"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 505
  • 789
  •   1
Отговори
# 720
Аз изгледах сцената много пъти и не виждам изобщо Калин да стреля... Чувам как му казва "Хвърли оръжието" с идеята да го арестува, но Денис не се подчинява, вади пистолета и стреля... Ако Калин е стрелял първи, това е само плюс в градинката на Драго, бил е нападнат... И беше много тъжно и иронично как последното, което видяха очите на Калин преди да умре, беше измъкващият се Денис Топал с брат си... Сякаш всичко е било напразно и цялата борба през последните години от живота му, това ни се внуши. И си е точно така... Можеше да е във Венеция и да се радва на новината за бременността на Ива, но не...
А как ви се стори това, че Денис си взе като пич жената от затвора с жилетката и кръвта по лицето, малко след като беше очистил кой знае колко ченгета? Grinning Няма да побърза да се укрие някъде и да изпрати някакъв шофьор, а баш при полицаите ще отиде. Grinning Ясно ми е, че беше заради драматизма лично да я посрещне на свобода, но нереално някак предвид обстоятелствата. Grinning Също така как не се засякоха с Юлката, тя по това време излезе от същото място? До последно бях на тръни да не ги застреля, докато се прегръщат и на бялото палто на Лора да избият няколко червени петна... Simple Smile
Пак да си кажа, доволна съм от финала.
Момичета, беше удоволствие наистина! Heart Eyes

# 721
  • Другата България
Аз също не виждам.
Но чувам два изстрела.
Въпросът е и двата ли са на Драго, или първия е на Калин?
Вторият със сигурност е на Драго.

# 722
  • София
Момичета, погледнете 23:27 минути, Калин стреля, гилзата от оръжието излита и чак тогава показват Топал.

Двамата стрелят с по 1 куршум.

# 723

А как ви се стори това, че Денис си взе като пич жената от затвора с жилетката и кръвта по лицето, малко след като беше очистил кой знае колко ченгета? Grinning Няма да побърза да се укрие някъде и да изпрати някакъв шофьор, а баш при полицаите ще отиде. Grinning Ясно ми е, че беше заради драматизма лично да я посрещне на свобода, но нереално някак предвид обстоятелствата. Grinning Също така как не се засякоха с Юлката, тя по това време излезе от същото място?

Смешно ми стана, но за този момент уж чакахме половин сезон, да я изкара от ареста и да я прегърне на свобода.

Забелязах, че полицаят, който простреля Сандо, стреля поне 3-4 пъти и го оцели по ръката само Smile

# 724
В крайна сметка сценаристите очистиха героите на двамата най-критикувани актьори от каста. Това е знак да не се отпускат следващият сезон, че току-виж някой изфалшивял за момент и БУМ! Misc Gun  Joy
И на мен ми беше приятно да коментирам с вас! Весели празници на всички! Heart

# 725
  • Галифрей
Да сега гледах още веднъж и междуругото никой не видя кой уби Калин.
Калин стреля пръв, после Денис. Според мен въобще не искаше да го убива. Така изражението беше в шок,омраза и тъга.
Той рани полицаят,който стреля по Сандо, после се стреляха с Калин. Това са пострадалите.
Важното,че в някой случай сценаристите ни слушат 😂❤ И на мен ми беше много приятно и забавно с вас ❤ Да си изкарате хубово празниците, на мен лично са ми най-любими. 🎅🏻🎁🎄❤❤❤

# 726
  • Другата България
Момичета, погледнете 23:27 минути, Калин стреля, гилзата от оръжието излита и чак тогава показват Топал.

Двамата стрелят с по 1 куршум.
Йес! Благодаря ти.
Десет пъти гледах, накрая ми се дорева, защото наистина беше много тежка сцена, и музиката.....мога да преразкажа вече момента.
Обаче гилзата не видях.
Сега вече да, мога да кажа със сигурност - Калин стреля пръв.
Тъй че не никой, а доста хора, да не кажа всички видяха кой уби Калин - Денис.
Обаче Калин стреля пръв, факт.

И не дадоха изобщо, че е ранил полицая, който стрела по Сандо, а само, че произведе един изстрел в неговата посока.

# 727
Момичета, супер сте! Наистина Калин стреля първи, когато Топал извади оръжието... После шокът в очите и на Калин, и на Денис... А кой е видял убийството?

# 728
Никой освен Сандо.

# 729
  • Пловдив
Хареса ми финала, ама можеше и да не мре Калин...само да е тежко ранен или в кома като Боби и да мислят нещо.

Мислите, че Ива ще задържи бебето? На нея хич не и минава, че може и да е от  Черкезката или...?

За сетен път се изумявам от доктора на мафията...как ги превързва през дрехите Stuck Out Tongue Winking Eye  па и оживя Акарди, абеее...
За тати ви казах аз Wink

# 730
  • Другата България
Да, определено имаше шок и в очите на Денис.
Изобщо не искаше да убива Калин, не беше това целта му.

# 731
Хареса ми финала, ама можеше и да не мре Калин...само да е тежко ранен или в кома като Боби и да мислят нещо.

Нищо не се знае, като знам какви са сценаристите, като нищо е в кома Simple Smile

# 732

Нищо не се знае, като знам какви са сценаристите, като нищо е в кома Simple Smile

Айде дано ни четат, че не искаме да го убиват и да го спасяват следващия сезон Simple Smile

# 733
  • Галифрей
Калин онова,това  всеки пък като го видя това име и се сещам за моят персонаж,който се казва Калин 😂 ( да написах книга 😳)  Устонових,че когато създаваш персонажи почваш от отрицателните и лошите, те правят интригите и искат да постигнат целите си. Трябва да са интересни хем част от теб иска да удариш с някое канче хем ти е жал.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 20:01 от Диана Бишоп

# 734
А аз изпуснах,кво стана,че пуснаха Лора?

Общи условия

Активация на акаунт