👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 980
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Mediterraneo
Защо сложиха този досадник в женския отбор, нещо съм се отнесла и не разбрах? Заради жена му ли?

# 166
Да.Уж щели да са си заедно,докато шеф Ангелов не реши друго.Не знам във Франция как е работил,и в своето си заведение,но скоро така не ме е дразнил никой,страшен всезнайко.

# 167
Абе, те всички са работили по чужбина в някакви заведения.
Въпросът е в какви заведения и на каква позиция са работили.
 Може да е бил помощник готвач, мияч, главен готвач, сервитьор, пицар ...
Заведенията може да са от бирария, кръчма, пицария до ресторант (малък, голям).
Така, че вероятности много.

# 168
  • Велико Търново
Линк към директния линк от Mari_Mar към епизод 2 - https://bg-mam.ma/p/1391455/44362909

# 169
Изгледах! Ей много щури първи два епизода. Така се започва, да държат зрителите пред екрана. Посмях се с преобразяването на Ангелов, нищо, че участниците се досетиха. Сутринта всички имитират събуждане, хукват по пижами, а в автобуса с блузи, якета...Smiley Но много хубава идея да ги разходят до красива зимна Копривщица. Дано и в бъдещите епизоди има външни снимки, да не са само в кухнята.
Сред участниците стандартните образи, които в края на формата ще са перфектни. Я Петко как се изказа за соса Smiley
Много ще се радвам, ако това младо момче Калоян(с ефективната присъда), наистина е открил призванието си и се представя добре.

# 170
  • София
Голяма тъпотия с тези колички. Само пълнят време с глупости. Явно на Виктория е отредена ролята на Чилева в миналия сезон. Опитват се нещо да раздвижат формата, но не виждам особена полза.

# 171
  • София
Голяма тъпотия с тези колички. Само пълнят време с глупости. Явно на Виктория е отредена ролята на Чилева в миналия сезон. Опитват се нещо да раздвижат формата, но не виждам особена полза.

И на мен така ми се струва. Колкото и да харесвам формата нещо не ми е интересно още. Ще се види.

# 172
  • Mediterraneo
Оф, Вики с тая нейната трътка, направо ми дожаля като я нахендриха в тая количка... Иначе не я понасям тази жена.

# 173
  • Пловдив
Дадоха някой да ръчка в чинията след края на плейтването...

# 174
  • София
Двайсет минути ефирно време изгубиха с тъпите колички и то защо, за да чуем пет пъти за трътките.

# 175
За първа година гледам ХК, досега все залагах на МШ. Тая Виктория не мога да я понасям, но без да съм гледала други сезони я виждам много напред. За съжаление едва ли и мъжът от червените ще отпадне.
Много гадни участници има...
Стискам палци на Емил.

# 176
Май Дани Спартак в чинията със скариди те бъркаше. Ръката беше с ръкавица и татуировка до лакътя.

Как не се пребиха с тия колички на леда. Все едно да пуснеш неплуващ в басейн. Акъл нямат.

# 177
  • София
Като гледам май са някакви любители готвачи с претенции за мастери...

# 178
Еее, може ли Виктория да го каже това за жената, на когото и да било?! Злоба!

# 179
Още веднъж, ако кажат думата трътка..... охх

Общи условия

Активация на акаунт