👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Много са досадни ВИП гостите. Добре че поне участниците не са известни...

# 121
И аз харесвам Калоян и Виктория,а мъжа от семейството е ужасен.Как го търпи жена му не знам,освен наистина да е чехльо вкъщи.В кухнята е страшен дразнител.

# 122
  • София
Мартин е толкова дразнеееещ🙄 коментира всеки и само знае да критикува.
Като ви чета, повечето сме си харесали Калоян. Някой знае ли за какво точно е лежал?
Виктория ми е втора Галя (нали така беше пълничката миналата година) и ми е неприятна.
Година и половина, май за кражби.

# 123
  • Велико Търново
Денислав и мен започва да ме дразни много. Само приказките му големи. И високопарни.

# 124
Денислав ако е мъжът на жената и мен ме дразни много, как го търпи... и тя е дразнеща.

# 125
  • София
И на мен Виктория ми е симпатична, макар и лигавка. Иначе ги разбира нещата и е доста адекватна.

# 126
  • София
Как няма е отворен, нали е петелът в кокошарника!

Младежът с показното готвене пред гостите беше искрено раздразнен като каза, че не знае коя е жената. Не е длъжен да я познава.

# 127
  • Пловдив
Макак? Всички трябвало да припадат по нея! ОМГ! Ужасна е.

# 128
  • Пловдив
Как няма е отворен, нали е петелът в кокошарника!

Младежът с показното готвене пред гостите беше искрено раздразнен като каза, че не знае коя е жената. Не е длъжен да я познава.

Подкрепям, човек не е длъжен да познава всички лица от екрана

# 129
Личи си, че Виктория е опитна, ама нещо много стойки, много отворена, вижте ме, дават ме по телевизията... Такива не понасям.

Колкото и да ми е дразнещ Мартин, справи се с готвенето пред виповете, за което поздравления. А защо тооолкова припадат по тази Малкоданска!! Една суха шлипка ми е, в лице ми е симпатична, ама чак пък такова припадане по нея. Колежката ѝ ми е много приятна и с удоволствие я гледам, а Малкоданска, като се появи, сменям канала.

# 130
Браво на Калоян,помага на колегите си истински отборен играч✅♥️

# 131
Мен не ме дразни, ако някой се лигави, даже ми е симпатично много повече отколкото ако е все нацупен и се дразни с другите, или се взема твърде насериозно и не се забавлява.

# 132
Аз пък незнам кой е този на масата на Дичо с очилата,еми не се сещам 😅

# 133
  • Пловдив
Богдан Томов

# 134
  • София
Семейство Адамс и баба им - много добро попадение.

Общи условия

Активация на акаунт