👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 746
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз продължавам да се питам Андреа какво прави в това предаване и отговор не намирам.
Че е с мисия -ясно,но каква...имате ли предположения?

# 646
  • София
Квота за чужденци. Wink
Аз не вярвам да не може един лук да нареже като хората, а да направи показаната чиния.

# 647
  • Другата България
Камен се слага в отбора на гладиаторите, направо припад!
И тоя си е повярвал доста, мишока!

# 648
  • София
Юра каква нагласена и наперена си тръгна, а преди това припадаше и охкаше!
Сега видях за Емил какво е станало, наистина е било обида, добре направи момчето, че си събра куфара.

# 649
Ох, много се смях тоя път Joy

# 650
  • София-Младост
Три минути, три минути...
-Три гъби?

# 651
  • София
Чак аз се изнервих, стомаха ми още е свит на топка от нерви.

# 652
Оф, дано си замине Камен, че ми писна да му гледам мишата физиономия и да му слушам цинизмите 😁

# 653
  • Другата България
Иван е егати подляра!
Сол, сол, сол.....и накрая Денислав виновен!
Тотално ми изпадна от класацията!

# 654
Даа, това беше много нахално, до преди това изказване бях за него от номинираните, ама сега като го гледам.. заслужава да си ходи. Мартин ми прави много добро впечатление този епизод, какво му стана😁🤔

# 655
Шеф Спартак ми е някакъв все едно е някакъв...бавняр. Не знам как е бил в сезона си, но нито той, нито синекосата ме кефят. Но това е доста необективно мнение. Не съм ги гледала.

# 656
  • София
Шеф Спартак ми е някакъв все едно е някакъв...бавняр. Не знам как е бил в сезона си, но нито той, нито синекосата ме кефят. Но това е доста необективно мнение. Не съм ги гледала.
Аз не харесвах нито един от двамата и в техния сезон.

# 657
  • София
Иван ме дразни ужасно, толкова е смотан и егоист на дребно. Не иска да отговаря дори за собствените си решения - не готвех аз.  Не че другият е по-добър в това отношение, но Иван ми е по-неприятен.
Колко лесно решиха въпроса с буша - на едните не хареса, значи и на другите не хареса. Ако беше харесал на едните, щеше да се обърка работата в кухнята. Сценката със слушалките беше много забавна, едно от малкото хубави попадения до момента.

# 658
Иван какъв подляр е…. Валентина пак ли ще кряка, тая жена няма пропуск.

# 659
  • Пловдив
Много се надявам, че Иван ще си изчезне тази вечер. Червените наистина са много хаотични, но пък досега им се получаваха прилично резервациите.

Общи условия

Активация на акаунт