Частни училища - информативно-дискусионна тема 49

• 43 368
  • 798
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
моля, ако може някой да сподели малко повече информация за ЧОУ Светлина, може и на лично.

# 691
  • София
Децата ПУК, поне в Света София и Питагор си бяха на училище, докато останалите ученици учеха онлайн.
За Светлина отзивите в темата, поне последните не бяха много добри. Върнете се назад и ще прочетете.

# 692
Здравейте, има ли родители с деца в Цар Симеон - в Иваняне и в Петко Рачев Славейков. Чудя се м/у двете училища.
Също и Петър Берон ми е вариант.
За Томас Едисън получих мн лоши отзиви от майка, на която детето и е било там.

# 693
Здравейте, има ли родители с деца в Цар Симеон - в Иваняне и в Петко Рачев Славейков. Чудя се м/у двете училища.

Може ли да споделите какви са споделените ви лоши отзиви за Томас Едисон?

# 694
  • София
Здравейте,
моля, ако може някой да сподели малко повече информация за ЧОУ Светлина, може и на лично.

здравейте,
Едното ми дете учи там. Ние сме доволни като цяло от училището. Детето ходи с желание . Учителите са млади и добре мотивирани. Според мен може би им липсва известна строгост. Децата , които проявяват интерес участват в състезания. Ако има проблем с детето обръщат внимание на родителите и са готови да съдействат. Имат си домашни. Онлайн обучението им е с добра организация. Не са академичен тип училище. Според мен може да се наблегне повече на математиката, но пък имат допълнителна дейност по състезателна математика, която се заплаща.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 13:09 от tsvety_g

# 695
Здравейте, за ЧСУ „Образоватени технологии“ може ли отзиви? Интересува ме гимназиален етап, може и на лични.

# 696
  • София
В осмокласната тема има дете, но не е обявено публично. Пренесете си питането там, ако реши майката, може и да отговори.
Иначе имам познати с деца там (общо 4, без да броят случая по-горе) и са доволни, не съм разпитвала за подробности, не знам какво е нивото.
Скрит текст:
- не представлявала интерес за мен гимназията (проучвала съм само 5-7 клас, но не беше "моето"). 3 от децата продължиха там след 7 клас, едно е ново.

# 697
Здравейте, за ЧСУ „Образоватени технологии“ може ли отзиви? Интересува ме гимназиален етап, може и на лични.

Не мога да говоря ог личен опит, но имаме две приятелски семейства с момчета, които бяха абитуриенти миналата година. Бяха доволни от отношението между децата в училище и дисциплината. Изказваха се положително за директора, който познава всички ученици и следи за реда. Момчетата нямаха блестящи резултати на матурите, но семействата бяха доволни от нивото на английски език. И двамата продължиха образованието си в чужбина, ако това е от значение.

# 698
В осмокласната тема има дете, но не е обявено публично. Пренесете си питането там, ако реши майката, може и да отговори.
Иначе имам познати с деца там (общо 4, без да броят случая по-горе) и са доволни, не съм разпитвала за подробности, не знам какво е нивото.
Скрит текст:
- не представлявала интерес за мен гимназията (проучвала съм само 5-7 клас, но не беше "моето"). 3 от децата продължиха там след 7 клас, едно е ново.
Благодаря за съвета!

# 699
Благодаря gadamer!

Скрит текст:
Здравейте,
здравейте,
Едното ми дете учи там. Ние сме доволни като цяло от училището. Детето ходи с желание . Учителите са млади и добре мотивирани. Според мен може би им липсва известна строгост. Децата , които проявяват интерес участват в състезания. Ако има проблем с детето обръщат внимание на родителите и са готови да съдействат. Имат си домашни. Онлайн обучението им е с добра организация. Не са академичен тип училище. Според мен може да се наблегне повече на математиката, но пък имат допълнителна дейност по състезателна математика, която се заплаща.
[/quote]

# 700
  • София
Здравейте,
Децата от предучилищен клас, също ли преминават онлайн обучение, ако училището премине онлайн?
Бихте ли споделили, ако имате дете ПУК, моля!
Зависи от заповедта, миналата година минаваха, тази година не са. В ПУК Изи е малката.

# 701

Може ли да споделите какви са споделените ви лоши отзиви за Томас Едисон?

Напускат учители там. Чух менние на учителка, че не се чувстват добре учителите, а това рефлектира в/у децата. Директорката и учителите допускат саморазправяне м/у родители и деца, което е силно непрофесионално.
Нямат база.

# 702
  • София
Напускат учители там. Чух менние на учителка, че не се чувстват добре учителите, а това рефлектира в/у децата. Директорката и учителите допускат саморазправяне м/у родители и деца, което е силно непрофесионално.
Нямат база.
Кои учители са напуснали и кога? Моето дете учи в ТЕ и не съм чула някой да е напуснал.

# 703
  • в страната на чудесата
Е тяхната база е известна, но чак пък саморазправа... и аз не съм чула напускане на учители, имаме близки деца там.

# 704
  • София
Как са нещата в ПЧМГ/Питагор?
На сърце ми е първото макар да не се случиха нещата при “нас"(избрахме ДГ)

Общи условия

Активация на акаунт