"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 496
  • 789
  •   1
Отговори
# 735
  • пустинен пъпеш
можеше и да не мре Калин...
С този развой на действието освен другите внушения,свързани с отношението на Калин към Топал,полицаят единствен знаеше,че Сандо е информатор.

# 736
А аз изпуснах,кво стана,че пуснаха Лора?
Продадоха стоката и преведоха парите по сметката на прокурора.

# 737
Калин онова,това  всеки пък като го видя това име и се сещам за моят персонаж,който се казва Калин 😂 ( да написах книга 😳)  Устонових,че когато създаваш персонажи почваш от отрицателните и лошите, те правят интригите и искат да постигнат целите си. Трябва да са интересни хем част от теб иска да удариш с някое канче хем ти е жал.
Не разбрах текста, може ли да обясниш по-подробно Simple Smile

Но братята добре, че си простиха, защото ще им трябва гръб и на двамата да се борят със онзи психопат баща им, а пък и Юлия не е по-малко луда.

# 738
можеше и да не мре Калин...
С този развой на действието освен другите внушения,свързани с отношението на Калин към Топал,полицаят единствен знаеше,че Сандо е информатор.

И шефа му знае.

# 739
  • Галифрей
Калин онова,това  всеки пък като го видя това име и се сещам за моят персонаж,който се казва Калин 😂 ( да написах книга 😳)  Устонових,че когато създаваш персонажи почваш от отрицателните и лошите, те правят интригите и искат да постигнат целите си. Трябва да са интересни хем част от теб иска да удариш с някое канче хем ти е жал.

Но братята добре, че си простиха, защото ще им трябва гръб и на двамата да се борят със онзи психопат баща им, а пък и Юлия не е по-малко луда.

Казвам,че трябва сценаристите да си направят лошите по-интересни и завладяващи,защото те движат голяма част от сюжета.

# 740
Диана, ти си написала книга, така ли?

# 741
Много се разстроих на ареста на Радо, за Калин не ми стана грам мъчно.
В четвърти сезон Ива и Лора вече няма да са приятелки, но Лора може да забременее и да родят заедно и пак да се сближат.

# 742
Няма да е голяма загуба за това приятелство между Ива и Лора, така или иначе никога не е било истинско за мен. Ива си каза, че винаги й е завиждала, а и беше очевидно. А и бивша любовница на нейния мъж, макар и Ива да не означаваше абсолютно нищо за Денис... Извинявам се, но в реалния живот след подобно нещо нямаше да си останат близки приятелки. Wink Ива първа сложи край на отношенията им, като зае страна. Нека се отдалечат, така е логично.
Лорчето я искам бременна и щастлива. Simple Smile Припкаща с коремче из къщата с френските прозорци. Simple Smile

# 743
Не я виждам Лорчето щастливо припкаща, докато мъжа ѝ сее трупове на всяка крачка.
В тоя бизнес ‘и заживели щастливо’ не съществува.

# 744
  • Ню Йорк
Честно казано съм изненадана (приятно) от финала. Много от нещата се коментираха тука, за късмет не всички бяха познати.
Коментираше се драма с бремеността на Ива, че ще се чуди от кой е бебето, а сега е 100% ясно че е на Калин, само че него вече го няма. Не харесвах Калин, но загина драматично, разчустваха ме.
За Карата всички знаехме, че е жив, но това че е с Юлия беше доста неочаквано, поне за мен.
Начина по който Сандо се реабилитира също беше изненада.
Като цяло браво на сценаристите! Ще чакам с нетърпение 4ти сезон.

# 745
Мъжът на Лора вече няма причина да сее трупове, ако не ги бяха спрели на летището, нямаше да сее и сега. Simple Smile Ама ще трябва да посее поне още 2 - на Юлката и бащицата в края на 4 сезон. Grinning
Решението е да избягат надалеч и да загърбят всичко, ама няма да има сериал така. Simple Smile

# 746
Скрит текст:
Калин онова,това  всеки пък като го видя това име и се сещам за моят персонаж,който се казва Калин 😂 ( да написах книга 😳)  Устонових,че когато създаваш персонажи почваш от отрицателните и лошите, те правят интригите и искат да постигнат целите си. Трябва да са интересни хем част от теб иска да удариш с някое канче хем ти е жал.

Казвам,че трябва сценаристите да си направят лошите по-интересни и завладяващи,защото те движат голяма част от сюжета.
Аз за книгата не разбрах Simple Smile Имаш книга ли? Ако е със сходен сюжет бих я прочела Simple Smile

# 747
Не исках Калинко да убиват, стана ми мъчно. Страхотна игра на Стойо Мирков и въобще на всички актьори.

# 748
  • София
Не вярвам да върнат Калин, а много ми се иска.
Дори и след всичките положителни коментари за него не мисля, че сценаристите ще се трогнат.

Много ме е яд за ролята на Карата, как не се спряха на някой завладяващ актьор в този образ, какъвто беше Михаил Билалов в Под прикритие, жесток бос.
А той Шопов един рецитатор, не съм го очаквала от него, безумно слаб актьор в тази роля.
В този сериал напълно непознати имена се превърнаха в актьори титани, а баш легендата Шопов, както го наричат, се срина.
Заради него и заради липсата на Стойо не мисля, че ще ми хареса много 4 сезон, но ще видим.

# 749
  • Галифрей
Да имам книга, но съм я издала все още. 😢 Като я излезе вие първи ще научите уверявам ви.

Аз въобщо не ми стана грам мъчно за Калинчо.  Моята теория за сезон 4 е след като освободят Радо от затвора се поява по-малката сестра на Лора. Ама  готина мадама,силна,забавна и прочие и Радо се влюбва в нея. Ама той горкият какво да прави Силвито или яйде ще я кръстя Лола, се чуди какво да прави. Те в началото са като врагове и после стават любовници. 😁
Та Лора е бремена и очаква близнаци и това никак не се харесва на Ива и те враждуват. Драго се опитва да сглоби
бебешко креваче от Икея.
Сандо си мисли,че полудява,защото започва да вижда тати навсякъде. После разбира,че е жив и изпада в шок.
Драго ествено разбира за Карата и Юлка и се бори срещу тях.

Общи условия

Активация на акаунт