👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 965
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Камен ми е градски. Досега май повечето пъти ме хваща срам заради него, отколкото да му се радвам.
Разбира се, не го познавам, отдавна не живея там, а и е по-млад и от дъщеря ми даже, но нали знаете как когато човек види името на родното си място изпитва умиление. Е да, ама не... Дано и това момче ми обърне представите за себе си. Искрено ми/му го желая.
Впрочем, има и още един участник - от Велико Търново. На него даже и името му още не помня, та това е доста показателно. Също му пожелавам успех, естествено.

# 151
Макак? Всички трябвало да припадат по нея! ОМГ! Ужасна е.

....и от 5 месеца не била ходила на ресторант ! Каква дълбока лична (снобска) драма !

# 152
  • София
Според мен ще изгонят Димитър. Аз не съм го видяла да прави нещо. Само обикаля безцелно в кухнята.

# 153
За Димитър подкрепям - не знае къде се намира завалията и чака някой да му даде инструкции.

# 154
Виктория готви добре,дано остане и да се сдържа малко🙂

# 155
  • ГО
Камен ми е градски. Досега май повечето пъти ме хваща срам заради него, отколкото да му се радвам.
И на мен ми е градски и мен ме е срам. Не го познавам, но не се представя в много добра светлина. Ни кулинарно, ни човешки. Не знам къде е работил, ама в Горна няма изискан ресторант, където можеш да натрупаш знания и умения. Всички са кръчми с готовите хапки, картофи, пържоли, кюфтета…
Това е все едно аз да ида там, щото децата ми смятат, че готвя много вкусно.

# 156
Повечето от женския отбор ме дразнят. И Виктория ме дразни. Да си изпуснеш нервите едно, ама да викаш по главния в кухнята..., все едно да викам на  оя шеф в работа. Никой няма да ме търпи. Работила съм в ресторант и това да не запомниш съставките на 5 неща е страшно безумие. При все факта, че в България менютата са доста дълги.
Мъжкия отбор някак по ме радват. Калоян примерно отборен играч и си личи, че се старае.

# 157
  • София
Но тя си беше права и не е викала по шефа. На мен са ми най-неприятни, когато само си мълчат и отговарят "тъй вярно". И наистина, той като ги е подбрал такива разнобойни и некадърни проблемът е негов първо, а не техен. Макар че сме наясно, че не ги е подбирал той, но хайде, нали много се пенеше, че той ги бил избирал.

# 158
Явно всички харесваме Калоян 😃

# 159
И тези "отбори" са подбрани от 700 кандидати?!
Представям си какво е било нивото на другите.

# 160
  • София
Представям си и ми става смешно. Предлагам да започват с отхвърлените кандидати.

# 161
Как се казва играча от мъжкият отбор, който сервира в Копривщица ? И защо накрая така гадно удари този на станция палачинки. Връщах няколко пъти да го гледам.

# 162
  • София-Младост
Тук се търсят определени типажи...така, че другите 650+ може и да са по-кадърни. До сега така и не сме видели как аджеба се прави самия кастинг.
Всеки сезон започва по този начин, трудно стиковане, не успешно запомнени рецепти..чат пат и липса на познания. ДА им дадем шанс да се развият малко, да се поопознаят.

# 163
Как се казва играча от мъжкият отбор, който сервира в Копривщица ? И защо накрая така гадно удари този на станция палачинки. Връщах няколко пъти да го гледам.
И аз не му запомних името.Но разбрах, че е бил в ресторанти във Франция. Малко ми е скатавка, дори повече от Димитър.

# 164
  • София
Въпреки, че довечера ще има по още 2 участника в отбор май или нещо такова. Чух снощи в анонса да се говори за девети участик.

Общи условия

Активация на акаунт