👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 41 030
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
... Всяка година се чудя как професионални уж готвачи не могат да научат менюто и рецептите за 6-7 неща
По сценарий е така.

# 91
И аз това се чудех в началото, но те едва ли избират най-добрите професионални готвачи в света. Всеки може да си разкраси автобиографията, така че да излезе, че е топ готвач и после да се поизложи в кухнята.
Ако някой работи наистина като шеф в световноизвестен ресторант, няма да си рискува постоянната работа и добра заплата за една несигурна награда.
Дори и да са работили в добър ресторант, едва ли са били на такава позиция, че да ръководят кухнята.
Мисля, че просто такова е нивото - посредствени готвачи с пораздут опит и умения, за целите на шоуто не им трябват по-добри, за да има гърч и интрига.
Освен това трябва да има и развитие. Ако подберат готвачи, които от ден първи се сработят и готвят перфектно, за какво да ги гледаме няколко месеца. Ще бъде еднообразно и голяма скука.
Нищо не е направено случайно, особено подбора на участниците. Да не забравяме, че зад концепцията на подобен тип предавания стоят големи екипи и ненапразно се задържат толкова сезони и се гледат. Имам предвид като цяло, не само българските сезони.

# 92
Чак сега гледах, много ми хареса! Липсваше ми това предаване! Много ми е симпатична Чилева, не знам защо, но се радвам, че им е су-шеф и ще я гледаме, много е мила и пълна с енергия.
Соня от миналия сезон също ми беше много готина, тя не можеше много много да готви, но просто зареждаше с присъствие, а мисля че с Реджи понякога готвят неща заедно,  засичала съм снимки.

Този с пицата ме уби, наистина ли представи пица с готово тесто? Grinning Семейството не ми е симпатично въобще. Онази с токчетата дето събори чинията също.

За момента най-симпатични са ми е  Емил (със звездата Мишлен) и Калоян (дето е бил в затвора).

# 93
Очаквам Кала и Емил да се открояват от мъжете и да стигат до финала. От жените нямам фаворитка засега.

# 94
Очаквам Кала и Емил да се открояват от мъжете и да стигат до финала. От жените нямам фаворитка засега.
хахаха защо? Точно и аз писах, че са ми направили най-голяма впечатление, най-симпатични са ми по няколко параграфа. А и са доста красиви момчета

# 95
  • Велико Търново
Мен ме дразни много мъжа от Ямбол, още не му помня името.
Един дето парадира, че бил готвил във Франция ли? Ако е той, мен ме дразни. И ми е префърцунен доста.

# 96
  • Другата България
Един дето парадира, че бил готвил във Франция ли? Ако е той, мен ме дразни. И ми е префърцунен доста.
Да, същия.

# 97
Този ли?

# 98
  • Велико Търново
Да, няк'во конте ми е. И някак отгоре гледа на останалите.
Но пък като си спомня миналата година с каква неприязън гледах на Реджи в началото, а накрая колко много се радвах, че спечели и снощи колко хубаво ми беше, че пак го видях, не се знае какво ще стане с течение и на този сезон...

T.Valcheva, точно той.

# 99
  • Пловдив
Тази година много зле мина първата вечер, щом Ангелов изгони и двата отбора.

Иначе от мъжете Мартин ми хареса.

# 100
  • София
Интересно, този, който се качи в автобуса с джапанки дали си стои само по джапанки? Wink

# 101
На мен и Чилева, и Дани Спартак са ми неприятни, честно казано. Предпочитам по-рядко да са в кадър.
Струва ми се, че повечето участници са само за цвят там. Но както всеки сезон има по 2-3 по-сериозни претенденти, които все пак имат потенциал да направят нещо с тези пари от наградата. И накрая, логично, остават те.

# 102
  • Пловдив
За момента Мариела ми е малко на кантар - хем ми се струва, че е за пълнеж, хем очаквам да ме изненада.

# 103
  • София
Ох, много е скучна тази част с хорото и алабализми. Чакам да видя джапанките!

# 104
Ехе чак не мога да повярвам, че пуснаха песента от Капитан Петко войвода и т.н. .... мислих, че политкоректността няма да позволи такова включване, че и разказване за Априлското въстание, направо епизод посветен на 3 март. Радвам се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт