👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Семейство Адамс и баба им 😅

# 136
айде дано Денислав да си ходи

# 137
Това с Малкоданска си беше реверанс на Ангелов към гостенката, но и аз бих се напрегнала. Дори не я бях чувала.

# 138
Ех, радва ме шеф Ангелов, добре преценява. Виктория е много сербез, ама в лошия смисъл.

# 139
  • Велико Търново
Утре ще има попълнения в отборите. Знаех си аз, че няма как да останат само 14.

# 140
Какво беше това накрая за 9-ти съотборник? Сценария от миналата година ли се появява, когато добавиха Наско.

# 141
  • Пловдив
Ще има по още две попълнения в двата отбора, та ще станат по 9 човека

# 142
Защо ги делят на мъжки и женски отбор? Много е странно по полов признак, а не чрез жребий или по равно.

# 143
  • Велико Търново
Spring is my season, първоначално винаги са влизали по 18 човека. Тази година влязоха 14. Значи това попълнение утре не е идентично на влизането на Наско миналата година, тъй като фактически той беше 19-ти участник.

T.Valcheva, не съм гледала оригинала с Гордън Рамзи, но вероятно форматът е с такова разделение. И в трите предишни сезона си беше точно по този начин. А и какво значи "по равно"? Все пак всяка седмица има по един отпаднал и това "по равно" ще се наруши още след първата.

# 144
Според мен Виктория просто се ядоса от това ,че нещата не вървят и си изпусна нервите пред Ангелов, като изобщо нямаше за цел да му вика. На мен често ми се случва когато съм афектирана ,в опита си да обясня защо се ядосвам по някое време се усещам,че в емоцията си почвам да викам и все едно се карам на човека на който обяснявам. Смятам,че случая беше същия и с Виктория Grinning

# 145
  • Велико Търново
Той я номинира, но няма да я изгони. Поне не сега. Дори не ми се струва, че въобще ще е скоро.
Даже си мисля дали ще има отстранен тази седмица, особено след като ще вкарва нови участници.

# 146
Семейство Адамс и баба им 😅
Това беше много добро.

# 147
Видях в промото
Скрит текст:
че мъжа си е с неговата хурка,но другите номинирани не можах да видя.Жалко надявах се той или оня с пицата да си ходят.

# 148
Последно кои са всички номинирани,че изтървах,мерси

# 149
  • Другата България
"Тая палачинка прилича на използвана дамска превръзка.
Палачинка в цикъл". JoyJoyJoy
Книга може да се издаде с бисерите на Ангелов.

Аз имам нов анти участник.
Камен.
Рядко антипатичен участник.

Мими, Денислав, Виктория, Димитър и Емил, когото харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт