Делене на сметки

• 23 542
  • 997
  •   1
Отговори
# 675
Съвсем от другаде започна, едно е взаимност, друго е да се казва, че въртенето на домакинството е женско задължение. Пък видиш ли тея, които не въртят баница защо се чудят, че са криви на свекървите.
Щом знам, че обича и иска баница, ще му я направя, да. Без да плещя глупости от рода на - ми, направи си, изчисти си, купи си. Щото това не е комшията, все пак, ама знае ли човек, че се сетих за колежка, която цял живот с тас на гъза ходела, щото с врага си в едно легло спяла. Мъжа ѝ, демек.
Предполагам, че на следващия ден той ще ти сготви любимото или ще те зарадва с нещо. Любовта е във взаимността. Simple Smile Тръгнахме от другаде, друго имах предвид, но както и да е.

# 676
  • София
Оф, моя мъж ми готви без да очаква на другия ден от мен, щото знае че най-много да го отровя.
Ами има си неща, който на единия по му се получават, не виждам защо трябва другия да се бори за 50-те %, като може да ги даде в нещо, което на него му се получава.

# 677
Затова писах дали да ти сготви или да те зарадва с нещо. Казах примерно. Искам да подчертая взаимност и, че няма значение кой какъв пол е, за да върши нещо.

# 678
Не помня къде беше, но искрено се смях на едно колосално откритие наскоро. “Забелязвам, че когато аз съм спокойна, и мъжът ми е по-спокоен, иначе му се включва някакво игнор копче”
Не думай!
Пак си знаеш твоето, Jane, аз поне тръгнах от мързела, облечен в одеждите на справедливата делба.

# 679
Аз така лека полека започнах да увеличавам количеството и да намалям качеството, белким някой се амбицира.

# 680
  • София
Пропускаш още, че има няколко къщи, водятя/ ходи на Малдивите, образована е и без работа няма да остане, има спестени 💸💰💸 за скъпи парфюми и още и още.

Упс, нарушавам добрия тон Sunglasses
Епа, да.

# 681
Това разправя ММ: каква жена си, не готвиш всекидневно, не чистиш, не подреждаш.

Мъжът - а ти можеш ли да готвиш? Супи, яхнии, печено?
Жената - а ти пари можеш ли да изкараш? Левове, долари, евро?

# 682
  • Пловдив
Ми като си избирате такива мъже, търпете си ги.
Много голяма гордост е да се пънем до наси*ане, че не става да нашата. Щото мъжете - какможе да не правят точно каквото и ние. Ама разбира се, как иначе.
Викаш, да ми се връща, а? Аз обаче мъж си имам. Wink
Ти не разбираш, на мен не ми се налага да се пъна, моя мъж домакинства наравно с мен. Е, аз готвя повече, но той чисти повече. И аз си имам мъж, проблем с него нямам. Какво значи да става на моята - не съм наясно, трябва да кажеш по-ясни параметри за да преценя.

# 683
На теб вече ти отговорих персонално в казуса с овошките.
Не се бутай там, където не ставало реч за теб
Simple Smile

# 684
  • Пловдив
Ти говориш принципно, пък аз ти казвам, че тоя принцип не работи.

# 685
То мъже общо взето всичките имаме, къде за временна, къде за постоянна употреба. Ама като не е Янтра, коя/ кои от изказалите се напоследък са тия, дето не са мислили, когато са избирали?
Нищо лично, но ми се струва, че всички изказали се, вкл авторката, са си ок с изборите..

# 686
За деленето на сметки казах в предния ми пост.
Относто чистене и готвене поемаме и двамата. Взависимост как дойде.
Пазаруваме повечето пъти заедно, но мъжът ми по-добре се справя та той е водещия. Следи промоции и т.н
Детето го гледаме и дамата.
Ремонтите каквото може ММ, ако не може майстор.
Това как ни е си разпределяме задълженията в нашето семейство е ефикасно в нашия дом.
Както ти казах за деленето на сметки, така и за това е индивидуално. Важно е на Вас да ви е добре.
Относво дали мога да правя бацица  и какво ще каже свъкърва ми. Не ме интересува. Не живея с нея и не я карам да ми чисти и готви в дома ми. Та следователно не виждам за касво да ни се меси.

# 687
  • Далечният изток
Затова филии.
Ама не у нас. Ще ме замерят с тях, ако това "сготвя"...
Е няма ли да ти хареса ако "сготвиш" филии да не те замерят с тях?

А ти с какво го замеряш ако не е напазарувал?
Не знам дали ще ми хареса или не, защото подобни неща не готвя, а и не ям хляб.

А мъжът ми НЕ пазарува сам, най-много някакви неща за колата, за вкъщи не.

# 688
Пропускаш още, че има няколко къщи, водятя/ ходи на Малдивите, образована е и без работа няма да остане, има спестени 💸💰💸 за скъпи парфюми и още и още.

Упс, нарушавам добрия тон Sunglasses
Епа, да.
Сори, не е отношение към персоната ти, а срещу казаното, което също звучи малко мхъ...

# 689
  • София
И е супер позитивно настроена към каквото и да й стовари скъпия й мъж! Безсексие или безпаричие - все тая, тя се усмихва, говори мило и прави баница.

Общи условия

Активация на акаунт