50+ женен чичи. Joy
Ще се радвам това да са снимките на друга продукция, но Влади са го докарали точно като Драго... Синята вратовръзка, с която е на снимката, е от гардероба на Драго.
Да, Радо беше. Сега се сетих защо беше толкова мразен персонаж.

Ето защо чак сега започнах да го харесвам, като позабравих началото. Satisfied

Той боксьорът не че беше цвете, но да, Радо тогава беше меко казано несимпатичен. А и не знам защо все го подозирах, че нещо мъти водата на Денис и ще го предаде. Пък той излезе много стабилен.

И аз си спомням, че ми се струваше хлъзгав, може сценаристите да са си оставяли вратичка.

# 446
Забравяме. Той и Симо преби

# 447
Приятелка, участваща като статистика, казваше че всички участват с личния си гардероб. Спокойно може да е от друга продукция снимката с повтарящата се вратовръзка.
Ясно, значи е фалшива тревога. Joy
Мислих си, че поне за костюмите на Дражко е имало бюджет, а то...

daniela, направи 1-2 мъжкарски постъпки, замърка с тоя глас и вече сме забравили цяло убийство и побой като на сериал. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 22:09 от Yo_Ana19

# 448
  • Галифрей
ми супер 😮💨❤

# 449
Няма официална информация, че снимат сезон 4.Искрено се надявам да е сезон финале този. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт