Делене на сметки

• 23 625
  • 997
  •   1
Отговори
# 540
Толкова по- ниско напрежение и толкова по- добре прекарано свободно време.
Голям рев в тоя форум за пирони и юргани и никакъв повей на любов и щастие.
Нали със спестените от тези дейности пари ще те заведа на Малдивите, за любов и щастие винаги има време.

Да, но след всичко това което си "направила" в общата ви сметка има само тегления, докато ако мъжът в къщата го направи ще има приходи.
...
Това не е писано от счетоводител. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Човек, прочети какво си написал. Simple Smile
Нали се подразбира, че и двамата в семейството работят. Неправилно се изразих, няма да има разходи, само приходи от еждневния 8 часов работен ден.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 22:17 от COVID

# 541
Мога и да мога, обаче не искам. Не съм усетила липсата на абонамент да ми пречи на щастието. Тук говорим за бита, не за любовта.

# 542
  • София
Ковид, или са ви малко парите, или любовта. Или и двете.

Дренче, колко от бита пречи на съфорумките, наясно си за какво говоря.

Е, на мен не ми пречи - нищо. Не се вталясвам с мъжки и женски задължения, щото днес съм мъж, утре богиня.
Правя колкото и каквото искам и да, нещата вървят.

# 543
Ако нещо ми отнеме 2 часа да го свърша, а за тези два часа да мога да изкарам 60 лв. Това нещо ако дойде майстор и го свърши за 40 мин. и 40 лв. Това е приход.
Ако нещо ми отнеме два дена и 200 лв. неизкарани, а майстора го направи за 100 лв. и един ден, но отвори бирата в 10 часа сутринта. Това е разход.
Ако аз си го свърша за два дена, става приход.

# 544
  • София
Те хората обикновено си вършат задачите извън работно време, а не вместо работата.

# 545
Извънработното време е за почивка, хобита, семейство...

# 546
  • София
Кажи го на жената, дето чисти, пере, готви, мие, подрежда... Wink

# 547
Не знам. За мен проблемът не е в привикването на майстор, а в отношенията. Това, първото всеки го може, ама да се твърди, че нищо не плачело за мъжки ръце, докато в същото време се заплаща услуга, която едва ли извършват жени….
Някой да е наемал хамали - жени?

# 548
Ковид, или са ви малко парите, или любовта. Или и двете.

Е, на мен не ми пречи - нищо. Не се вталясвам с мъжки и женски задължения, щото днес съм мъж, утре богиня.
Правя колкото и каквото искам и да, нещата вървят.
Нито парите, нито любовта, са ми малко, но това си е мантилитет. Всичко каквото мога го правя сам и това което спестя остава за любовта ми.
Добър пример е любовта. Не плащам и за такава, няма тръпка.

# 549
Айде стига с тази жена. Дърт ерген, дебнещ бляскава бгмама съм.

# 550
  • София
Ами не, не плаче.
Кося, рина, дърва цепя, мебели пренасям, сглобявам, гараж, басейн, таван.
Наеми ме, плати ми, ще ти свърша работата Wink

А, чудесно, Ковид. Колко пъти води булката на Малдивите? Манталитет каза, не ми отговаряй.

Не ми излизайте с идеята, че каквото не свършиш лично ти ще ти убие семейството и бюджета.

Аз работя за Дидо.

# 551
  • София
Айде стига с тази жена. Дърт ерген, дебнещ бляскава бгмама съм.

Успех Laughing

# 552
Ама ние тук говорим за битово разпределение на разходите. Къде го подкарахте с тези любовни плащания?
Или както съфорумката се оказа учудена, защо съм заплащала на любовника с пари за ремонта. Аз обикновено така заплащам. Заплащането в натура не ми е присъщо, защото смятам, че двамата сме поравно облагодетелствувани от любовта си, но къщата е само моя.

# 553
Някой да е наемал хамали - жени?
Хазяйката ми. Дойдоха 3 жени, разглобиха и изнесоха мебелите от хола - стари и тежки.

Щом може да ти плати Trollface

# 554
За едно пиано питам.

Общи условия

Активация на акаунт