👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 41 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Калоян е моя човек.
Добавям Емил.
И Елена.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 22:54 от Merri_An

# 76
  • Велико Търново
Едно такова мило ми стана като видях "старите муцуни" Blush

# 77
Хареса ми старта,още не мога да ги запомня обаче.Семейството ме дразнят и двамата,мъжът особено.Радвам се че ще го дават уикенда,рядко има какво да се гледа тогава принципно.

# 78
  • Другата България
Едно такова мило ми стана като видях "старите муцуни" Blush
И на мен.
Много ми стана мило, и мъчно едновременно някак.
Толкова харесвах Никола, още го харесвам, Реджи, Дани-Спартак, Чилева, дори в публиката доста познати от бившите участници, добра идея беше това с тяхното участие. Браво.
Мен ме дразни много мъжа от Ямбол, още не му помня името.

# 79
  • София
И аз тук, гледах началото.
Не съм ги запомнила всички още, но ми хареса Калоян, и пълничката жена.
Мъжете големи претенции, а се излагаха като кифладжии.

# 80
Голям шаш първия ден при новите участници Laughing

Половината ще си избият, кой да е началник, другата половина не знаят къде се намират.

# 81
  • Sunshine state
Много ми хареса първия епизод, супер много се забавлявах, имаше шоу и ми липсваше! На първо четене ме дразнят семейството и Юра. Радвам се, че започна Simple Smile

# 82
  • София
На мен точно идеята да вкарат стари участници като помощници не ми харесва. Сякаш са се чудели какво да ги правят по договор.
И аз това се чудя - повечето хора са все с опит, високо спортно майсторство, а не могат да се разберат в една кухня. Вече дълбоко подозирам, че е някаква сценка, но защо да си го причиняват така да им бие по авторитета? Ще работя аз в лукзозни ресторанти по света, а после ще дойда в някакво реалити да ми казват, че месото ми не струва и да не мога адна манджа да издам!
А по традиция вече започнах да проспивам половината предаване, така че какво е станало накрая не знам. Много ми беше скучно с изброяването на ядящите, дето уж вип-мип.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 07:33 от Andariel

# 83
Уж само три порции издадоха, а точно като ги издаваха камерата хвана една маса отляво със сервирани пълни четири чинии на някакви гости.

# 84
В началото ме издразни, в стил "Шеф под прикритие",  ШефА -автобуса с тях.. Там 80% го разпознаха и го поглеждаха под око и се побутваха с лакти, после при имитациите дадоха как единия дребосък казва .."Видя ли казах ли ти аз" та не им се е получило с дегизировката ама айде шоу да става!
Тази варненска бръмчалка Мариела ми е 1:1 същия персонаж , като лиглата Соня от миналото издание.
За сега си харесах едрото момче Николай Ангелов - готвил из Франция и другия пак от там Емил.  От жените трудно, но има една с някакви заченки - Елена /дето беше предобрила с люто салатата Wink

# 85
  • София
Днес ще си догледам на лаптопа, че вчера ми се доспа. 😀
По принцип не ми е любимо предаване, ама така или иначе уикендът като няма друго, ще го гледам. 😀

# 86
Хареса ми старта, дано да се запази свеж и интересен целия сезон. Не съм им запомнила имената още, допадна ми момичето от Сандански, което сготви ризото със скариди. Дано по-дълго да гледам съгражданите си, с изключение на Мариела, която ме хвърли в потрес с облеклото и с изказа си. Сончето пак развява косища у храната. За Никола 💙.

# 87
Първата резервация винаги ли са били толкова мудни и бавни? Хора с години стаж не могат да запомнят 5 неща. Сценарии, сценарии ама много на шоуто разчитат.
Това моме с токчетата, как си го представи да готви в това облекло?

# 88
  • Viena
Много ми хареса първия епизод, супер много се забавлявах, имаше шоу и ми липсваше! На първо четене ме дразнят семейството и Юра. Радвам се, че започна Simple Smile
Дразнещи са доста.

# 89
Първата резервация винаги ли са били толкова мудни и бавни? Хора с години стаж не могат да запомнят 5 неща. Сценарии, сценарии ама много на шоуто разчитат.
Това моме с токчетата, как си го представи да готви в това облекло?
По спомен винаги първите вечери са пълна катастрофа. Всяка година се чудя как професионални уж готвачи не могат да научат менюто и рецептите за 6-7 неща

Общи условия

Активация на акаунт