"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 485
  • 789
  •   1
Отговори
# 750
Какви положителни коментари е имало за Калин? Не следя във фейса какво се случва, но тук в темата 90% от мненията за него бяха негативни.

# 751
  • София
Във фб, в инстаграм също, по- голямата част от зрителите им е мъчно и искат обратно инспектор Йосифов.

На мен Калин като образ в 3 сезон също не ми допадаше особено, но се радвах на изпълнението на Стойо във всяка сцена.
Дори и в най- лошите си постъпки не ми беше неприятен Калин, защото беше перфектно изиграно от голям актьор.

За мен има значение не самия образ, а актьорската игра и тук Стойо е безупречен и за това ще липсва много.

# 752
На мен точно играта на актьора не ми допада. Особено във втори сезон беше някакъв ужас, едвам изгледах сезона заради него. То не бяха физиономии, то не бяха погледи, то не бяха чупки... засрами всеки уважаващ себе си кахърен турски актьор.
Да не споменавам безобразното отношение към Ива и към Симо.

# 753
Какви положителни коментари е имало за Калин? Не следя във фейса какво се случва, но тук в темата 90% от мненията за него бяха негативни.
Във фейсбук имаше ревящи и мрънкащи хора как можело да се дава такъв лош пример на децата, че "лошите" накрая печелели, а "добрите" ги убивали... Joy Joy Joy А те какви родители са, че позволяват на малки деца да гледат филми с дрога, убийства и оръжия в 23 ч., е отделен въпрос. И адски елементарно мислене - полицията е добра, мафията е лоша... Ми ако беше така, нямаше да има филм, тук образите са сложни, многопластови, какво да им обясняваме. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 23:53 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 754
На мен всички ми харесват как играят, за разлика от други сериали, където рецитират.
Мирков е участвал и в Дяволското гърло, но не си го спомням там.
Добър актьор е, дано участва и в други продукции

# 755
Калин и на мен не ми харесваше, но все пак ми се напълниха очите накрая. Драматично си беше - бременната Ива, надеждите за бъдещето, а накрая просто смърт. Като нищо ще го възкръснат. Все пак никой не каза - той е мъртъв. Шанс има.
Аз лично за себе си ще гледам да не чета в темата при следващ сезон. Вие стреляте право в десятката с предположенията си, и за мен липсваше елемента на изненада. Но това си е мой проблем.
Беше ми драго, дами!

# 756
  • Галифрей
Да играеше един психопат и ги държеше за засложници, много добра игра направи.

# 757
Не знам аз ли съм коравосърдечна, но ни за Ива ми трепна, ни за Калин. Тях двамата не ги харесвам още от първи сезон, както заедно, така и поотделно. Само Симката от тяхното семейство ми допада. Като цяло и с Ива да се беше случило нещо, нямаше да ми липсват въобще.

# 758
  • Другата България
Калин си умря много наистина.
Няма шанс да го върнат.
И да, страхотна игра на Мирков, чак на мен ми стана мъчно, а бях от нехаресващите го.

# 759
На мен Стойо ми беше фалшив като игра през повечето време, но въпреки това му симпатизирах. Последната сцена ми хареса, де.
Калин си беше задник, държеше се идиотски, допусна грешки, прекрачи си правомощията, но все пак се бореше да вкара един престъпник в затвора.
И не заслужаваше да умре така.

За Ива ми стана мъчно, нея я харесвам, макар да не е бяла и добра. С всичките ѝ кусури ми е в пъти по-симпатична от Лора.
И с Мая бяха готин тандем.
Отиде да сподели радост, а получи черна вест.
За мен категорично няма възможност да съживят Калин, макар да им е честа практика, стана ясно, че е мъртъв.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 23:59 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 760
Няма как да възкръсне Калин, той си умря на 100%... И нямаше нужда да казват нищо на Ива, беше ясно и мълчанието беше достатъчно.
На мен героят ми беше противен, но все пак ми дожаля, че един живот угасна. Но ми стана една идея по-добре, като разбрах, че той е стрелял първи. Joy Не си давам Дражко и това е!
Лора има сума ти кусури, но е чист човек, а Ива в първи сезон не беше.

# 761
  • София
Как да не е вманиачен Калин, като трима от най-близките му страдаха задари Денис - Ива, Борис и Симо.... какво значи да ги остави на мира, нали е полицай? За мен образът му беше много реален и правдоподобен. Типичен български мъж, включително и гадните сцени с Ива преди.
И как попадна синът му в кръга на престъпници? Да не би Топал да изгони Симо от дома му?!
Калин беше отвратителен и с жена си, и със сина си.
А фактът, че им уби бебчето на Лора и Денис с такова удоволствие, така упорито и вулгарно е далеч по-гнусен от всяка постъпка на Денис. Отвратителен персонаж, заради когото на моменти не ми се гледаше филма. Rolling Eyes

И в края на краищата съдбата не го пожали /дори не разбра, че очаква дете!/, което си беше възмездие заради бебето, което погуби.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 01:07 от art deco

# 762
+1 на последното мнение.
И във ФБ групата беше така, поне от това, което съм чела. Чак след като убиха Калин се появиха положителни коментари за героя и актьора.

За протокола, и на мен Стойо ми хареса в "Дяволското гърло". Ще си призная, че даже мамчето - Хаджиянкова ми допадна там или поне не ме дразнеше толкова колкото тук. Sweat Smile

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 00:43 от Yo_Ana19

# 763
Хайде сега с удоволствие! Той знаеше ли, че тя е бременна?

Аз помня в началото едно градинско парти, където празнуваха повишението на Борис и коментара на Ива съскайки към Калин “ А можеше да си ти” или нещо от сорта. Още тогава пролича, че е змия и завижда, а той реагира много чисто и без злоба.

Понякога тълкувайки филмите направо се чудя едно и също ли гледаме Simple Smile

# 764
  • Другата България
Естествено, че не може да се прави паралел между двете ситуации.
Когато беше въпросното градинско парти в чест на назначаването на Борис за шеф на отдела, Калин реагира точно така - чисто и без злоба. Защото той наистина обичаше Борис като брат, държеше на него и се радваше искрено за повишението му, помагаше му за Лора, после за Драго, въпреки всичко, което Борис криеше и не му казваше. А то не беше малко.
Калин просто боготвореше Борис, затова и толкова се вманиачи, това да хване Драго се превърна в цел на живота му, някак реши, че Драго е убиеца на единствения му приятел и впрегна всички усилия в това да го хване, пренебрегвайки своя живот, този на семейството си, и ставайки косвен причинител на това Симо да се забърка с престъпници, Ива първоначално да стане мадам, а след това любовница на друг мъж. Това няма как да не се помни все пак. В стремежа си да затвори Денис стигна до там, че издевателстваше над Лора и стана косвен причинител и на това да загуби бебето си. Не помня дали знаеше, че е бременна, когато я привика, мисля, че не знаеше, но и мисля, че в един момент тя му каза - искаше вода, той не ѝ даде, и се държеше направо като неадекватен. Физиономията му се променяше.
Тъй че съпоставката на ситуации все пак трябва да бъде адекватна с оглед на самите ситуации.
И накрая, когато отиде да се извини на Лора за бебето, и да я пита как да изкупи греха си един вид, тя какво му каза - простила му е, но да ги остави на мира с Денис/Драго.
Е, Калин отново НЕ го направи. И да, стреля пръв срещу Драго. Той какво трябваше да направи - да застане срещу него смирено, да си свали жилетката и да чака втория, вече точен изстрел?

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 01:15 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт